Parduotuvė pagal Kategorijas

Nauji Karšto 50Pcs Laidinio Akių Kojinę Drugelių 2*3.2 cm Vielos Apdaila "PASIDARYK pats" Amatų užrašų knygelė Vestuves Dekoratyviniai Drugeliai

Nauja

€2.68

Aprašymas: Medžiaga:Mesh audinio, vielos Dydis:Apytiksl.3.2*2cm Spalva:Balta Šį dekoratyviniai drugeliai yra sudarytas iš akių ir viela.Puikiai tinka saugoti visų rūšių jūsų amatų dirbti ir scrapbooking.Taip pat puikiai tinka jūsų vestuvių nori

Rinkinį Sudaro: 50 x Gyvulių drugeliai

Prašome Perskaityti Prieš Perkant

VEŽIMAS

1.Visame pasaulyje laivybos, tik išskyrus keletą šalių .

2.Dauguma šalių, mes siūlome Nemokamas Pristatymas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , tik tikėtis, kad atokiose vietose.

3. We will ship užsakymą laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

4.Patikrinkite ir patvirtinkite užsakymą adresas rungtynės pristatymo adresą, mes tik laivas užsisakyti adresą.

5.Pristatymo Terminas :

6. Jei negavote kad po 25 darbo dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mes pažadą mes turi padėti iki sklypo atvyksta už jus!

Mokėjimo

Prašome sumokėti per 7 dienų nuo užsakymo.Mes pasirūpinsime, laivybos ASSP.

PO PARDAVIMO PASLAUGOS

ATSILIEPIMAI

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamą komentarą, bus labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5stars, jei jūs patenkinti mūsų paslaugomis.Ir mes taip pat siūlome jums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas,prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: rudos spalvos pledas marškiniai, drugelis akių viršų, hip-hop hoodi, akių juostelę vainikas, aukso marškinius vyras, akių roll, deco tinklelio juosta, žalia pledas marškiniai, kalėdų deco akių, striukė pledas marškiniai.

Medžiaga Akių audinio, vielos
Proga Vestuvės
Tipas įvykis & šalies prekių
Įvykis & Party Elemento Tipas dekoracijos
Dydis Approx.3.2*2cm
Prekės Pavadinimas MagiDeal

Parašyti atsiliepimą

Nauji Karšto 50Pcs Laidinio Akių Kojinę Drugelių 2*3.2 cm Vielos Apdaila

Nauji Karšto 50Pcs Laidinio Akių Kojinę Drugelių 2*3.2 cm Vielos Apdaila "PASIDARYK pats" Amatų užrašų knygelė Vestuves Dekoratyviniai Drugeliai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti