Parduotuvė pagal Kategorijas

VIP Brazilija

Nauja

€17.33

PAŽYMĖTI: Priimti Dropshipping, o mes jums nereikia įdėti jokių sąskaitų, QR kodų, akcijos ar prekės pavadinimą, logotipą, vežti,Todėl Nereikia nerimauti,Tiesiog jį įsigyti, mes padarysime viską gerai jums, Mes yra garantija kiekvieno prietaiso būti išbandyta griežtai prieš išvežti, TODĖL ll produktai gali garantuoti 100% aukštos kokybės prieš išsiųsti, Jeigu ne , GRĄŽINSIME !!!Taigi nesijaudinkite, kokybės.Pigiausia kaina , Aukštos Kokybės !!Kad Greičiau !!!! Hello Dear Lašas Siuntėjai Dėkojame už mus palaiko ilgą laiką yra malonu paramos lašas laivybos paslaugų Mes išsiųsti jūsų užsakymus per 24 valandas Malonu dirbti CSV / Excel " Failą 4-7 dienų UPS pristatymas į JAV 4-7 dienų 4px linija, Jungtinė karalystė, Vokietija, Prancūzija 15-20 dienų Epacket Kanada, Australija, jungtinė karalystė, JAV, Jei turite klausimų, prašome susisiekti su mumis Mano WhatsApp / WeChat / Skype: +86 15779892056 Savybės:

1. Jūsų Asmeninė Kinas: Priimti aukštos raiškos optinės technologijos, vaizdo mobiliojo telefono ekrane yra išsiplėtusios, vaizdas yra aiškus, spalva yra ryškus, kad ieškinys yra stipri, ir apsaugos nuo radiacijos.Padidinti savo išmaniojo telefono ekraną, kad būtų lengviau žiūrėti kino filmus ar naujienas savo telefone.

2. Tvirtas ir Lengvai Reguliuoti: medžiaga yra stipri ir lanksti ir lengvai susukti.Į gooseneck yra įrengta aukštos kokybės magnio lydinio už didesnį stabilumą ir lankstus reguliavimas.Visų kampų rotacija leidžia mėgautis bet kokiu kampu ir visiškai prarasti savo rankas, todėl jūs galite patogiai gulėti ant jūsų lovos ar sofos.

3. Geriausias Atostogų Dovanų Pasirinkimą: Tai bus geriausias atostogų dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.Dovanos su draugais ar šeima, kurie mėgsta žiūrėti filmus, žiūrėti 3D mobilusis filmus su daugiau stereo efektą ; taip pat tinka vyresnio amžiaus žmonėms, žiūrėti filmus, skaityti, ir naujienų.

4. Saugus ir nekenksmingas Aplinkai: aukštos raiškos priartinimas optinė technologija, todėl jokių blur, iškraipymas, ir radiacijos.Akrilo objektyvas medžiagos, medžiagos, naudojamos šio produkto yra aplinkos, kvapas-mažiau.

5. Nešiojamų Namų Kinas: Sulankstomos konstrukcijos gali būti perkeltas aplink rankinėje, krepšyje ar kišenės lengvai, kai vyksta lauke.Nešiojamų ir mini kino šeima arba šalies ribų, tinka patalpų, kempingas, kelionės, laisvalaikis ir kt.

Žymos: taurės vip, puodeliai vip, brazilijos mados, brazilija suknelė, brazilijos futbolo, į viršų brazilija, straipsniai vip, vyrai vip, juoda vip, antklodė vip.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

VIP Brazilija

VIP Brazilija

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti