Parduotuvė pagal Kategorijas

Zoohi 1080P Stebėjimo Kameros Analoginis Aukštos raiškos Stebėjimo Infraraudonųjų spindulių Kamera Vaizdo Stebėjimo Vandeniui VAIZDO Kamera

Nauja

€18.29

Pastaba:

Fotoaparatas neįeina maitinimo Adapteris ir BNC laidai pagal numatytuosius nustatymus.Jūs galite pasirinkti pirkti jų funkcijos.

Apžvalga :

Aukštos kokybės CMOS Jutikliai su naujausia technologija · Šis fotoaparatas turi dirbti su HAINAUT DVR ! · Geriausias pasirinkimas projektas rekonstrukcijai. · Jūs galite atnaujinti senas analoginis apsaugos sistema, FHD, arba HD kameros nekeičiant kabelis maršrutus. · HAINAUT (Analoginis High Definition), naują video formatas patobulintas CVBS (COMET*) & HD " vaizdo perdavimo. · HD HAINAUT kamera yra per koaksialinis kabelis analog HD " vaizdo perdavimo standarto. · Leidžiant tolimojo HD " perdavimo, tačiau mažesnėmis sąnaudomis atitiktų reikalavimus sudėtingas ir didelis, montavimas.

1080P Analoginis HD Vaizdo Raiška

Aukštos raiškos 1080P Analoginis HD Kamera užtikrinti, kad jūs galite gauti tikrą spalvotą vaizdą iš stebėjimo vietoje.

Puikiai atsparus vandeniui performance

Tinka vidaus ir lauko naudojimui , bet kokiu oru, aplinkos programos

Protingas IR-Cut " Day&Night Vision

Įrengtas, su 36 IR Diodai, fotoaparatas suteikia aiškus 120ft(40 metrų) naktinis matymas su vienodo apšvietimo, mažos energijos sąnaudos ir ilgesnis tarnavimo laiką.

Turtingas taikymo scenarijų

Prisijungimo būdas

Pakavimo sąrašas:

Pakavimo sąrašas:

· 1x 1080P Analoginė vaizdo kamera. · 1x Pack Varžtai

PIRKĖJAS PRANEŠIMAS

Linkiu jums būti laimingas pirkinių!

Muitų Ir Mokesčių

Mes nesame atsakingi už muitinės mokesčių.Muitinės mokesčių yra pirkėjo atsakomybė.Pareigos moka pirkėjui į pirkėjo šalį ir mes ne imti šį mokestį.

Pristatymas

1. Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Baltijosvm.lt. 2. Jei nuspręsite, express siunta, ir jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje pagal Fedex /DHL, jums reikia papildomai mokėti $30 nuotolinio laivybos mokestis.Arba prašome suteikti mums naujų kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio.Atokioje vietovėje patikrinti, ar per nuorodą.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Jeigu turite kokių nors keisti tvarką, prašome palikti žinutę užsakymo formoje. 4. Prašome patikrinti, ar jūsų adresas ir kontaktinis numeris yra teisingas, ypač patikrinkite savo pašto kodas ir miestas yra teisinga informacija ,kitaip jūsų sklypo nebus iš laivo.

Garantija

Vienerių metų garantija visiems produktams, bet vienetas, kuris įrodo, sugedęs, o per garantijos galiojimo laikotarpis bus remontuojami nemokamai dalių arba pakeisti.Galutinis vartotojas yra atsakingas už visus krovinių gabenimo įkainiai .Garantija neapima jokių atsitiktinių, atsitiktinę arba pasekminę žalą, kylančią naudojant.

Atsiliepimų&Reitingas

Mes vertiname jūsų verslą, kad labai.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums Teigiamų atsiliepimų ir 5 Žvaigždučių reitingą.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitiki savimi, kurti savo verslą ir tarnauti jums geriau.Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, nedvejodami susisiekite su mumis, bendravimas yra daug veiksmingiau nei atidarymo ginčą.Mūsų klientų aptarnavimas ir techninė pagalba padarysime viską, kad pasiūlyti jums patenkinti sprendimas.

Žymos: analoginis cctv kameros, mini kamera, 1080p hainaut fotoaparatas, kamera surveil, 8MP CVI, 8ch kamera priežiūros rinkinys, 1080p vaizdo poe, hainaut kamera 1080 p "sony", ios stebėjimo kamerą, vaizdo kamera.

Objektyvo (mm) 3,6 mm
Stilius Bullet Fotoaparatas
Modelio Numeris Zoohi HAINAUT Fotoaparatas
Jutiklio dydis 1/4"
Įrengimas Normalus
Garso Išvesties NĖRA
Korpuso Medžiaga Metalo
Atsparus vandeniui Parama
Palaikomos Operacinės Sistemos No
Židinio Nuotolis 3,6 mm
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Saugojimas NĖRA
DĖMESIO 3,6 mm
Ryšiai Uždara Sistema/VAIZDO Laidinis
Jutiklis CMOS
Technologijos Centrinis
Kilmės KN(Kilmės)
Signalizacijos Veiksmų NĖRA
Žiūrėjimo Kampas 85°
Prekės Pavadinimas Zoohi

Parašyti atsiliepimą

Zoohi 1080P Stebėjimo Kameros Analoginis Aukštos raiškos Stebėjimo Infraraudonųjų spindulių Kamera Vaizdo Stebėjimo Vandeniui VAIZDO Kamera

Zoohi 1080P Stebėjimo Kameros Analoginis Aukštos raiškos Stebėjimo Infraraudonųjų spindulių Kamera Vaizdo Stebėjimo Vandeniui VAIZDO Kamera

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti