Parduotuvė pagal Kategorijas

"PASIDARYK pats" Kalėdų Eglutė Dekoras Jautė Medžio Santa Claus Vaikams, Žaislai, Kalėdų Dekoro Namai 2020 Kalėdos Kabantys Papuošalai Naujųjų Metų Dovana 2021

Nauja

€7.55

Modelio Numeris : 274ZBW

Šviesos : Nr.

is_customized : Taip

Svoris : 0.3 kg

Leiskite savo vaikams, kad jų pačių mažai, Kalėdų eglutė su šiuo PASIDARYK pats Jaučiau, Kalėdų Eglutė!Tai yra fantastinis šeimos veiklą ir padeda ugdyti kūrybiškumą, praktika žodyną, rankomis akis koordinavimo, ir spalva pripažinimo, savo vaikų.Šis " PASIDARYK pats Jaučiau, Kalėdų Eglutė yra pagamintas iš aukštos kokybės veltinio audinio ir yra saugūs jūsų vaikai.Yra kilpos viršuje lengvas medžių kabinti ant sienos.

Tikrai puiki dovana jiems.

Kiekvieną dalelę ateina su prisiūta Velcro", kuris yra patogiau, nei klijų.Ji taip pat yra daugkartinio naudojimo ir jūsų vaikai galite panaudoti savo kūrybiškumą naujo dizaino medžio.

Tai ne tik Kalėdų Ornamentu dekoracijos gali būti pertvarkytas per ir daugiau!Šis "PASIDARYK pats" amatų pagerina akies-rankos koordinacijos vaikams.RENGINIAI: Aukštos kokybės: Pagaminti iš aukštos kokybės veltinio audinio, saugi vaikams.Geriausia dovana vaikams: Ši veikla yra fantastinis ugdyti kūrybiškumą, praktika žodyną, rankomis akis koordinavimo, ir spalva pripažinimo.Ekonomiškas: 3ft "PASIDARYK pats" Kalėdų eglutė su 25pcs 25 įvairios spalvos ornamentais, pakankamai patenkinti savo Kalėdinė dekoracija poreikius.Paprasta naudoti: Tiesiog Klijuoti ant sienų ir jūsų vaikai gali pradėti puošti jį!Idealiai tinka vaikams: 3ft aukščio, gali būti lengvai pakabinti ant bet kokio paviršiaus, puikiai tinka vaikams nepasiekiamoje ir žaisti.Techniniai duomenys: Dydis: 37.5 x 27.5 visų panaudotų Medžiagų: Veltinio Audinio, 3 mm storio medžio ateina lyginimo, pakavimo.Kai jis atvyksta, greitai geležies bus medį puikus ir pasirengę pakabinti ant sienos arba durų.

Komplektą Sudaro: 1pcs PASIDARYK pats jaučiau, Kalėdų eglutė + 25pcs papuošalai, pakankamai patenkinti savo Kalėdinė dekoracija poreikius.

1pcs PASIDARYK pats jaučiau, Christmas snowman set (39.4") + 31 vnt papuošalai: Kalėdų pirštinės, Šalikai, snaigės, kepurės ir kt.

Pakavimo Apima:

1 x PASIDARYK pats Jaučiau, Kalėdų Eglutė

1 x PASIDARYK pats Jaučiau, Kalėdų Senį

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.

2. Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines

Žymos: vaikų žaislas, atsitiktinis šlepetė, 2021 kalėdų dekoro, didelis christamas medis, christma žaislų medis, christma, arbon kalėdų veltinio, kalėdų veltinio papuošalas, christma medis, dėžutė kalėdų eglutė.

Modelio Numeris 274ZBW
Kilmės KN(Kilmės)
Šviesos No
Svoris 0.3kg

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Kalėdų Eglutė Dekoras Jautė Medžio Santa Claus Vaikams, Žaislai, Kalėdų Dekoro Namai 2020 Kalėdos Kabantys Papuošalai Naujųjų Metų Dovana 2021

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti