Parduotuvė pagal Kategorijas

Aviečių Pi 4 Aliuminio korpusas Metalinis gaubtas ABS Bazės su Ventiliatoriumi Heatsink Maitinimo Jungiklis Nuimamas GPIO Padengti Aviečių Pi 4 B Modelis

Nauja

€19.07

Aviečių Pi 4 Aliuminio korpusas Metalinis gaubtas ABS Bazės su Ventiliatoriumi Heatsink Maitinimo Jungiklis Nuimamas GPIO Padengti Aviečių Pi 4 B Modelis

Įžanga :

Su Argono Vienu Atveju yra ergonomiškas ir estetiškas atveju, kad žmonės galėtų patekti į kompiuterius ir elektroniką.Pagaminti aliuminio lydinio ir poliruoti su pilka apdaila, jei daro, mini kompiuteriai atrodyti modernus, aptakus ir stilingas, lengvai pritraukti niekam į kompiuterius.Jo minimalistinio dizaino išlaiko kabeliai vienoje srityje, ir siūlo puikus aušinimo ir tinkamai pateikti versmės.Galiausiai, Argono Vienu Atveju dera funkcionalumas ir futuristinis estetika visi kaip vienas paketas.

Nuostabi Aušinimo

Aliuminio lydinio atveju ne tik, kad kompiuteris, atrodo cool, bet ji taip pat atvėsina kompiuteris taip pat.Jei turi plėtinį, jungiasi prie procesoriaus, kurių šiluminis aušinimo padas taip, kad šiluma iš procesorius yra perduota byla.Tai reiškia, kad byla tampa heatsink pasyvus aušinimas plokštę taip, kad kompiuteris gali dirbti be kuriant daug šilumos.Į viršų jį išjungti, jei ateina su built-in PCB lenta su ventiliatoriumi prie aktyviai kietas kompiuteris toliau.Šie du aušinimo sistemose kartu garantuoja ilgalaikį naudojimą be perkaitimo.Ventiliatoriaus greitis gali būti konfigūruojamas, bet kuriuo metu per terminalą, taip pat sąlygas, keičiant ventiliatoriaus greitį pasyviai.Po įdiegti scenarijų , elektros ventiliatorius reguliuojamas pagal temperatūrą , ir jūs galite reikšmę, kaip jūs norite.Prašome kreiptis į vartotojo manul jį naudoti.

Minimalus Griozdai

Visi uostai, iš Aviečių Pi yra prieinama atgal užtikrinti, kad Kabelis griozdai yra minimali.Tai taip pat daro kompiuteris, paprasta, tvarkinga ir susikrauti, kai kelyje, nepabloginant bet uostų plokštė.

Lengva Surinkti

Jei ateina su viršuje ir apačioje, 4 varžtus, įmontuotą PCB Lenta, silicio aušinimo padas, ir PCB Lenta, kuri išplečia garso ir micro HDMI prievadus.Montavimas aviečių pi su atveju, nors yra taip paprasta, kaip 1, 2, 3 arba A, B, C. Derinant dalys kartu yra paprastas ir intuityvus.Viskas, ko reikia yra keturių krypčių atsuktuvu, ir tai tik priveržkite varžtus apačioje atveju.Jokių specialių įrankių nereikia iš viso.Po surinkimo kompiuterį ir įdiegti OS į SD Kortelę, vieną-line scenarijus turi būti įvesta į terminalo kad maitinimo mygtuką ir ventiliatorius gali būti naudojamas.

Prieinama GPIO smeigtukai

Byla buvo sukurta su vienas pagrindinis tikslas, apsaugoti Aviečių Pi nepakenkiant funkcionalumas plokštę.Built-in PCB lenta išplečia GPIO kaiščių Aviečių Pi.Kai smeigtukai nėra naudoti, jie apdrausti ir apsaugoti magnetiniu nuimamas viršus.Tai daro Smeigtukai prieinami visą laiką, leidžianti kompiuteryje turi būti naudojamas įvairių elektronikos projektai.

Saugus Įjungimo Mygtukas

Jei ateina su paprasta maitinimo mygtuką, kad įjungti kompiuterį įjungti ir išjungti, kartu užtikrinant, kad išsaugoti failai yra saugūs.Kai vienas-line scenarijus yra įdiegta, maitinimo mygtuką, kuris turi kelias funkcijas (įjungti /saugus išjungimas ir elektros energijos tiekimas / ikelimas /priversti išjungti) priklausomai nuo to, kaip paspaudus mygtuką.Prašome kreiptis į vartotojo manul jį naudoti.

Specifikacija :

1. Medžiaga : Aliuminio (viršelio ir talpyklos) + ABS(Bazės) 2. Spalva : Pilka 3. Svoris : 225g apie 4. Padaryti iki : Viršelis + extention valdybos + ventiliatorius + šilumos kriaukle + 5 bazės. Naudoti : Aviečių Pi 4 B Modelis

Paketų sąrašo :

1 x Aliuminio Dangtelis 1 x Plastikinė Bazė 1 x įmontuotas Aušinimo Ventiliatorius 3 x Šilumos Kriaukle 1 set x Varžtai 1 x Vartotojo Vadovas 1 x Pakuotės Dėžutė ( nebuvo įtraukta Aviečių Pi)

Mokėjimo

Mes priimame sąlyginio Deponavimo .Galite naudoti visa " ir "Mastercard", T/T,Western Union,Moneybookers, per Ecrow

Pristatymas

1. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4. Jei negavote jūsų siunta per numatomą dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžti & Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes grąžinsime jūsų vardas laimėti pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Baltijosvm.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Atsiliepimai

Žymos: 4 atveju aviečių pi, miuzei aviečių pi 4, aliuminio atveju aviečių pi 4, 7 colių aviečių pyragas, msata aviečių pi 4, paspauskite mygtuką paviršiaus, dragino, mobiliojo telefono garsiakalbį, baterija skrybėlę, zlew.

spalva Juoda
Medžiaga Aliuminio (padengti) + Plastiko (bazė)
Ventiliatorius temperatūros kontrolė, ventiliatorius
maitinimo jungiklis Paramą Saugaus Išjungimo(pagal scenarijų)
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SHCHV
Suderinamas su Aviečių Pi 4 B Modelis
Priedų Tipas Atvejais
Heatsink 3 gabalas
GPIO skylės dangtelis Removale magnetinio GPIO skylės dangtelis
Svoris 220g approx

Parašyti atsiliepimą

Aviečių Pi 4 Aliuminio korpusas Metalinis gaubtas ABS Bazės su Ventiliatoriumi Heatsink Maitinimo Jungiklis Nuimamas GPIO Padengti Aviečių Pi 4 B Modelis

Aviečių Pi 4 Aliuminio korpusas Metalinis gaubtas ABS Bazės su Ventiliatoriumi Heatsink Maitinimo Jungiklis Nuimamas GPIO Padengti Aviečių Pi 4 B Modelis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti