Parduotuvė pagal Kategorijas

VICTSING 2.4 G+Belaidę "Bluetooth" Ir USB Multi-mode Pelės 2400DPI 36 Mėnesių Laukimo Office Žaidimų Pelės Windows/OS/Android

Nauja

€12.80

VICTSING 2.4 G Bluetooth " Belaidžio ryšio Ir USB Multi-mode Pelės 2400DPI 36 Mėnesių Laukimo Office Žaidimų Pelės Windows/OS/Android

Produkto Informacija:

1.Įvairių įrenginių Valdymo.Įrengta su "Bluetooth " 5.0", "Bluetooth" 3.0 režimas, ir 2.4 G technologijos, VicTsing multi-mode belaide pele, galima prijungti iki 3 prietaisus vienu metu.Lengvai iš kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio ar "Android" su sensoriniu režimo jungiklio mygtuką.

2.Stiprus Suderinamumo.Bluetooth 5.0 režimo (numatytasis režimas), suderinamas su Win 8 ir vėliau sistema, "Mac OS" ir "Android"."Bluetooth" 3.0 režimas palaiko Win 7 ir vėliau sistema, "mac OS" ir "Android".Be to, ji gali būti susijusi su visiems kompiuteriams ir nešiojamiesiems kompiuteriams su USB port per komplekte imtuvas. (Pastaba:Bluetooth 5.0 režimas negalimas dėl Win7 arba ankstesnės sistemos.Dual Bluetooth režimai nėra "iOS". )

3.Ramioje Paspaudimų ir Didelio Tikslumo DPI.Priimti išjungti mikrojungiklis, kairės ir dešinės mygtukas yra tiek ramioje, spustelėkite.Ne daugiau nerimauti, nerimą, jūsų kolegoms, šeimos ar savo kambariokų, kai naudojant.Su gaming grade jutiklis, VicTsing belaidės pelės funkcijos, 5 lygiai, reguliuojamas DPI: 800/1200/1600/2000/2400, kuris labai atitinka jūsų kasdienių poreikių.

4.Patogi Rankena ir Mobiliojo Dizainas.Supaprastintos formos daro pelės puikiai tinka kairės ar dešinės rankos.Jūsų nykštys ir mažasis pirštas gali būti išdėstyti patogiai ant abiejų pusių anti-slip "Y" formos gumos.Kompaktiškas dizainas leidžia lengvai laikyti ir nešiojamų nešiotis, kai esate verslo kelionę.

5.Ilgas Baterijos Veikimo Laikas.Su geresnio maitinimo valdymas ir mažas energijos suvartojimas chip, VicTsing belaidės pelės baterijos tarnavimo laiką, gali siekti iki 36 mėnesių, kai įjungtas laukimo režimas.Išsaugoti savo problemų pakeisti bateriją dažnai.Siekiant taupyti energiją, galite išjungti jungiklis mygtukas nenaudojamas.Maitinimo indikatoriaus lemputė pradės mirksėti raudona lemputė jums priminti, žemas akumuliatoriaus įkrovos lygį.

Produkto Aprašymas

Produkto Specifikacija

"Bluetooth" versija: 5.0/3.0

DPI lygis: 800/1200/1600/2000/2400

Baterijos veikimo laikas: iki 36 mėnesių laukimo

Paketas Apima

Belaidės Pelės ×1

USB Imtuvą ×1

Vartotojo Instrukcija X 1

Naudojimo Instrukcija Kortelės ×1

DUK kortelės ×1

VIP Kortelės ×1

Po Pardavimo:

Žymos: pelės, VicTsing, "microsoft" skulptūra, galvos pelės, laidinio trackball pele, automatinis žiurkių spąstus, keršytojas belaidžio žaidimų pelės, pmw, fm transmitt, g820 pelės.

Darbo Režimas Trackball
Maitinimo Tipas Įkrovimo
Pakuotė Taip
Sertifikavimo CE
Bendras svoris 120g
Skaičių Volai. 1
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas VicTsing
Skaičių Mygtukai 2
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Ranka Orientacija Teisė
DPI 2400
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Stilius Mini

Parašyti atsiliepimą

VICTSING 2.4 G+Belaidę

VICTSING 2.4 G+Belaidę "Bluetooth" Ir USB Multi-mode Pelės 2400DPI 36 Mėnesių Laukimo Office Žaidimų Pelės Windows/OS/Android

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti