Parduotuvė pagal Kategorijas

GRILIS Grilis Žaisti Priedai, Lagaminas Pack talpinimo Vaikai Barbekiu Maisto Virimo Virtuvė Apsimesti Žaisti Žaislai

Nauja

€15.54

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } GRILIS Grilis Žaisti Priedai, Lagaminas Pack talpinimo Vaikai Barbekiu Maisto Virimo Virtuvė Apsimesti ŽaistiŽaislai grotelių lauke yra daugiau nei 40 grilis reikmenys, ir ateina su grafiti rašiklį ir "PASIDARYK pats" piešimo lenta, jūsų vaikai gali pajusti tikrą grilis patirtį ir ypatingų kūrybinių įdomus tuo pačiu metu.

Virtuvės žaislas yra nešiojamas dizainas lengva laikyti, kuris apsaugo jūsų namuose tvarkingas ir be bėdų ir taip pat leidžia jūsų kiddo imtis žaislai ant kelių kelionių, kempingas, kelionės arba atostogų

Neįvykdyti "PASIDARYK pats" dizainas yra puikus apsimesti žaisti, vaidmuo žaisti, vidaus ir lauko veikla, jutimo žaislas, ankstyvuoju vystymosi laikotarpiu.Įvairių žaislų be apribojimų žaisti yra daugiau naudingas vaikams, siekiant ugdyti jų iination ir kūrybinio mąstymo, susipažinti su socialinio gyvenimo, ir sukurti pasitikėjimą savimi.

Aukščiausios Kokybės Vaikams GRILIS: Šis apsimesti žaisti, maisto rinkiniai yra pagamintas iš patvaraus plastiko, be jokių aštrių krašto, ne kvepia, gali būti nuvaloma išjungtas, jei terliotis.

Su gyva spalvų, tai puikus būdas vaikams išlikti aktyviais & užsiima.Virtuvės rinkinys yra tinkamas amžius 3 ir iki, ir yra puikus būdas išlaikyti vaikus dalyvauti valgio metu.

Įžanga

Įvairių žaislų be apribojimų žaisti yra daugiau naudingas vaikams, siekiant ugdyti jų iination

Visas pagamintas iš aukštos kokybės ABS tvirtos medžiagos,ryškių spalvų,

netoksiškas;sklandžiai ir apvalios briaunos, nr. galąstuvas, be aštrių briaunų apie kiekvieną priedą,jokio kvapo ir lengva valyti.

Vystyti vaikų mokymosi gebėjimus.Kelti ir ugdyti vaikų smalsumą

Vaikams įgyti pasitenkinimą ir jausmas pasiekimas metu žaisti

Ištirti paslaptingą gebėjimas maisto

Padėti vaikams suprasti suaugusiųjų pasaulio

Gamintojo rekomenduojamas amžius:Amžius 3 & aukštyn

Spalva: geltona

Medžiaga: ABS

Dydis: 20 x 12 x 27cm

Pakuotės Turinys:

1 x grilis rašomasis stalas

40 x Grilis priedai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: virėjas žaislas, vaikams virtuvė, vaikas virtuvė, vaikai virtuvės medienos, grotelės žaislas, jaučiamas maisto, žaisti žaislas, virtuvėlė žaislas, grilis žaislas, plokštė žaislas.

Medžiaga Plastikiniai
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

GRILIS Grilis Žaisti Priedai, Lagaminas Pack talpinimo Vaikai Barbekiu Maisto Virimo Virtuvė Apsimesti Žaisti Žaislai

GRILIS Grilis Žaisti Priedai, Lagaminas Pack talpinimo Vaikai Barbekiu Maisto Virimo Virtuvė Apsimesti Žaisti Žaislai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti