Parduotuvė pagal Kategorijas

Boho Moterų Šifono Kimono Megztinis Geometrinis Spausdinti Kutais Kutai Trumpas Rankovės Atsitiktinis Palaidų Padengti Iki Atostogų Paplūdimyje Susagstomi Megztiniai

Nauja

€10.72

Tai fringed šifono megztinis yra prašmatnus ir stilingas.Jis pabrėžia, atviras priekis, derliaus geometrinis spausdinti, kutai hemline ir laisvi šikšnosparnių rankovėmis su minkštas ir patogus touch", kuris yra puikiai blokuoja saulės šviesą ir išlaikyti stilingas pavasarį ar paplūdimyje.

Savybės:

Pagamintas iš minkšto audinio, lengvas ir patogus.

Simetriškas geometrinis spausdinti, derliaus ir prašmatnus.

Briaunos dizainas su hem.

Atidaryti priekiniai ir šikšnosparnių rankovėmis stilius.

Supjaustyti atsipalaidavęs tinka.

Techniniai duomenys:

Dydis: S (US2 UK6 EU32) / M (US4 UK8 EU34) / L (US6 UK10 EU36) / XL (US8 UK12 EU38) (neprivaloma)

Spalva: Juoda

Medžiaga: Šifono

Rankovės Ilgis: Pusę

Modelio Tipas: Spausdinti

Stilius: "Vintage & Atsitiktinis

Svoris: Apytiksl. 151-160g / 5.3-5.6 oz

Dydis Informacija: Azijos Dydis S M L XL EUR 32 34 36 38 JAV,CA 2 4 6 8 JK 6 8 10 12 Drabužių išmatavimus cm/ cm Rankovės ilgis (Įskaitant pečių) 42cm 16.5" 43cm 16.9" 44cm 17.3" 45cm 17.7" Drabužių ilgis 86cm 33.9" 87cm 34.3" 88cm 34.6" 89cm 35.0" Fringe ilgis 25cm 9.8" 25cm 9.8" 25cm 9.8" 25cm 9.8"

Kaip Išmatuoti:

Pastaba:

Drabužių dydis pateikta informacija yra tik nuoroda tik, prašome patikrinti aukščiau išsamios matavimo pasirinkite tinkamą dydį ir leisti 1-2cm (0.4-0.8") skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Paketų Sąrašo:

1 * Moterų Megztinis

1、Jei jūs patenkinti mūsų produktus,prašome pateikti mums 5 Žvaigždžių Teigiamų Atsiliepimų.Labai ačiū.

2、Jei esate nepatenkinti mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis pirma.Mes stengiamės išspręsti problemą.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HK post EMS,DHL, Fedex ,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

2.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

3.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės,Importo muitus,mokesčius ar kitas muitinės mokesčius.

4. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Baltijosvm.lt .ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: kimono ilgai, striukė pusėje, megztinis kimono, kimono rose, kimono vasarą, suknelė kimono kryptis, kimono moterų playa, paplūdimys kimono, amerikos palaidinė, krūtinės raumenų.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Rankovės Stilius Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Apdaila NĖRA
Modelio Tipas Spausdinti
Prekės Pavadinimas romacci
Apykaklės V-Kaklo
Sezonas Vasaros
Audinio Tipas Šifono
Modelio Numeris Boho Moterų Šifono Paplūdimio Kimono
Amžius Amžius 18-35 Metų
Stilius Bohemijos
Lytis MOTERIS
Drabužių Ilgis ilgai

Parašyti atsiliepimą

Boho Moterų Šifono Kimono Megztinis Geometrinis Spausdinti Kutais Kutai Trumpas Rankovės Atsitiktinis Palaidų Padengti Iki Atostogų Paplūdimyje Susagstomi Megztiniai

Boho Moterų Šifono Kimono Megztinis Geometrinis Spausdinti Kutais Kutai Trumpas Rankovės Atsitiktinis Palaidų Padengti Iki Atostogų Paplūdimyje Susagstomi Megztiniai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti