Parduotuvė pagal Kategorijas

Neewer 100" Ištraukiama Green Screen su Stovu Raukšlių Nemokamai Chroma Key Fonas OBS Studija, Tampyti Transliacija, Video

Nauja

€39.82

Neewer 100" Ištraukiama Green Screen su Stovu, Nešiojamų Pull-up Greitai Surinkti Dizainas, Raukšlių Nemokamai Chroma Key Fonas OBS Studija, Tampyti Transliacija, Video, Virtualios Gamybos

Savybės:

[Quick Virtualios Gamybos Set-up] Įrengta ištraukiama ir tvirtas supimo rėmo, ir kartu su kabliu ant viršutinės pusės žaliosios ekrane, tai green screen gali būti pakoreguoti, greitai ir ramiai traukiant aukštyn ir žemyn, lanksčiai ir sklandžiai.Tai išardomi green screen gali būti plačiai taikomas įvairiose chroma key virtualios gamybos progomis, taip pat ir live streaming, pereiti žaidimo vaizdo įrašus, apklausas, "youtube" vaizdo įrašus, virtualios studijos, arba VR gyva.

[Padidinti Chroma Key Performance], Pagamintas iš storos ir glotni medžiaga, ši medžiaga fonas nebus gauti raukšlėta lengvai, ypač su viršaus ir apačios, baras prie nuolat fonas ištemptas.Šis audinys medžiaga gali lengvai atsikratyti lankstymo ženklai, taip pat.Su klasikinės žalios spalvos, tai omenyje, galima pasiekti geresnių spalva gamybos, daugiau šviesos sugėrimo ir atspindėjimo mažinimą, kuris teikiančios net šviesos platinimas ir stiprinimas chroma key veiklos rezultatus, net ir esant silpnam apšvietimui.

[- Ultra stabilus ir Greitai Surinkti] Be skylių, tik lengvai pakabinti jį prie stovo ir baigti jį įkurti per kelias minutes.Įrengtas, su labai pastatyta trikojis stovas ir užrakinti sugauti, tai trikojo turi labai tvirtą struktūrą remti fone, be jokių vinguriuoti, ir aukštis, tai trikojo gali būti koreguojama, jei jums atidaryti savo užrakto sugauti.

[Didelis Ekranas, Bet Lengvas] Praktiniai didelio dydžio 70x73.2 colių/177.8 x 186 cm green screen gali patenkinti daugelio poreikius chroma key.Pakankamai aukštas, kad viso kūno fotografija ir pakankamai platus, kad būtų swift beveik bet kokio fono norite, kad jūsų ekrane.Sveria tik 7 kg/15lb, nešiojamų pakankamai mergina nešiotis ar sulenkite į atmintį.

[Komplektą Įeina:] (1)Maks. 70x73.2 colių/177.8×186 centimetrų Aukščio Žalias Fonas (Plotis x Ilgis) (1)Trikojis Stovas; Pastaba: Carring maišelis nėra įtrauktas.

Aprašymas:

Šio MENO DNR green screen yra puikus chromakey poveikį, greitai įsteigti, ir patogus nešiotis.Tvirtas trikojis stovas, jis gali lengvai stabilizuoti visą ekraną filmavimo.

Reguliuojamas aukštis, lankstus dėl skirtingų fotografijos parametrai ir fotografavimo objektus.

100 Colių Žalias Fonas:

Pagaminti iš storesnės ir laižytis raukšlių atsparus audinys šviesos sugėrimo ir atspindėjimo mažinimo.Klasikinė, žalios spalvos optimizuoti spalvų atkūrimą.

Medžiaga: Audinys

Žalia Dydis: Maks. 70x73.2 colių/177.8 x 186 cm

Žalia+Trikojo Aukštis: 90.94 cm/231 cm

Įstrižainės Ilgis: 100 cm/254 cm

Trikojis Stovas:

Kietojo trikampis paramos struktūra fone pastovus būdu

Įrengta ištraukiama ir išardomas sagtys padėti judėti fone aukštyn ir žemyn, lanksčiai

Medžiaga: Metalas

Pakuotės Turinys:

1x 100 colių Green Screen

1x Balta Trikojis Stovas

Žymos: žalia ekrano, chroma key, realus žalia ekrano fonas, fono green screen, Fonas, marškinėliai tampyti, led neewer, pupų žaidimas, chroma, fonas.

Žalia+Trikojo Aukštis 90.94 cm/231 cm
Medžiaga Drobė
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas neewer
Įstrižainės ilgis 100 cm/254 cm
Modelio Numeris 10098253
Tipas Purškimo Dažytos
Stilius Vientisos Spalvos
Pakuotė Taip

Parašyti atsiliepimą

Neewer 100

Neewer 100" Ištraukiama Green Screen su Stovu Raukšlių Nemokamai Chroma Key Fonas OBS Studija, Tampyti Transliacija, Video

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti