Parduotuvė pagal Kategorijas

Vamzdis apkrovos induktyvumo droselis 158H ar taip DC per 22mA vario varža 3.2 K

Nauja

€51.78

Kartu ratai su droselis ritė ant ekrano apkrovos elektroninių vamzdžių yra labai populiarus užsienio tulžies pūslės grandinės.Indukcinis sankabą droselis ritė turi pranašumą transformatorius kablys.gerai žinomas įrašų studijoje priekiniai etapo V72, antrasis etapas EF804S ekranas yra induktyvumas apkrovos.

Apkrovos droselis (ekrano droselis) yra skiriasi nuo įprastos induktyvumą.Savo idealus reikalavimai: KINTAMOSIOS srovės varža yra beveik begalinis, vidinė varža yra kaip mažas, kaip įmanoma, induktyvumą, yra toks didelis, kaip įmanoma, platinti talpą, ir nuotėkio induktyvumas yra kaip mažas, kaip įmanoma, ir dažnio atsakas yra geras.Kalbant apie aukštos ištikimybės reikalavimas, ji turi daugiau kaip 10 000 apsukų, kuri yra panaši į procesą sunku išėjimo galvijų.Jis taip pat naudoja sudėtingus procesus, tokius kaip sluoksniavimasis, sectioning, pirmyn, likvidavimo ir atgal vynioti, multi-vingiuoti, labai sumažinti nuotėkio induktyvumą ir talpą, platinami, optimizavimas potencialų skirtumas ir plečia dažnio atsakas.

Apkrovos droselio induktyvumas yra nuolatinės SROVĖS varža ir SROVĖS, kuri yra naudojama vairavimo dalis elektroninių vamzdžių ir turi poveikį ir poveikį apdailos darbus pagrįstai.Apkrova-induktyvumas, sankaba ir atsparumas-talpą, kablys, yra dvi visiškai skirtingų stilių.Įvairių prietaisų turi įvairių garso efektų.Jei naudojami gerai, kad jie geriau nei grynas atsparumas garso.Poveikis yra greitas.Yra jausmas, pakeisti aukštos klasės alyva-panardintas sidabro folija, sankabos kondensatorius.Žemo dažnio elastingumas yra laisvas, garso atmosferą, žavesio yra geriau nei atsparumas apkrovai.

Darbo srovės apkrova induktyvumo turi būti tam tikros ribos, garsas bus geresnis nei apkrovos varža.

Aukštos kokybės deguonies nemokamai varinė emaliuota viela vynioti, nailono karkasas, importuotų atkaitinti Z11 EI 57 keturių skylių core likvidavimo, dydį fiksuoto geležies branduolys " Red Bull tipo geležies apkabos Anglijoje: 57mm * 48mm * kamino storis 35 mm, lakšto storis 0,35 mm, didelio magnetinio srauto.Naudojant sluoksniuotą, pakeliami, pirmyn ir atgal vyniojimo technologijos, penki-kraštutiniu atveju ir Keturių likvidavimo sistemos gali gerokai sumažinti nuotėkio induktyvumą ir talpą, platinami, ir pagrįstai pasirinkti apvijos.Serija ryšio Optimizuoti potencialų skirtumas.Išplėsti dažnio atsakas.Matmenys: 0.1 mm skersmens deguonies nemokamai varinė emaliuota viela vynioti, geležies branduolys su gap padas išilgai dangos.Apie 158. Vario varža yra apie 3.22 K. Platinami talpa yra apie tuziną odos metodai.Per DC apie 22MA Svoris apie 0.735 Kg

Ši apkrova droselis ritė gali būti naudojamas apkrovos galia 6DJ8, 6N1, 6N8P, 6P1, 6P14, 6V6 ir kiti elektroniniai vamzdžiai.

Ši apkrova droselis taip pat gali būti naudojamas maitinimo filtras, tulžies pūslės, veiksmingai sumažinti ir pašalinti AC garso.

Apkrovos induktyvumo droselis taip pat turi savo trūkumų, savo žemo dažnio ir aukšto dažnio padidėjimas bus pakeisti su dažnio keitimo.Jis nėra visagalė, kad rungtynės su grandine, ir kaina nėra maža.Surinkimo, naudojimo ir tūrį ir svorį, taip pat turėtų būti atidžiai apsvarstyti, ir jaunimo entuziastai reikėtų naudoti atsargiai.

Paaiškinti: dėl skirtingų gamybos santykis, Indukcinių ir pasipriešinimas bus skirtingas, nes skiriasi testavimo sąlygų ir įranga, ir išmatuotos vertės gali būti skirtingos.Parametrai numatyta aukščiau yra nuoroda tik.

Šio tipo Apkrovos droselis Mūsų produkcijos, taip pat gali būti pritaikyti pagal reikalavimus!

Žymos: el84 vamzdis, 6n5p vamzdis, droselis vamzdis, impulso transformuoti, Apkrovos, garso slopinimo, 6c33c vamzdis, accuphase, fiio ldac, stk795 820.

Naudojimas Garso
Transformatorius kategorija Elektroninis transformatorius
Spiralinės Struktūros Toroidinis
Ritė Skaičius Autotransformer
Vėsinimo Režimas Sausas
Etapas Vieną

Parašyti atsiliepimą

Vamzdis apkrovos induktyvumo droselis 158H ar taip DC per 22mA vario varža 3.2 K

Vamzdis apkrovos induktyvumo droselis 158H ar taip DC per 22mA vario varža 3.2 K

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti