Parduotuvė pagal Kategorijas

WUTA NAUJAS 8/10oz natūralios Odos Diržas Dirželis Daržovių Raugintos Odos Amato Rankų darbo Diržas Tuščią karvės odos Juostelės 48"(Įvairūs Plotis- "PASIDARYK pats" Dovanų

Nauja

€9.13

Pakuotė : vienas vnt diržo tuščias (Sagtis nėra komplekte)

Savybės: ----Tai 100% realus odos,Aukštos kokybės daržovių raugintos, viso grūdo karvės odos . ----Raižytiniai nuo Peties & Butt odos daržovių raugintos odos ( Italija Importuotos) ---- Originali Pirmą Sluoksnį daržovių raugintos, įrankiai odos, su unikalus aromatas iš italų odos. ----Drum dažyti, kad spalva yra stabili. ----Apie 3,2-4 mm storio,įmonė nuotaika.Peties & Butt dalis, šios juostos yra idealiai tinka priėmimo odinius diržus, šunų antkakliai,gitara, dirželiai, šautuvas stropai, bagažo diržai ir daugiau. ----Montavimo: Ji yra pakankamai ilgas, kad tilptų dauguma žmonių, jis bus tiesiogiai tilptų dauguma mūsų savo diržo sagčių, tačiau jis gali būti naudojamas beveik ant visų rūšių sagtys.Prašome įsitikinkite, kad matavimai yra tinkamo dydžio, ką jums reikia prieš pateikiant užsakymą, ačiū. ----Ši reklama apdaila diržo sąraše yra dėl odos diržas tik (Sagtis nėra komplekte) Jeigu jums taip pat reikia diržo sagtį, prašome pažiūrėti į mūsų diržo sagtis skyrius apie mūsų parduotuvėje, mes turime daug įvairių sagtys yra.

Techniniai duomenys:

Ilgis:Apro. 43"-48" (110-120cm)

Storis 3.2-4mm (8-10 OZ), kitą dalį,yra +-0.2 mm nuokrypis.jei jūs turite specialiai reikalavimas storis ,prašome pastaba reikalavimas, kai pirkimo.

Spalva: 4 spalva: Natūrali,Juoda,Oranžinė,Rausvai rudos spalvos nauja partija bus šiek tiek skiriasi nuo ankstesnių,prašome suprasti.

Juostos plotis yra: kaip 14mm/ 0.55 colių , 19mm / 0.75 colių , 24mm/ 0.94 colių , 29mm/1.14 colių 34mm/1.33 colių 38mm/1.49 colio

Prašome atkreipti dėmesį prieš perkant:

a.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

b.Visas diržo dirželiai yra cutted ranka.Straipsniai gali būti apie 0,1 mm nuokrypis yra.

c.Odos gabalų, yra iškirpti iš karvės odos,odinių, augimo Metu karvių ,yra keletas defektų, tokių kaip įbrėžimų ar randai,narural grūdų,arba raukšlių , Tačiau, tai oda buvo pasirinktas siekiant suteikti jums aukštos kokybės produktą ir turėtų gerai dirbti labiausiai leathergoods, kad reikia daržovių rudos odos.prašome comtact mums, jei esate nepatenkinti su kokybės.

Urmu Kaina:3 gabalas ar daugiau,8%nuolaida Sveiki didmeninės !Sveiki atvykę į lašas klausimų mums, ačiū už ieškote!Žemiau nuotraukos jūsų nuoroda:

Žymos: planavimo lenta, peilis juodoji kardžuvė, odos watchband, "pasidaryk pats" oda, odos wuta, oda, odos, raugintos odos juostelėmis, juostelės moterims, didelis odos paslėpti, korsetas moteris.

Naudoti Bagažo
Medžiaga karvės oda
Modelio Numeris Odinis Diržas Tuščias
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas wuta
Storis 3.2-4mm (8-10 MM)
Tipas Grūdų
modelis Raugintos

Parašyti atsiliepimą

WUTA NAUJAS 8/10oz natūralios Odos Diržas Dirželis Daržovių Raugintos Odos Amato Rankų darbo Diržas Tuščią karvės odos Juostelės 48

WUTA NAUJAS 8/10oz natūralios Odos Diržas Dirželis Daržovių Raugintos Odos Amato Rankų darbo Diržas Tuščią karvės odos Juostelės 48"(Įvairūs Plotis- "PASIDARYK pats" Dovanų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti