Parduotuvė pagal Kategorijas

Buytoes 60colors perlamutro milteliai makiažas,gamtos žėručio pigmento,nagų lakas, eys šešėlių ir lūpų dažai,1lot=100g,viena spalva

Nauja

€6.64

Buytoes 60colors perlamutro milteliai makiažas,gamtos žėručio pigmento,nagų lakas, eys šešėlių ir lūpų dažai,1lot=100g,viena spalva Programas: Kosmetika: Perlamutrinis pigmentas yra netoksiškas ir beskonis.Jis gali pridėti tinkamą kiekį, perlamutrinis pigmentas kosmetikos žaliavų, kad kosmetikos spalvos elegantiškas ir geriau.Jis yra plačiai naudojamas pamatų, nagų lakas, akių šešėliai,šešėliai ir kiti produktai. 1. Plastikiniai Aukso milteliai pigmentai, naudojami skaidrus ir permatomas plastikas, plastiko spalvų poveikis yra ypač gera.Jos produktai užima tam tikrą pranašumą rinkoje konkurencija.Perlamutro pigmentai buvo plačiai naudojama gaminti plastikinės pakavimo medžiagos, kosmetikos taroje, maisto produktų pakuočių konteineriai, plastikiniai raštinės reikmenys, žaislai ir buitine technika.Siūloma pridėti perlamutro pigmentai santykis 0,5% -1.5%. 2. Dažai: Aukso miltelių, pigmentų dispersijos veiklos rezultatus, gerą stabilumą, paprastai negamina flokuliacija, gali būti naudojami, pavyzdžiui, automobilių, motociklų, statybų, medienos ir kitų dangų, dažų yra įvairių perlų blizgesį ar metalo blizgesį, guolių pridėta Malonus grožio.Siūloma pridėti perlų pigmentų santykis 5% -10%. 3 spausdinimo rašalas: Kaip ilgai, kaip pearl pigmentas maišomas, jis gali būti vienodai suskirstytas į dažai tirpiklio tapti baltos perlamutro dažai.Gali padaryti popierius, tapetai, plastikiniai, spaudiniai, vidaus apdaila ir kt.pridėti elegantišką perlų blizgesį ir metalinis blizgesys.Jei nustatyta, perlamutro efektas nėra gera, rekomenduojama naudoti didelio skaidrumo (filmų), geri dažai.Siūloma pridėti perlų pigmentų santykis yra 10% -20%. 4 dirbtinė oda: Perlamutro pigmentai yra netoksiškas, beskonis, aukštos temperatūros, cheminis stabilumas, kuris yra plačiai naudojami lakai, spausdinimu ir paviršiaus padengimas dirbtine oda sprendimas, spalva, odos paviršius tampa turtinga ir spalvinga.Pigmentai taip pat gali būti pridėta prie skaidrios dervos gaminti perlamutro oda tiesiogiai.Jei dirbtinės odos paviršiaus, atrodo, didelio ploto išilginės juostelės, rašalai, klampumo, spausdinimo greitis ir slėgis gali būti tinkamas (patikslinimai), taip pat patikrinkite, grandiklis, yra sugadinta.Naudojimas:

Danga Pigmentas, nagų lakas(nagai art) , c osmetic medžiagos , makiažas ,muilas, spausdinimo, reklamos

plokštės,saugos ženklai,eismo kliūtis, Plastikas ir Guma Pigmentas,Odos Pigmentai,Nagų lakas,

Tapyba, Amatai,

Derva, papuošalai, Štampavimo ,Scrapbooking, požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, pramoginiai apdaila,

architektūros apdaila, žvejybos įrankius ir kt.reikia ryškių spalvų, taikymo sritys ir t.t.

spalvos:kaip sekti

svoris:100 g(viena spalva)

pakuotė:plastiko maišelis

Pristatymas:

1. Visi daiktai būtų dvigubai tikrinami iki siuntą.Būtina užtikrinti visiškai naują būklės ir puikiai dirbti...

2. Visi daiktai bus išsiųsti per nustatytą apdorojimo laikas, gavusi mokėjimo(išskyrus šeštadienį,sekmadienį ir Švenčių).

3. Prieš užsakant,Prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.

4. Saugumo sumetimais, jei jums reikia pakeisti pristatymo adresą ,pls patarti mums, kai jūs padarote užsakymas iki išsiuntimo.

5. Sistemos numatytuosius parametrus, kad būtų vežamos per Malaizijos Paštu, Oro Paštu, tai užtruks 15-39 pristatymo dienos.(Mes negali būti atsakinga netikėtai vėlavimo kaip pasirinktinis procesas, oro sąlygos ir pan...).

6. Mes parodysime sekimo numerį Baltijosvm.lt po gimdymo, tada galite apsilankyti atitinkamą vežėjo svetainėje internete stebėjimo informaciją.(17 sekimo svetainė)

Šiltas Priminimas:

1. Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresą.

2. Dėl tarptautinių operacijų, jūs taip pat gali būti atsakinga už muitų, mokesčių ir muitų, mokesčių, kaip reikalauja šalies įstatymai(žinoma, mes stengiamės deklaruoti nedidelį kiekį jums siekiant išvengti tokių išlaidų).

3. Kai jūs jį gauti, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums patiks jį ir vertiname mūsų klientų aptarnavimo paslaugas.Jei jūs esate patenkinti, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamą komentarą ir 5 žvaigždučių.

4.Jei turite ką jūs manote nepatenkinti, mes hightly dėkingi, kad jūs galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiamą atsiliepimą arba Neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas ASAP!

Garantija Grąžina:

1. Jei pastebėsite kokių nors gedimų, iš mūsų daiktų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo elementą.

2. Jei elementai yra skaldytų, kai gavote juos, prašome nufotografuoti ir atsiųsti nuorodą iš Baltijosvm.lt pardavimo duomenis ,mes atsiųsime jums kitą nemokamai arba grįžti atgal į savo pinigus.

Žymos: kupranugaris nagų blizgučiai, metallic pigmento miltelių, žėručio pigmento miltelių, natūralus pigmentas žėručio, mėtų blizgučiai 100g, makup rinkinys, blizgučiai nagų, žėručio milteliai, muilas, pigmentai metalo miltelių, žėručio.

Prekės Pavadinimas buytoes
Modelio Numeris c-1
NET WT 100g
Medžiaga Titano dioksidas arba geležies oksidas
Kiekis 1Bag
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai

Parašyti atsiliepimą

Buytoes 60colors perlamutro milteliai makiažas,gamtos žėručio pigmento,nagų lakas, eys šešėlių ir lūpų dažai,1lot=100g,viena spalva

Buytoes 60colors perlamutro milteliai makiažas,gamtos žėručio pigmento,nagų lakas, eys šešėlių ir lūpų dažai,1lot=100g,viena spalva

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti