Parduotuvė pagal Kategorijas

24MP Mini dydžio Bolyguard medžioklės takas žaidimas kameros gyvūnijos skautų 940nm, juoda IR invisiable LED 4 AA tipo baterijos nuotraukos spąstus

Nauja

€65.79

24MP mažo dydžio Bolyguard medžioklės takas žaidimas kameros gyvūnijos skautų 940nm, juoda IR invisiable LED 4 AA tipo baterijos nuotraukos spąstus Pagrindinės savybės:

1. Aukštos kokybės 24MP vaizdų ir 1080P vaizdo rezoliucija

2. 85ft aptikimo ir 70ft apšvietimas

3. 940nm, mažai švyti IR LED žibintai

4. Greitas paleidimo laikas(

5. Sukelti intervalas:0s~1h

6. 1.44" spalvotas LCD ekranas

7. Palaiko iki 32G, SD kortelės

8. Atsparus vandeniui

9. Ir kameros valdymo ir belaidžio IR kontrolės(valdymo pultelio nepridedami)

Pakuotės Turinys:

1*Medžioklės Kameros, 1*Diržo, 1*Naudotojo Vadovas, 1*Garantijos Kortelė

Bendras Aprašymas:

SG520 yra viena iš mažiausių žaidimas kameros į rinką, ir gali būti naudojamas skaitmeninis priežiūros, apsaugos, medžioklės, arba paukščių stebėjimas.Tai sukėlė bet koks judėjimas, žmonių ar gyvūnų, stebėti itin jautrus Pasyvus Infraraudonųjų spindulių (PIR) judesio jutiklis, ir tada automatiškai fiksuoja aukštos kokybės nuotraukas ar įrašus, vaizdo įrašus.Skirta naudoti lauko sąlygomis, yra įmontuotas spalvotas LCD ekranas fotoaparato.Jis palaiko iki 32GB SD/SDHC korteles ir yra atsparus vandens ir sniego.

Didelis Pikselių:

Foto raiška: 24MP spalvų vaizdus su nuostabiu aiškumo

Video rezoliucija : 108 0p HD vaizdo

Takas kamera SG520 gali užfiksuoti 24MP vaizdas ir " full 1080p vaizdo įrašai yra aukščiausios įrengtas medžioklės fotoaparatą šiuo metu rinkoje.Takas kamera rodo pastebimas pagerėjimas vaizdo jutiklis, vaizdo kokybė yra įrodyti, kad būti reali jėga.Ilgo Nuotolio

Aptikimo Diapazonas: 85 pėdų.

Takas kamera SG 520 siūlome 85 pėdų aptikimo ir apšvietimo diapazonas.Ilgo Nuotolio norima ne tik geriau naktį nuotraukos ir vaizdo kokybės, bet taip pat užfiksuoti daugiau gyvūnų veiklos ir saugumo programas.

Juoda IR :

"Flash" Tipo: Juoda IR

Naktį, takas kamera SG520 nebus atrado gyvūnų naudojant nematoma infraraudonųjų SPINDULIŲ blykstė.Ji mano, gamtos nuotraukas ir vaizdo įrašus be nerimą keliančių gyvūnų.Ir tai yra labiau tinkami saugumo ir skautų.

Naktį nuotraukos turi neįvykdytų asortimentą ir Juoda IR takas kamera SG520 ėmė sparčiai blykstės diapazonas iš esmės.Boly takas kamera yra tikrai Juoda IR (>= 940nm).Kai visa kita yra tas pats, Raudona IR fotoaparatas turi 3x daugiau ryškumo, nei Juoda IR vaizdo kamera.Tai reiškia, kad, tai nėra lengva turėti aukštos kokybės Juoda IR fotoaparatą, ypač didelį pikselių kameros.

Kiekvienos medžioklės kameros nuo Boly bus perduoti griežtą vandeniui bandymas prieš parduota.Mūsų medžioklės caemra galite pasiekti IP 65 vandeniui klasę.

Vaizdo Kokybė :

Takas kamera SG520 yra Aukščiausios Rezoliucijos ir Ryškumas, Spalva Ištikimybė ir Sodrumą, Triukšmo Lygio, Kontrastą ir Ryškumą.O Aštrumas yra dažnai susijęs su rezoliucija, tai ne tas pats.Rezoliucija informaciją galima pamatyti, o aštrumas informacija traškumas objektų.

Siekiant užfiksuoti geros nuotraukos plėšrūnų, Judesio Aštrių reikia, reikia bent 2x daugiau, LED apšvietimas, energijos, nei kas yra prieinama 40 LED fotoaparato nakties vaizdą užfiksuoti.Kitaip, judantys objektai bus neryškus.Boly yra vienintelė kompanija, kuri siūlo Judesio Sharp kameros ne Ilgo Nuotolio.

Boly takas fotoaparatai turi integruotus visų pirmiau minėtų technologijų, į vieną kamerą, todėl žaidimas kamera ne tik priemonė medžioklei, bet galingas apsaugos įrenginys.

Žymos: kamera medžioklė, už medžioklė, medžioti, laukinė vaizdo kamera, bolyguard takas fotoaparatas, pistoletas aksion fotoaparatas, 940nm, led, vyrai fotoaparato kuprinė, elnių medžioklė, valdybos ir šviesos diodas.

Modelio Numeris SG520
IR šviesos Diodai 940nm, juoda IR šviesos DIODAI
Prekės Pavadinimas BOLY
Paleidimo laikas 0.7 s
Atminties kortelė Parama nuo 8 MB iki 32 GB
Veikimo temperatūra Nulis žemiau 20 laipsnių iki 60 laipsnių
Ekranas 1.44" Spalvotas LCD
Aptikimo diapazonas naktį 85 pėdų.
PIR Jautrumo Kolonėlė (Aukštas / Normalus / Žemas/ off)
vaizdo Jutiklis 5MP CMOS Jutiklis,24MP Interpoliacija
Objektyvo F/NE=2.2; FOV (Field of View)=50 laipsnis

Parašyti atsiliepimą

24MP Mini dydžio Bolyguard medžioklės takas žaidimas kameros gyvūnijos skautų 940nm, juoda IR invisiable LED 4 AA tipo baterijos nuotraukos spąstus

24MP Mini dydžio Bolyguard medžioklės takas žaidimas kameros gyvūnijos skautų 940nm, juoda IR invisiable LED 4 AA tipo baterijos nuotraukos spąstus

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti