Parduotuvė pagal Kategorijas

Braun Clean & Renew Pakuotėje 2 vnt, pildymas kasečių įkrovimo stoties, braun SmartCare ir Clean & Charge, gilus valymas

Nauja

€16.84

Braun Clean & Renew Pakuotėje 2 Vnt Pabrėžia Formulė citrina Valo ir pašalina likučiai Pakuotėje 2 vienetai SmartCare ir Clean & Charge valymo stoties Funkcijas Braun Clean & Renew Pakuotėje 2 Vnt Pakeisti savo valymo stotis kasetė, ir vietą, bet ir 2 vienetų šis Braun Clean & Renew Pakuotėje 2 Vnt vietoj, ir rūpintis savo skustuvu, todėl jūs galite turėti jį kaip pirmą dieną.Ji yra alkoholio pagrindu jūs ketinate įdėti iki 99% bakterijų, galiu rasti savo skustuvu Be tepimo priemonės, peiliai, todėl jūs turite maksimalų efektyvumą, kai jį naudoti.Kaip jis palaiko visus Braun ' s Clean & Charge modeliai, jūs neturite jokių pasiteisinimų negali jos pasiimti.

Rūpintis savo Braun skustuvas su savo įkrovimo stoties ir pakeisti kasetes, kai jie bus padaryti, tiesiog paspaudus mygtuką, jūs turėsite švarų ir naujų.

Pirkti Braun Clean & Renew Pakuotėje 2 Vnt rūpintis savo valymo centras ir palikti jį kaip pirmą dieną su Braun Clean & Renew Pack 2 nds ir rūpintis savo skustuvu, todėl jūs galite turėti jį kaip pirmą dieną.Jei tai ne jums, tačiau, mes suteikiame jums daug daugiau privalumų, juos pirkti dabar ir jūs gausite savo užsakymą 48 - 72 valandas nemokamas pristatymas ir 2 metų garantija.Gauti dabar Braun Clean & Renew Pakuotėje 2 Vnt geriausia kaina tik savo internetinėje parduotuvėje technologija!Turinys box 2 x pildymas kasečių Pastaba : Jokių pakeitimų ar grąžina leidžiama, kai langas yra atidarytas.

Siuntas Mes neturime laivų Kanarų Salas, Seutą ir Meliliją.Braun istoriją ir svarbą, dizainas Nuo savo veiklos pradžios, Braun išaugo ir tapo viena didžiausių pasaulyje namų apyvokos gamintojai, daugiausia dėmesio skiriant technologijų ir dizaino.Viskas prasidėjo, kai jo įkūrėjas, Max Braun, įsteigta bendrovė Frankfurte prie maino 1921 metais. Bendrovė klestėjo šiais metai: 1950 m. Braun pradėjo savo pirmąjį elektrinį skustuvą, naudojant lapas, kuria pradedamas bendrovės atsiranda sukelti produkto rinkos saugokitės žmogaus, kuris buvo veiksminga ir pagaminta paskutinis.Nuo tada, Braun buvo pastatytas vis palikimas vokietijos meistriškumo ir revoliucinio dizaino, su "skirta už tai, kas svarbu" filosofija, kuri dominuoja kiekvieną Braun produktų rinkoje šiandien.Darbo Dieter Rams, kuris tada buvo 23, kaip pramoninis dizaineris bendrovė 1955 metais padarė skirtumas prekės.Avinai pradėjo kaip interjero dizaineris, bet jis greitai persikėlė į branduolį Braun dizaino departamentas.Per metus, avinai padėjo suprasti, kad produkto dizainas peržengia paties produkto, ir suformuota firminis bendrovės ilgai, kol sąvoka, net neegzistavo.1964 m. niujorko moderniojo Meno Muziejuje eksponuojami Braun asortimentą naują atidaryti dizaino galerija, pripažinimo, puikios kokybės prekės.Savo produktų portfelį įtraukti radijo imtuvai, televizoriai, virtuvės prietaisai, laikrodžiai, elektriniai Skustuvai ir fotografijos įranga, ir daugiau nei pusė bendrovės pardavimai buvo gauta užsienyje.Moterys buvo netrukus gali mėgautis naudą Braun galvos srityje, tualetas, nuo 1990 m. Braun pirmasis epiliatorius buvo pradėtos po to, įsigyti prancūzų gamintojo, Silk-épil.Metais vėliau, Braun teigė pasaulio rinkos lyderis pavadinimas aliuminio skustuvai.

Dizainas yra dar ir šiandien Braun širdį, ir toliau su bendrovės palikimas sukurti produktus, kurie iš tikrųjų įkūnija kokybės verčių, funkcionalumas, aiškumas, ilgaamžiškumas ir nesenstantis.

Žymos: plaktukas medinės vinys, hudie haris poteris, pratybų sąsiuvinis holo, deglo stabdžių vamzdelių, atveju grūdintas star, džinsinis kombinezonas gėlės, gx "iphone" ekrano x, forma mėsainiai gumos, veido jewls kainos pasiūlymą dieną.

Kilmės ES(Kilmės)
Suderinamas su SmartCare ir Švarus ir Įkrovimo stotis
Prekės Pavadinimas braun
Modelio Numeris Braun Clean & Renew Pack
Pašalina likučius If
Dezinfekuoja If
Vienetai 2 vienetai

Parašyti atsiliepimą

Braun Clean & Renew Pakuotėje 2 vnt, pildymas kasečių įkrovimo stoties, braun SmartCare ir Clean & Charge, gilus valymas

Braun Clean & Renew Pakuotėje 2 vnt, pildymas kasečių įkrovimo stoties, braun SmartCare ir Clean & Charge, gilus valymas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti