Parduotuvė pagal Kategorijas

3G GPS Tracker Automobilių TKSTAR 60 Dienų Laukimo Vandeniui Magnetas Tracker GPS Automobilių Balso Stebėti Geofence Perkelti Šoko Signalizacija GPS Sekimo

Nauja

€29.83

PASTABA

3G TK905,Mes sandelyje, prašome don ' t buy it!Aš negaliu suorganizuoti pristatymą!

Super Mini GPS Seklys Vaikams

Spustelėkite pirkti.

TK319 4G LTE Cat M1 GPS Tracker

Spustelėkite pirkti.

Prieš nusipirkti,prašome patikrinti

Nėra jokio skirtumo tarp 2G TK905 ir 3G TK905 išvaizdą, funkcijas ir kokybės.Jų skirtumas yra tik tinklo.3G TK905 palaiko 3G tinklus, 2G TK905 suderinamas tik su 2G tinklus.JAV, Australija, Naujoji Zelandija, pietų Korėja, Japonija, Kanada, Singapūras, Kinija Taivanas;Klientams šiose šalyse, prašome pasirinkti, 3g versija.Savo šalyje buvo uždaryta, 2g tinkle.Kitų šalių vartotojams, galite pasirinkti ne bus.

3G TK905 GPS Tracker

TKSTAR TK905 yra 2G & 3G GPS Seklys; Jis dirba pagal galiojančias 2G & 3G: WCDMA/GSM/GPRS tinklu ir GPS palydovų.Gali būti naudojamas visame pasaulyje.

Nemokamas montavimas

Nereikia įdiegti, tiesiog jį naudoti; Įkrovimo 3.7 V 5000mAh Li-ion Baterija,ji gali laukimo 60 dienų.

Balso stebėti

Kartais, kažkas, kad mes negalime kontroliuoti atsitinka, bet TK905 gali mums padėti.

Kelis signalizacijos

1.judėjimo signalas; 2.Žemas baterijos signalas; 3.greičio viršijimo signalas; 4.Vibravimo signalas.

Miego režimai

Smart miego režimas padeda prailginti prietaiso gyvenimą.

Tvarkyti Sąskaitą

Jei jums reikia valdyti komanda, mes galime jums padėti sukurti account.By pridėti kelis prietaisų tuo pačiu metu, jūs galite pasiekti tikslą valdyti kelis automobilius vienu metu.

Platforma ir mobiliosios Programėlės

PC Platforma:http://www.mystar.net mobile app:nuskenuokite QR kodą į nuotrauką, parsisiųskite mobiliąją programėlę, naudokite id ir slaptažodį: 123456 (factory slaptažodį, galite jį keisti)

Greitas veikimas veiksmus

Produktų ekranas

Pakuotės ekranas

1.TK905 3g prietaisas; 2.Pakuotė maišelis; 3.įkrovimo laidai; 4.2 kortelės dangtelį; 5.vartotojo instrukcija; 6.mokestis(Neprivaloma); 7.Dėžė(Pasirinktinai).

Apžvalga:

Šis produktas TK905-3G-Trečiosios Kartos Patobulinta Versija TK905, tai yra 3G GPS Tracker, kurie dirba pagal galiojančias 3G: WCDMA(850/900/1900/2100Mhz) ir 2G GSM/GPRS(850/900/1800/1900Mhz) tinklo , gali dirbti.puikiai visame pasaulyje šalių !Su built-in GPS modulis ir ryšio modulis, jis gali rasti bet kokį tikslą per GPS palydovų ir LBS, ir vartotojas gali.nuotoliniu būdu stebėti prietaisą nuotoliniu būdu per SMS, mobiliosios PROGRAMĖLĖS ir interneto stebėjimo programinę įrangą per PC!Be to, su built-in galingas magnetas, ji gali būti įdiegta labai lengvai ir sandariai ant automobilių, sunkvežimių ir jokio tikslo su metalo sąsaja.Ir ji turi įmontuotą 5000mAh akumuliatorius, gali trukti maždaug apie 60 dienų, pagal telefonui veikiant laukimo režimu; 7-10 dienų, pagal sekimo režimu !

Savybės:

1. SMS Sekimas šis trackeris gali atsakyti padėties informaciją admin numeris su "google" žemėlapyje nuorodą. 2. GPS, a-gps ir LBS Postioning Jei gps signalas yra geras, prietaisas bus rasti per gps palydovų, jei ne, prietaisas bus rasti per LBS!Pagal GPS nustatymo režimas, tikslumas yra 5-10 metrų, pagal LBS nustatymo režimas, tikslumas yra 100-1000 metrų! 3. Admin skaičiaus nustatymo po nustatymas admin numeris, visos SMS skrydžiams į prietaisą bus tik gali pagal šį skaičių. 4. Judėjimo signalizacijos nustačius šią funkciją, seklys išsiųs signalą informacijos administravimas numerį, kai judėjimo atstumas iki 500m. 5. Geo-tvoros Nustatyti geofence už tracker apriboti jo judėjimo rajono.Vieneto nusiųs signalą informaciją APP " ir " web serveriui, kai jis išeina arba gauti iš šio rajono. 6. Įmontuotas galingas magnetas, lengva būti paslėptas ir įrengti Ji yra 5vnt built-in magnetai,su super stiprus, galingas magnetinis,gali būti labai lengvai montuojami. 7. Patikrinkite istorija maršrutą į interneto serverį, šis prietaisas gali įrašyti pusę metų istorijos duomenų, jūs galite jį atsisiųsti kaip xls formato dokumentas. 8. Balso stebėti Siųsti "Ekranas+Slaptažodis", kad prietaisu pirmą kartą, tada prietaisą bus paversti į monitoriaus režimą, dabar, jei jūs paskambinti į SIM kortelės numerį įrenginys, jis bus pasiimti savo skambutį automatiškai, ir jūs galite stebėti balso aplink prietaisą! 9. Gyvenime nemokama žiniatinklio stebėjimo platforma ir programos Nemokamai naudotis Interneto ir APP amžinai 10. Suplakti signalizacijos po įjunkite šią funkciją, jei trackeris išlaikyti stacionarių 5 minutes, ši funkcija pradės veikti.Tada, kai tracker gauti sukrėstas, jis atsiųs SMS "jutiklis, aliarmas!" admin numerį. 11. Low battery alarm seklys išsiųs signalą, informacija, jums, jei įtampa mažesnė nei 3,5 V ė 12. Miego režimo laiko jutiklis pavyzdžiui, galite nustatyti laiko intervalą, kaip 5 minutes, tada tracker veiks tik 5 minutes po to, kai waked aukštyn ir grįžti į miego režimą dar kartą.Be to, pagal šį režimą, GPS, bus išjungti ir GSM dirbs pagal mažai energijos režimą.SMS komandas ir skambutį gali pabusti tracker. 13.Miego režimo shoke jutiklis nustačius šį režimą, jei prietaisas neturi šokas 5 minutes ji dirbs pagal "miego smūgio" režimas automatiškai, GPS, bus išjungti ir GSM dirbs pagal mažai energijos režimą.SMS komandos, skambutį ir vibracijos gali pabusti tracker. 14. Realiuoju laiku stebėti internete per interneto serverio ir programos Jums bus galima realiu laiku stebėti, kad prietaisas "google maps" per mobilephone, tabletės ir kompiuteris, ir minumum duomenų įkėlimo intervalas yra 10 sekundžių! 15. Vandeniui IP65 dizainas Vandeniui lygį, šis prietaisas yra IP65, ji negali atsispirti šlakelį vandens, bet negalima įdėti po vandeniu! 16. U-blox GPS chipset 17. Ilgas budėjimo laikas iki 60 dienų Super didelis built-in), 3,7 V 5000mAh Li-ion baterija, budėjimo laiko gali trukti apie 60 dienų

Žymos: gp tracker, tkstar tk915, tk905, magnetas neodimis, navigacijos gps, automobilinis gps seklys tk905, tracker vehicl, transporto priemonės, gps sekimas, gps seklys tk915, ios gps tracker.

Baterija 5000MAH
Funkcija Realaus laiko stebėjimo,geo-tvoros,istorija maršruto peržiūra
Magnetas Įmontuotas Galingas Magnetas
Ekrano Dydis Pagal 2 Cm
Žiniatinklio Stebėjimo Gyvenime Nemokamai Naudojant
MOKESTIS Įkrovimo 3.7 V 5000mAh Li-ion Baterija
Gps Modulis Taip
GPS Geografinė Vieta Europa
Programos Stebėjimo Parama " IOS " ir "Android", visą Gyvenimą Nemokamai Naudojant
Galia 0,1 W
Baterijos Veikimo Trukmė 30 Val., & Iki
Kilmės KN(Kilmės)
Budėjimo Laikas Apie 60 dienų
GPS tipas GPS Tracker
Internetas 3G&2G
Elemento Dydis 90*72*22mm
Modelio Pavadinimas TKSTAR TK905 GPS Tracker
Įtampa 5V
Atsparus vandeniui IP65 Lygis
Gps padėties nustatymo Pasaulio
Speciali Funkcija Interneto Prijungtas
Prekės Pavadinimas ertengtec
Tipas GPS Seklys Automobilį

Parašyti atsiliepimą

3G GPS Tracker Automobilių TKSTAR 60 Dienų Laukimo Vandeniui Magnetas Tracker GPS Automobilių Balso Stebėti Geofence Perkelti Šoko Signalizacija GPS Sekimo

3G GPS Tracker Automobilių TKSTAR 60 Dienų Laukimo Vandeniui Magnetas Tracker GPS Automobilių Balso Stebėti Geofence Perkelti Šoko Signalizacija GPS Sekimo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti