Parduotuvė pagal Kategorijas

Nicrew 4 1 Akvariumo DIY CO2 Difuzorius Stiklo Burbulas Bakas Relės Reguliatoriaus Moss CO2 Purkštukai Žuvų Bakas Gyvi Augalai

Nauja

€2.36

{infomodule}

Žuvų Bakas Akvariumą CO2 Difuzorius Patikrinkite Vožtuvo U Formos Stiklinis Vamzdelis siurbtukas Rinkinys

Specifikacija :

Būklė : 100% visiškai naujas

Modelis : 688120

Medžiaga : guma & stiklo

Spalva : skaidrus

Difuzorius ilgis : 62.8 mm/2.47 į

U formos stiklinis vamzdelis ilgis : 65.4 mm/į 2.57

Skersmuo U formos stiklo ir stiklo difuzorius : 2mm/0.07 į

Kiekis : 1 komplektas

Įmontuoti : tinka Akvariumas, Žuvų Bakas

Ypatybė :

1.Kietos stiklo, gražus ieško ir nerimą pertraukos,U-formos oro įsiurbimo

2.Patikrinkite vožtuvo su stabilių rezultatų.

3.Burbulas counter pareikšti didelis skaičiavimo tikslumo ir ultramicropore dulkinimo, kad padeda gaminti subtilus burbuliukų.

4.Su CO2 difuzorius, galite veiksmingai sukurti daugiau dėmesingas CO2 sistema.

Pastaba :

1.Mes teikti aiškias nuotraukas ,matavimo, kur įmanoma.Prašome patikrinti, kiek įmanoma, įsitikinkite, kad elementas, vienas, kad jums reikia.

2.Tikrasis punktas gal šiek tiek spalva skiriasi su vaizdo sąrašo dėl skirtingų kompiuterio ekranų ,ačiū už jūsų supratimą.

3.Dydis prekės yra rankinis matavimas,prašome leisti 0.5-1inch skirtumas.(1inch=2,54 cm)

4.JOKIOS montavimo instrukcija .Profesionalus Montavimas Yra Labai Rekomenduojama,!

Pakuotė :

1 x Co2 difuzorius

1 x check valve

1 x U formos stiklinis vamzdelis

2 x siurbtuko

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, ir es importuoti į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: co2 regul, akvariumą co2 reguliatorius chihros, akvariumas nano, akvariumo žuvims gyventi, burbulas counter co2 wyin, co2, akvariumas uv, dirbtinis samanų, akvariumas nicrew, akvariumą co2.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Nicrew 4 1 Akvariumo DIY CO2 Difuzorius Stiklo Burbulas Bakas Relės Reguliatoriaus Moss CO2 Purkštukai Žuvų Bakas Gyvi Augalai

Nicrew 4 1 Akvariumo DIY CO2 Difuzorius Stiklo Burbulas Bakas Relės Reguliatoriaus Moss CO2 Purkštukai Žuvų Bakas Gyvi Augalai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti