Parduotuvė pagal Kategorijas

40W/60W lituoklio Pen Mini Patarimas Elektriniai Litavimo Stotis Suvirinimo Įranga, Įrankiai

Nauja

€7.29

40W/60W lituoklio Pen Mini Patarimas Elektriniai Litavimo Stotis Suvirinimo Įranga, Įrankiai

Savybės: Profesionali Litavimo Įrankis yra puikus bešvinis litavimo puslaidininkiai Tai nereikia litavimo stotis,tiesiog "prijungti ir leisti", taip pat jis su minkšta rankena ir neslidžia rankena Aukštos kokybės ilgalaikiai keramikos tipo šildytuvas Idealiai tinka pomėgius, komplektai, imtuvai, nešiojamas kompiuteris,kompiuterių ir elektronikos darbai, mes naudoti geležies, padengtą patarimas ir nerūdijančio plieno konstrukcija ,ji gali pasiūlyti ilgesnį plieno konstrukcija pasiūlyti ilgesnę gyvenimo trukmę, Kaip naudoti: Kai lituoklio yra įjungtas pirmą kartą, ten ateina iš dūmų iš patarimas pabaigos.Dūmų stotelių dūmų, o ir dūmų niekada išeina iš naujo.Naudoti litavimo stovėti ir kitas pagalbos priemones, siekiant išvengti bur pirštus.Nereikia ištraukė litavimo ir kitas pagalbos priemones, siekiant išvengti sudegė pirštus.Po finišo ilgesnės gyvenimo patarimas veido Nereikia failą ilgo gyvenimo patarimas veido ir Nereikia taikyti per daug lydmetalis be reikalo 1. Daugiafunkcinis geležies rėmas 2. Maitinimo indikatorius 3. Aukštai temperatūrai atsparia, neslidžia rankena 4. Nerūdijančio plieno korpusas 5. ventiliacijos 6. Didelės varžos gamtos žėručio šildytuvas 7. Visi vario lituoklio, padengtą išorinis sluoksnis 8. Lankstymo maitinimo laido raštas 9. Bold varinė šerdis silikoninė viela 1: elektrinis geležies 2: Universalus matuoklis 3: Siurbimo vielos 4: atsuktuvas 5: Juostinėmis atsuktuvas 6: įstrižainė replės 7: Tin vielos 8: Kanifolijos 9: Ketaus rėmo 10: nurodė skorpionas 11: įstrižai burną kauliukai 12: laikymo maišelis 1: elektrinis geležies 2: Ketaus rėmo 3: Kanifolijos 4: Tin vielos 5:sponge 6: Siurbimo vielos

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema. 3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.Susisiekite Su Mumis, 1.Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Ačiū ! 2.Mes stengiamės atsakyti kaip įmanoma greičiau.bet prašome leisti nedelsiant reaguoti ne verslo laikas.mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti taigi, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Atsiliepimų Apie 1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Žymos: mini lituoklio hakko, sr2ez, desoldering geležies įsiurbimo, geležies strypas, lydmetalis, zholo lituoklio t12, dė stotis, geležies, alavo lydmetalis, geležies lydmetalis, veido aptikimo telefono turėtojas, Lydmetalis.

Išėjimo Temperatūros Pastovios Temperatūros
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Išėjimo Galia 40 W 60 W
Prekės Pavadinimas YINLONGDAO
Temperatūros Stabilumas Taip
Modelio Numeris 40 W 60 W
Įvesties Voltagle 220V

Parašyti atsiliepimą

40W/60W lituoklio Pen Mini Patarimas Elektriniai Litavimo Stotis Suvirinimo Įranga, Įrankiai

40W/60W lituoklio Pen Mini Patarimas Elektriniai Litavimo Stotis Suvirinimo Įranga, Įrankiai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti