Parduotuvė pagal Kategorijas

Naujas Smart WiFi Variklio Sandūros Uždanga "PASIDARYK pats" Kelio Tuya Variklio RF Nuotolinio Protingas Gyvenimo Tuya APP Kontrolės Su Alexa "Google" pradinis

Nauja

€99.69

2020 Naują Atvykimo Smart WiFi Elektros Variklio Sandūros Uždanga Dainos Sistema,Tuya Užuolaidų Variklis su "PASIDARYK pats" Kelio RF Nuotolinio Protingas Gyvenimo Tuya APP Kontrolė Balso Kontrolė Su Alexa "Google" pradinis

Pagal MoesHouse

2020 Naują Atvykimo atnaujinti Daugiau Asmeninį Taškai: Update1: "PASIDARYK pats" dizainas,surinkimo trasos laisvai

Update2:Built-in Tuya Modulis skirtas smart kontrolė

Pagrindinės Funkcijos: 1."PASIDARYK pats" trasos su sujungimas yra:Pradėti su 1 metras "PASIDARYK pats" kelio sudurti laisvai pridedant 0,5 m*1+0,2 m*2+0,1 m*1 patenkinti savo poreikį su bet kokio ilgio.Supakuotas su Nuotolinio (baterijos neįtrauktos).Nustatyti darbo grafiką dėl savo sumanaus telefono anksčiau, kad jūsų užuolaidų eiti aukštyn ir žemyn automatiškai su reguliuojamu dainos.

2.Built-in varomas Tuya moduliu, variklis leidžia "smart valdymas per Smart Gyvenimą Programą ir paprastas valdymas balsu per Alexa" ir "Google" Namuose.Nuotoliniu būdu valdyti savo prijungtų prietaisų, nesvarbu, kur esate;lengvai gauti jų kontrolę per paprastas balso komandą.Net laikmatis savo grafiką kontroliuoti juos į iš anksto nustatytą laiką.

3.Built-in RF433 dažnio, WiFi Tuya variklis leidžia kontroliuoti kitą taip, kaip nešiojamų RF nuotolinio ir ne stebulės reikia įprastam naudojimui.Pastumkite į šoną atidaryti ir du kartus atidaryti neprivaloma įdiegti motorinių į dešinę arba į kairę pusę, į savo poreikį.

4.Sustoti kliūtis ir atminties sustojimo vietą:Smart reakcijos, pasipriešinimo ir savisaugos.Užuolaidos bus automatiškai sustabdytas, siekiant apsaugoti visą sistemą ir tuo pačiu patenkinti visus fizinius blokus.Yra tarpinėje padėtyje tarp uždaryti ir atidaryti poziciją, kad galima prisiminti ir bus sulėtinti, kai uždanga artėja į stop poziciją apsaugoti visą sistemą.

5.Rankinis valdymas su sensoriniu judesio:Šiek tiek patraukite užuolaidų viena kryptimi 10cm, o variklis yra įtampa,variklis bus atidaryti ar uždaryti automatiškai.daug lengviau veikti poravimo režimu pridedant įrenginyje su Wi-fi ir Bluetooth prijungti;įeina pilnas 2-jų metų garantija ir 60 dienų grąžinimo garantija pilną pasitenkinimą.

Parametras:

Tipas:PYM21A

Vardinė Įtampa:AC100-240V 50/60Hz

Nominali Srovė:0.3 A

Maks.Apkrova:50KG

Variklio Greitis:90rpm

Paketų sąrašo:

Paketas su 1 Metras "PASIDARYK pats" dainos :, įskaitant 1psc 0,5 m+2psc 0,2 m+1psc 0,1 m uždangos trasos .

Meistras(Sedanas pavarų dėžė) 2 vnt.

Skriemulys, 2 vnt.

Runner7 vnt./maišas (2.2 Matuoklis turi 3 pags,pridėti 1 metrą dainos buvo pridėti 1 pagalvės).

Bėgių jungimas laikiklis (1pcs/ metras ).

Atramos (Sienos įdiegti laikiklis ir lubų įdiegti laikiklis) ir varžtai.

Diržas 1 ritinėlis.

RF433 Vertus nuotolinio 1pcs( Baterija nėra įskaitant pakuotės)

Rankinis 2vnt

Q&A:

1.Q: ar galiu įdiegti kelio iki sienos?

A: Žinoma,lubų mount tracker ir tvirtinimo prie sienos laikiklis bus įtrauktas į paketą galite įdiegti laisvai.

2.Q: ar galiu atidaryti uždanga nuo vidurį arba iš kairės į dešinę?

A: Taip, jis leidžia atidaryti užuolaidos iš dešinės į kairę, iš kairės į dešinę arba iš vidurio į abi puses,jūs galite tiesiog įdiegti juos savo poreikį.

3.Q: man reikia du kartus stebėti, ką aš turėčiau daryti?

A: Jūs turėtumėte gauti 2 rinkinys, jos padaryti dvigubo bėgių kelio, tačiau maloniai mus palieka pranešimą, jei u norėtų įdiegti dvigubo kelio prie sienos, tai reikia specialios atramos.

4.Q:Ar tai veikia su "Samsung" smartthings?

A:Ne,tai yra WiFi Tuya versija, o ne stebulės reikia už jį.Ir jūs galite kontroliuoti tai per Alexa balsu.

5.Q: aš Gali vilkinti juos į kampą

A: Žinoma, bet jūs turėtumėte gauti papildomų priedų LANKO sekti mūsų parduotuvėje.spustelėkite žemiau mygtuką, norėdami gauti LANKO trasoje.

Žymos: "ios" namų automatikos, namų, pereiti tuya, prijungtas girier, aqara užuolaidų variklis, užuolaidų variklis, variklio nuleidžiamųjų langinių, užuolaidų geležinkelių bėgių, durų tuya smart, moeshouse jungiklis.

Vardinė Įtampa AC100-240V 50/60Hz
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Įtampa 110-240V
Variklio Greičio 90rpm
Maks. apkrovos 50KG
Prekės Pavadinimas MoesHouse
Vardinė Srovė 0.3 A
Tipas PYM21A

Parašyti atsiliepimą

Naujas Smart WiFi Variklio Sandūros Uždanga

Naujas Smart WiFi Variklio Sandūros Uždanga "PASIDARYK pats" Kelio Tuya Variklio RF Nuotolinio Protingas Gyvenimo Tuya APP Kontrolės Su Alexa "Google" pradinis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti