Parduotuvė pagal Kategorijas

Natūralaus Latekso Pagalvė Šri Lanka Neigiamų Jonų Minkštas Rikošetas Kaklo Masažas Banga Pagalvė Ortopedinė Namų Latekso Pagalvė Lova Pagalvė

Nauja

€15.54

Privalumai natūralaus latekso pagalvės :

① 100% grynos natūralios latekso produktai, pagaminti iki putų ąžuolo latekso, yra švelnus ir odos draugiškas, netoksiški ir nekenksmingi.

② Natūrali ir ekologiška, jokios taršos.Latekso gali būti pirolizuotos, žinoma, yra visiškai be taršos ir atitinka aplinkos apsaugos reikalavimus.

③ Anti-erkės, antibakterinių ir antialerginių.Latekso baltymų iš natūralaus latekso, o tai neskatina augimo įvairių bakterijų erkės alergenų.Bendra vartojimo efektyvumą antibakterinis veikimas yra 99.99%, ir erkės šalinimo efektas ir erkės atsparus norma yra 99.78%; tinka astmos, alergijos ir subtilus kūdikiams.

④ Natūraliai kvėpuojantis.Natūralaus latekso pagalvės turime tūkstančius ventiliacijos skyles su bauda akių struktūra, kuri gali išsiųsti šilumos ir drėgmės iš žmogaus kūno ir skatinti ventiliacija.

⑤ Ultra-aukšto elastingumo ir atitikties, galite taip pat buferio slėgis į žmogaus kūną ir sumažinti skausmą gimdos kaklelio spondylosis.

⑥ Sukurta pagal ergonomikos principus siekiant sumažinti įtampą kaklo, raumenys ir nervai, rečiau, neapvirstų, ir gerina miegą.

⑦ Ji gali veiksmingai sumažinti knarkimą sukelia prasta miego poza.

⑧ Ji gali sumažinti statinės elektros energija tarp žmogaus kūno ir ląstelienos.

Kai susiformavo į gamybą, patvarus.Tarnavimo laikas: 10-15 metų

Savybės:

■Pagrįstą Kreivę--spindulys natūraliai tinka kreivė žmogaus kaklo, atleisti kaklo ir pečių skausmą.

■Natūralus lateksas minkštas ir gali atkovoti greitai

■360° miego-- kas kampas yra pritaikytas

■Su pagalvę padengti

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Lateksas

Spalva: Žalia(Neigiamų jonų) / Rausva(Neigiamų jonų) / Balta

Dydis: 61*37*12cm /24.01*14.56*4.72 į

Pakuotė:

1 x Pagalvė

1 x Pagalvė Padengti

Skelbimas:

Prašome įdiegti licenciją elektrikas.

Prašome įsitikinkite, kad turite nutraukė elektros energijos tiekimą, iki sumontavimo.

Įdiekite žibinto apačią.Nereikia įdiegti lempų į viršų.

Nejunkite elektros energijos, kol savo rungtynių yra visiškai surinkti.

Nelieskite lemputės, kai rungtynių yra įjungtas, ar pažvelgti tiesiai į dega lemputė.Laikyti degias medžiagas nuo šviečia lemputės.

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas,pls suprasti.

3. Latekso pagalvės neturėtų būti veikiami saulės

4. Core yra ne mašina galima skalbti

5. Jei jums reikia valyti, prašome vėdinti vėsioje vietoje ir švelniai bakstelėkite jį.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: siuvinėjimo pagalvė, mesti pagalvės rock, pagalvė kelionėms, pagalvėlė ilgai, putų atminties pagalvė, pro ortopedinė, meno dekoratyvinės pagalvės, kojų stovėti, padengti pilow, dakimakura.

Funkcija Masažas
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Patalynė

Parašyti atsiliepimą

Natūralaus Latekso Pagalvė Šri Lanka Neigiamų Jonų Minkštas Rikošetas Kaklo Masažas Banga Pagalvė Ortopedinė Namų Latekso Pagalvė Lova Pagalvė

Natūralaus Latekso Pagalvė Šri Lanka Neigiamų Jonų Minkštas Rikošetas Kaklo Masažas Banga Pagalvė Ortopedinė Namų Latekso Pagalvė Lova Pagalvė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti