Parduotuvė pagal Kategorijas

100VNT Akvarelė Guašas Teptukai Nailono Plaukų Dažymas Teptuku Piešimo Teptukus Kablys Linijos Pen, "PASIDARYK pats" Meno Reikmenys

Nauja

€3.19

Pardavimo taškų

1.Aukštos kokybės medžiagos, išskirtinį meistriškumą, išskirtinį pakuotė, aukštos kokybės nailono, geras kietumas, gera absorbcija, lengvos, geros purškimo efektas; aliuminio vamzdžių sąsaja yra lygus ir plokščias, o specialios technologijos sąsaja naudojama tvirtai nustatyti pieštuko galiuką, veiksmingai užkirsti kelią rašiklio galiukas iš paveiks.

2.Kaip pradedantysis, dovana vaikams, ir menininkai, arba naudoti jį aliejus, akvarelė, akrilas tapyba / įstaiga, nagai, veido dažymas / micro, keramikos, geros idėjos, modeliai, oda, menas ir amatai, tapyba ir kt.

3.Aukštos kokybės nailono plaukų šepetys visiems tarpininkavimas-Tai sintetinis mini išsamiai dažų teptukų rinkinys tinka akvarelė, akrilas, emalį, aliejaus, silikono arba guašas pigmentai.Nepriklausomai rankų ir dukart riesta, gerai paruošta, taigi, rankenos, laisvi šerių arba movos yra ne lupimasis nuo dažų, šį išskirtinį dailės teptukų rinkinys.Šepečiu vilnos, nailono išlieka minkšta ir lanksti po valymo ir ne atskirai po valymo.

4.Išskirtinį dizainą, gražus ir subtilus, darbas, solidus, prabangus, elegantiškas, patvarus, gali atitikti reikalavimus, įvairių paveikslų, gali atkreipti aliejaus tapyba, akvarelė, guašas, aliejus, tapyba ir pan.

5.Mums sakoma, kad mūsų linijinės teptuku, taip pat puiki dovana idėja savo artimuosius, ypač pradedantiesiems ar jūsų vaikams arba tiems, kurie ką tik sužinojau, akvarelės ir patinka kurti naujų darbų ir vaizduotės anūkai.

Savybės:

1.Tinka akvarelė, akrilas, emalio, arba guašas pigmentai.

2.Šepečiu vilnos, nailono išlieka minkšta ir lanksti po valymo ir ne atskirai po valymo.

3.Tvirtas šeriai ir tvirtas medines rankenas užtikrinti sklandų brushstrokes, kad suteikti teptuku puikus išsamiai išnagrinėti srityse.

4.Aukštos kokybės sintetinių šerių išlieka minkšta ir lanksti po valymo; švelniai nuvalykite šepečiu su šiltu muiluotu vandeniu ir išskalaukite; po tinkamos techninės priežiūros.

Specifikacija:

Tipas: Nailonas Akvarelė Guašas Šepetys

Tinka: Akvarelė, Akrilas, Emalį, Aliejaus, Silikono arba Guašas Pigmentai

Ilgis: 16,5 cm

Medžiaga: Nailonas

Komplektą sudaro:

20/ 60/ 100 Vnt* Nailono Akvarelė Guašas Šepetys (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Žymos: teptuku dažai, meno šepetys, haiyore nyarukosan, akriliniai dažai accesories, alue, teptukas, akvarelė, kūryba sketchbook, haiyore, pagrindinio akriliniai dažai prekes, dome plaukų šepetys.

Formos plokščia galva
Tipas 2 Meno Reikmenys
Plaukų Medžiaga Kita
Tipas 1 Piešimas Teptuku
Tirpsta Ar Ne dažai
Dydis 16.5cm
Taikymas 1 Akvarelės Teptuku
Amžius >3 METŲ
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto pavadinimas Daugiafunkcinis Teptuku
Paraiška 4 Aliejinių Dažų Teptukas
Modelio Numeris WJU00923
Programos 3 Akrilo teptuku
Tipas Kita
Paraiškos 2 Guašas teptuku
Kiekis 20 Vnt./ Rinkinys
Rankenos Medžiaga Kita

Parašyti atsiliepimą

100VNT Akvarelė Guašas Teptukai Nailono Plaukų Dažymas Teptuku Piešimo Teptukus Kablys Linijos Pen,

100VNT Akvarelė Guašas Teptukai Nailono Plaukų Dažymas Teptuku Piešimo Teptukus Kablys Linijos Pen, "PASIDARYK pats" Meno Reikmenys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti