Parduotuvė pagal Kategorijas

2020 Ožiaragis XS Aukštos Kokybės PTFE Išvyniojamų Vamzdis 1 Metro Atnaujinti CR10 Pro Ender 3 5

Nauja

€6.46

Ožiaragis XS Serija Mažos Trinties PTFE Išvyniojamų Vamzdžiai 1 Metras 1,75 mm Kaitinimo Mūsų XS Serijos Profesionalios Klasės Išvyniojamų Vamzdžiai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės PTFE.Mūsų paslaptis, mišinys iš aukštos tepumas priedai paverčia jį tamsiai mėlynos spalvos.

2016 metais mes sukūrėme XS formulę aukštos tepumas priedų, kartu su mažesniais vidinis skersmuo, 1.9 mm +/- 0.05 mm, norint spausdinti lankstus gijų, kurių Išvyniojamų važiuoti spausdintuvai.Beta testeriai greitai suprato, kad tai leido jiems sumažinti įtraukimo, taip pat, kuri buvo įrodyta, kad būti dar didesnis, pardavimo taškas.

Aukštos Tepumas Priedų, kad mūsų XS Serija vamzdžiai mažiausia trinties Išvyniojamų vamzdžiai rinkoje.Mažesnė trintis-tai daugiau atsakomoji reakcija, mažiau įtraukimo, tiksliau spaudinių, mažiau slydimo, dėvėjimosi ir plyšimo į ekstruderiu, ir mažiau užsikimšimo, kai spausdinimo stambusis gijų, pvz., kai kurie woodfills ar ironfills.

Mažesnis atitraukimo-tai sutaupytas laikas, kiekvieną kartą ekstruderiu sulenda.Per spausdinimo, per kelias milisekundes čia ir keli ten pridėti iki daug laiko išsaugomi.

1.9 mm +/- 0.05 mm Vidinio Skersmens Sumažina "kraipyti kambario" arba susiraukšlėjo, viduje vamzdis, leidžiantis spausdinti lankstus gijų net į ilgiausią Išvyniojamų sistemas.Dauguma mūsų spausdintuvas ūkio spausdintuvai yra RostockMaxV3s ir Tevo Mažai Monstras.

Aukštos Temperatūros Atsparumas dėl, naudojant tik aukščiausios kokybės PTFE.Mūsų XS vamzdžiai veiks net ir aukštesnės temperatūros nei

Žymos: 3 ender, sr2ez, blurolls prusa mk3, atgal iphone 7, arctis 3, zodiako ženklas ožiaragis, švino varžtas t8, ptfe vamzdeliu, lapas teflono, sade.

Produktų Statusas Sandėlyje
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Tipas Kita
Pakuotė Taip
Modelio Numeris teflono vamzdelio rinkinys

Parašyti atsiliepimą

2020 Ožiaragis XS Aukštos Kokybės PTFE Išvyniojamų Vamzdis 1 Metro Atnaujinti CR10 Pro Ender 3 5

2020 Ožiaragis XS Aukštos Kokybės PTFE Išvyniojamų Vamzdis 1 Metro Atnaujinti CR10 Pro Ender 3 5

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti