Parduotuvė pagal Kategorijas

Ecoco Tualetinio Popieriaus Laikiklis Vandeniui Audinių Langelį Sieniniai Popierinių rankšluosčių Dozatorius Vonios Sandėliavimas Namuose RackG-BOOGE

Nauja

€11.18

ecoco Tualetinio Popieriaus Laikiklis Vandeniui Audinių Langelį Sieniniai Popierinių rankšluosčių Dozatorius Vonios Sandėliavimas Namuose RackG-BOOGE

Savybės

1.✯ Aukščiausios kokybės Medžiagos - Pagaminta iš aukštos kokybės ABS + PS medžiagos, užtikrinti ekologiškas, Nekenksmingas vaikams, ilgaamžiškumas, patikimumas ir saugumas.

2.✯ Galingas Lipni - Lipni Pagrindo, stiprus adhesiveness ir apsaugo nuo vandens, pateikti papildomą tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Jis gali atlikti daugiau nei 8-10kg svorio.Ir lipnios tualeto ritinėlio laikiklis yra lengva įdiegti ir nereikia gręžti skylių sienose, klijuoti ant sienos, durų, stiklo ir keramikos.

3.✯ Pastatytas su Telefono Laikiklio Stovas - viršuje tualetas roll turėtojas gali turėti savo mobilųjį telefoną, planšetinį kompiuterį, žiūrėti, drėgnos servetėlės, akiniai, ir kitų mažai dalykėlių, kai jūs ne tualete, ar yra dušas, labai patogu ir praktiška.

4.✯ Platus - Tinka lygių paviršių, pavyzdžiui, keraminių plytelių, stiklo ir kt.Puikiai suderinama su kieto popieriaus ritinėlio tuščiaviduriai popieriaus ritinėlio virtuvės knyga ir vyniojamojo popieriaus.Puikiai tinka naudoti miegamieji, vonios kambarys, studijų kambarių, virtuvės ir spintas ir kt.

Specifikacija

Spalvos: Juoda, Pilka

Dydis: 20.5x12.5x14cm

Svoris: 520g

Medžiaga: Aukštos kokybės ABS + PS medžiagos

Pastaba:

· Faktinis vadovas matavimo dydis gali turėti tam tikrų klaidų.Tikrąjį dydį taikomos konkrečiam produktui.

· Dėl skirtingų apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalva nuotraukoje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

MOKĖJIMO

Mes priimame PayPal, sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės Kortelės, T/T", "Western Union", "WebMoney" Qiwi piniginės ir Brazilija Boleto.

Mes išsiųsti prekes per 1-7business dienų nuo išmokos gavimo.

Užsakymai bus atšauktas, jeigu apmokėjimas negaunamas per 10 dienų nuo pirkimo.

DĖMESIO

Visi produktai NEWCARVE pardavimo numatytasis FOB prekybos sąlygas.Jei turite ypatingų pageidavimų dėl deklaracijos, prašome palikti pranešimus į mus, kai jums padaryti užsakymą.

Visi paketai su Brazilija, reikia CPF skaičius DHL/UPS/FedEx/EMS.

Visi paketai į Argentiną reikia CUIT skaičius DHL/UPS/FedEx/EMS.

Visi paketai, Čilė reikia VĖŽIOSE skaičius DHL/UPS/FedEx/EMS.

Visi paketai, kad Rusija turi Visas Pavadinimas(vardas) + Vidurio vardas + pavardė) .

PRISTATYMAS

Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas vengia mokėti papildomai siuntimo išlaidos.

GRĮŽTI

1. Visi parduotų daiktų yra visiškai nauji.

2. Gavo klaidingą prekės/Nekokybiška prekė: pateikite mums savo nuotrauką ir e-mail mums per 7 dienas nuo tos dienos, kai jūs gaunate produktą.

3. Mainų punktas: prašome grąžinti per 7 dienas nuo tos dienos, kai jūs gaunate produktą, pirkėjas sumoka siuntimo mokesčius.Daiktai turi būti savo pradinę būklę, o ne dėvėti, ar pakeista.Mes nekompensuoja grąžinimas prekių.

ATSILIEPIMAI

Gavę jūsų prekę, prašom palikti atsiliepimą mums, nes tai bus informuoti mus, kad gavote savo daiktus.

1. Jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 Žvaigždučių : gavę jūsų užsakymą, mes jums teigiamų atsiliepimų.

2. Prieš suteikdamas neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys: nedelsdami susisiekite su mumis, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: ecoco, mrosaa tualetinio popieriaus laikiklis, tualetas papir turėtojas, nešiojamų tualetinio popieriaus langelį, bafa, vonios kambarys audinių langelį bronzos, plonas tualetinis popierius, wc unitazo, vonios kambarys ecoco, dekoro namai.

Daugiafunkcinis saugojimas Didelės talpos
Pusiau Automatinis Jungiklis Skaidrus, Matomas Langą
Funkcijos 2 telefono laikiklis
funkcija 3 Vandeniui Atsparus Dizainas
Dydis 20.5x12.5x14cm
Dropshipping Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Aukštos kokybės ABS + PS kilimėlis
Funkcija 1 vonios kambarys organizatorius

Parašyti atsiliepimą

Ecoco Tualetinio Popieriaus Laikiklis Vandeniui Audinių Langelį Sieniniai Popierinių rankšluosčių Dozatorius Vonios Sandėliavimas Namuose RackG-BOOGE

Ecoco Tualetinio Popieriaus Laikiklis Vandeniui Audinių Langelį Sieniniai Popierinių rankšluosčių Dozatorius Vonios Sandėliavimas Namuose RackG-BOOGE

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti