Parduotuvė pagal Kategorijas

Nešiojamų 13-17 colių Nešiojamas Stovas Reguliuojamas Nešiojamojo kompiuterio "MacBook Air" Sulankstomas Aušinimo Padas Stalinis Laikiklis Laikiklis, Home Office

Nauja

€29.25

Gaminio Specifikacijos

PLATUS SUDERINAMUMAS: Laptop įkroviklis yra suderinamas su visais nešiojamieji kompiuteriai iš 10"-16.2", tokių kaip "Apple" ir "MacBook 12 / 13, MacBook Air 13" MacBook Pro 13 / 15 / 2018 / 2017 / 2016, Lenovo ThinkPad, Dell Inspiron XPS, HP, "ASUS", "Chromebook", "Huawei" Matebook ir kitiems nešiojamiems kompiuteriams.

ERGONOMIŠKAS DAUGIAFUNKCINIS DIZAINAS - 7 aukštis patikslinimai leidžia jums padidinti savo prietaisą iki ergonomiška žiūrėjimo aukštis taigi, malšinančių skausmą dėl jūsų kaklo ir nugaros.

360 LAIPSNIŲ PASUKAMA BAZĖ - Tai kolonėlė nešiojamas stendas su 360° pasukama bazė leidžia jums lengvai bendrauti & share ekrano su kitais švelniai swiveling kompiuterį.

LAIKYTI LAPTOPO KIETAS: Vėdinamoje nešiojamas stendas padeda išlaikyti nešiojamieji kompiuteriai veikia aušintuvas.Tuščiaviduriai dizaino ir reguliuojamo aukščio padidinti oro srautą.

Lengva Naudoti: Kabrioleto Dizainas - Sulankstomas nešiojamas plonas dydžio atlikti ir kelionės.Tai puikus stalo reikmenys, biuro ir namų.

Mūsų Nešiojamas Stovas siūlo jums padidėjusi žiūrėjimo kampas ir atsikratyti kaklo ar peties skausmas, geriausias pasirinkimas jums naudoti nešiojamas ilgai.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas Dydis( Pločio x Ilgis): 11"x10.43"x0.63"/280*265* 16mm Reguliuojamas Aukštis : 3.54"-6.3"/8,5 cm-14.7 cm Reguliuojamas Kampas: 18°-50° Spalva: Juoda/Balta

Kieto plastiko įstaiga ---- Kieto plastiko konstrukcijos ir trikampio struktūros didžiausias stabilumas, sulankstomas nešiojamojo kompiuterio stovas gali turėti iki 44lbs.

Ergonomiška Nešiojamojo kompiuterio Stovas stalas ---- Nešiojamas Stove siūlo jums patogiai kampas rašyti, peržiūrint ir mažinant skausmą kaklo ir peties, tai gera padėjėja, kad padėtų jums pataisyti savo laikyseną.

Kompaktiškas dizainas ir lengvas ---- Šis nešiojamas stovas skirtas būti nešiojami, jūs galite įdėti jį į savo maišą ir jį biure, kavinėje ar bet kur, kur jūs norite eiti.

360° PASUKAMA BAZĖ ---- pasukama bazė leidžia sėdėti prie jūsų pageidaujamą poziciją ir pasidalinti ekrane lengvai.Jei norite rodyti filmą su draugais ar aptarti problemą su savo kolega, jums reikia tik swivel kompiuterio švelniai, kuris yra labai patogus ir jaukus.Be to komforto, ji saugo savo darbo vieta nuo įbrėžimų sukelia išjungus kompiuterį.

7 AUKŠČIO KOREGAVIMAI ---- Ateina su 7 aukštis pakeitimus, kad jūs galite lengvai padidinti savo prietaisą iki ergonomiška žiūrėjimo aukštis.Padeda gerokai sumažinti skausmą dėl savo kaklo, pečių ir nugaros.Pasirinkti labiausiai patogus aukštis, jūsų skirtingos kūno padėtys ir naudoja, pvz., kompiuteriu stove, receptų knyga stendas, tablet turėtojas ir kt.Galimybės yra neribotos!

Žymos: namų, leshp nešiojamojo kompiuterio laikiklis, moterų nešiojamojo kompiuterio turėtojas, home offic, notepad, nešiojamas stovi dokas, macbook stendas, coolcold nešiojamojo kompiuterio aušintuvas, koreguoti nešiojamojo kompiuterio stovas, hp nešiojamas kompiuteris.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas lagava
Prašymas Nešiojamas kompiuteris

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų 13-17 colių Nešiojamas Stovas Reguliuojamas Nešiojamojo kompiuterio

Nešiojamų 13-17 colių Nešiojamas Stovas Reguliuojamas Nešiojamojo kompiuterio "MacBook Air" Sulankstomas Aušinimo Padas Stalinis Laikiklis Laikiklis, Home Office

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti