Parduotuvė pagal Kategorijas

Didmeninė T3 Belaidžio Kreiptuką Gamepad Žaidimų Valdiklis "Bluetooth" BT3.0 Kreiptuką Už Mobilųjį Telefoną, Planšetinį kompiuterį TV lango Turėtojas PC

Nauja

€12.78

75852 Gamepad Didmeninė T3 Belaidžio Kreiptuką Gamepad Žaidimų Valdiklis "Bluetooth" BT3.0 Kreiptuką Už Mobilųjį Telefoną, Planšetinį kompiuterį TV Box Turėtojas, Windows PC

Produkto Aprašymas:

Kaip Prisijungti:

Pastaba: Jei įrašysite klaidingą režimas, prašome nutraukti "Bluetooth" ryšio porą prieš sugrįžti veikti poravimo režimu!

"Android" telefonas :būklė-valdiklis išsijungia,laikykis paspaudus X + Home mygtuką 5 sekundes,Ilgai paspauskite klavišų kombinaciją 5 sekundes,keturi led žibintai ant rankenos yra flash valstybės,įjungti mobilųjį telefoną naudojant "bluetooth" ieškoti,rasti atitinkamą įrenginį, tada spustelėkite atitikimo ryšys.

Ios telefonas: būklė-valdiklis išsijungia,palaikykite paspaudę Y + Home mygtuką 5 sekundes,Ilgai paspauskite klavišų kombinaciją 5 sekundes,keturi led žibintai ant rankenos yra flash valstybės,įjungti mobilųjį telefoną naudojant "bluetooth" ieškoti,rasti atitinkamą įrenginį, tada spustelėkite atitikimo ryšys.

PC ar TV box : Įterpti imtuvą prie USB prievado, būklė valdytojas off,palaikykite paspaudę ir Pasirinkite + Home mygtuką 5 sekundes,jis bus automatiškai prisijungti.ryšys kabeliu,laikykite nuspaudę mygtuką PRADĖTI, gali tiesiogiai prisijungti prie kompiuterio usb laidu.

Savybės:

1.Parama Playstation 3

Tai gamepad gali padėti PS3 konsolės, atkreipkite dėmesį, kad jums reikia naudoti 2,4 GHz imtuvas!

2.Didelio tikslumo 360° Rokeris

Šis "Bluetooth" duomenų valdytojas " yra suderinama su visų rūšių treniruokliai ir žaidimai.Svarbiausias dalykas yra tai, kad ji palaiko dual kovoti su parametrus.Jis tinka daugelio senųjų ir naujųjų PC žaidimai.Ji taip pat gali remti "Android" platforma žaidimai ir keletas klasikinių žaidimų, kurie yra susipažinę su jumis.Mėgaukitės didelis žaidimų rinkoje laimingai!Daug populiarių žaidimų, galite pasirinkti iš, leis jums mėgautis įdomus žaidimas!

3.Kelis Sujungimo Metodai

Šis "Bluetooth" valdymo rankena, suderinamas su multi-žaidimų platforma.

Universalią "Bluetooth" ryšiu reiškia, kad jūs galite žaisti nemokamai žaidimai su "Bluetooth" funkcija Android telefonai ir tablečių!

Jis gali būti naudojamas "Android" išmanieji telefonai/iOS/TV dėžės/PS3/nešiojamieji kompiuteriai/VNT.

Pastaba: Nors šis gamepad yra Bluetooth prijungti, tai gali būti suderinama su PC ir TV Box&PS3 prietaisų, bet jums reikia, kad atitiktų specialius imtuvas, kai norite prisijungti valdytojo žaisti žaidimus per šių įrenginių.

Paketų Sąrašo: 1 x T3 "Bluetooth" Gamepad 1 x USB Kabelis 1 x Vartotojo Vadovas 1 x Imtuvas (galite pasirinkti jį, ar ne), 1x Stendas (galite pasirinkti jį, ar ne)

Žymos: "android" bluetooth " gamepad, žaidimų valdiklis pc apžvalga, joypad valdiklį "android", kreiptuką, Kontrolės, kreiptuką pc, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, wireless gamepad, kontrolės pc, stadionuose valdytojas stendas.

funkcija 3 "bluetooth" gamepad
Stilius Belaidžio Žaidimų Valdiklis
Suderinamą prietaisą 5 Paramos Oficialus App
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Modelio Numeris Už t3 wireless gamepad
Suderinamas įrenginys 2 PS3/PC/Laptop gamepad
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ONLENY
Funkcija 1 PS3 Valdiklis
Sertifikavimo CE
Suderinamas prietaisas 3 Android TV box gamepad
Pakuotė Taip
Suderinamas su Smartphone, Tablet PC,TV Box
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Funkcijos 2 "Bluetooth"
Suderinamas įrenginys 1 Už "Android" Išmaniųjų telefonų
Suderinamas įrenginys 4 IOS gamepad valdytojas
Suderinamumas Parama Android 3.2 arba virš sistemos įrenginiai

Parašyti atsiliepimą

Didmeninė T3 Belaidžio Kreiptuką Gamepad Žaidimų Valdiklis

Didmeninė T3 Belaidžio Kreiptuką Gamepad Žaidimų Valdiklis "Bluetooth" BT3.0 Kreiptuką Už Mobilųjį Telefoną, Planšetinį kompiuterį TV lango Turėtojas PC

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti