Parduotuvė pagal Kategorijas

FARBIN 12V/24V 150db Super Garsiai Oro Ragų "Chrome", Cinko Dual Trimitas su Kompresoriumi

Nauja

€47.38

Pavadinimas: FARBIN Oro Ragų Spalva: Sidabrinė Triukšmo Lygis: 150DB Įtampa: 12V / 24V Srovė: 15A Pakuotės Svoris: 1450g Medžiaga: Aukštos kokybės chromuotas CINKO trimitai(ne rūdžių) Taikoma: 12V Automobilio / Sunkvežimis / Jeep / Pikapas / RV / VISUREIGIS / MPV / Van/ Motociklo 24V Traukinio / Didelis sunkvežimis / Buse / Mokyklos Buse / Valtis /Sunkvežimis / Traktoriaus

FB-J29-N_12V / FB-J29-N_24V :

Apima dvejopas tonai oro ragų + varžtas / veržlė / pad/ laikiklis+oro siurblys +oro žarna

Modelis:FB-J29-W_12V / FB-J29-W_24V

Apima dvejopas tonai oro ragų + varžtas / veržlė / pad/ laikiklis+oro siurblys +oro žarna + relė + saugos diržas

FB-J29-B_12V / FB-J29-B_24V :

Apima dvejopas tonai oro ragų + varžtas / veržlė / pad/ laikiklis+oro siurblys +oro žarna + relė + diržas+3M laidas mygtuką

Aukštos Volu Gyvybiškai svarbi Informacija Variantų Pasiūlyti Atitikties Vaizdai Aprašymas Raktažodžiai Daugiau Informacijos Išplėstinis Rodinys man:Jis gali sukelti 150dB stipraus garso.Kai jūs vairuojate, niekas nepaisys garso.Aukštos kokybės: oro ragas yra pagaminti iš aukštos kokybės chromo-cinko dengimo medžiaga, kuri užtikrina ilgaamžiškumą ir tarnavimo laiką ir gali dirbti įvairiose temperatūros aplinkoje.

Nauja Patobulinta Kompresorinė: Raudona, vario apvijos, vakuumo "chrome", implantavimas, greita reakcija,nėra būtina turėti air šaltinis automobilio.

Lengva įdiegti: Pasirinktinai su custom saugos relės diržo komplektas, su pajungimo instrukcija nuotrauką,mūsų ragas yra labai lengva įdiegti.

Nepriklausoma valdymas: Mygtukas jungiklis gali kontroliuoti garsiakalbį atskirai, taip, kad jūs galite pasirinkti naudoti garsiakalbį arba originalaus automobilio ragų įvairiose vairavimo aplinkoje.

Keleto laidų klaidas:

1. Po prijungimo linija, paspauskite garso signalo mygtuką,jei ragas bus ne garso, ir relė bus ne klaboņa, o tai reiškia, kad mėlyna linija ir balta linija yra neteisingai prijungtas.Jie turi būti prijungtas prie maitinimo originalios automobilių, atitinkamai.Jie gali prisijungti ragų linija originalus automobilio ar akumuliatoriaus. 2. Oro siurblys daro verkšlenti garso, bet ragų neturi skambėti, o tai reiškia, kad teigiamas ir neigiamas gnybtais pagal oro siurblys yra prijungtas reversely.Geltonos spalvos viela turi būti įdėta į teigiamo poliaus ir juodą laidą į neigiamą polių. 3. Garso ragų nėra stabili, ir kartais tai bus pertrauka.Tai todėl, kad yra dažų ant rėmo, kur juoda viela yra įžemintas, o tai neigiamai veikia normaliai, galios dėl neigiamo poliaus.Tol, kol jis yra prijungtas prie geros energijos pozicija, tai yra GERAI.Jei jūs turite bet kokius įrenginio montavimo ir elektros instaliacijos problemų, jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu, ir mes jums tarnaus tol, kol jūs esate patenkintas!Labai ačiū už jūsų paramą FARBIN produktus!

Žymos: 12v oro kompresorius, , 12v maitinimo suppli, claxon 12v koe, ragas, ragų automobilių garsiai, 150db automobilių ragų, oro ragų, 12v oro kompresorius, oro ragai, ragų 24v oro, 24v oro kompresorius, .

Modelio Pavadinimas FB-J29-J21
Prekės Svoris 1.5kg
Elemento Tipas Multi-tone & Claxon Ragai
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas FARBIN
Medžiagos Tipas Cinko lydinių, aliuminio lydinio, geležies, vario

Parašyti atsiliepimą

FARBIN 12V/24V 150db Super Garsiai Oro Ragų

FARBIN 12V/24V 150db Super Garsiai Oro Ragų "Chrome", Cinko Dual Trimitas su Kompresoriumi

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti