Parduotuvė pagal Kategorijas

WUTA 1Pcs 120 Metrų Oda Amatų Vašku Siūlų Apvali 0.45 mm, Poliesteris Vertus Siuvimo Linijos "PASIDARYK pats" Laidą Oda Darbo

Nauja

€6.64

Pakuotė: 1 vnt siūlai, spalvų ccording jūsų pasirinkimas

Aprašymas:

Pavadinimas: 0.45 mm Odos siuvimo vašku sriegis

Gamintojas: WUTA

Medžiaga: 100% Poliesteris.

spalva: 28 spalva

Dydis: 0.45 mm skersmens.Kiekvienos ritės yra 120 metrų / 131 metrų. 1 ritės paketas

Savybės:

1-----100% Poliesteris, Vašku.Šis vašku sriegis eina sklandžiai siuvimo.Galite išvengti knotting, kai jūs traukite ją.Klijavimą arba deginimas gali ir baigti siuvimo.

2-----3 sriegio susukti kartu, todėl jį stiprus ir kietas, nėra lengva sklaida.

3-----WUTA vašku siuvimo siūlai gali būti naudojami dėl įvairių siuvimo projektus, ypač odos siuvimo.Jos stiprios, su aukštos kokybės.

4-----28 asorti spalvos, didelis spalvų sodrumas.Mes bandėme viską, kad atskleistų realią spalvą pasirinkti,bet jis gali būti šiek tiek skiriasi įvairiose monitoriai

5-----Kiekvienos ritės yra 131 kiemuose, 0.45 mm skersmens. 28 spalvų.Atitinka visus jūsų poreikius spalvos.Mes taip pat turime 0.55 mm ir 0,65 mm temas.

Atkreipkite dėmesį, kad: Kaip paveikslų paroda,, Dėl transporto, gal yra baltasis vaškas indėliai ant paviršiaus,taip spalva atrodo nevienoda,bet tai bus vienodos spalvos, kai siuvimo dėl odos.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.Apie Ekonomiką, laivybos metodas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,prašome suprasti, kad siuntimo informacija negali atnaujinti, kai jis iš laivo.

Sveiki didmeninės !

Sveiki atvykę į lašas klausimų mums, ačiū už ieškote!

Žemiau nuotraukos jūsų nuoroda:

Žymos: oda darbo knygos, parduotuvė wuta, lether piniginės, lošti oda, žuvų liniją, odos lenkijos vaškas, sk gija, kirpyklų reikmenys, įrankiai, siuvimo sriegiu, amatų odos priemonė.

Tipas Didmeninės No
Prekės Pavadinimas wuta
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris sriegio 0.45 mm

Parašyti atsiliepimą

WUTA 1Pcs 120 Metrų Oda Amatų Vašku Siūlų Apvali 0.45 mm, Poliesteris Vertus Siuvimo Linijos

WUTA 1Pcs 120 Metrų Oda Amatų Vašku Siūlų Apvali 0.45 mm, Poliesteris Vertus Siuvimo Linijos "PASIDARYK pats" Laidą Oda Darbo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti