Parduotuvė pagal Kategorijas

Didžiosiomis Raidėmis, Vaikų Kambario Sienos Lipdukas Animacinių filmų Gyvūnų Sienų Apdailai Darželio Švietimo Namų Dekoro Lipduko PVC

Nauja

€3.26

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvėje!

Produkto Vadovas:

Prekė: Spalva Animacinių Filmų Siena Lipdukas

Materiaal: 1. Su 15mm didelio tankio valdybos naudojamas formaldehido kiekis yra 0, UV spausdinimas. 2. Pagrindinė scena yra papuošalai, pagalbinės scena sienų apdailai, gali būti pateikiami ir klijavo, ir plotas yra platus 3. 10 modelių pasirinkti iš 4. Derinys yra: vaikų pavadinimą, meilės, namų, sveiki, šeimos taisykles, atostogų, frazės ir kiti frazės yra GERAI

Gaminio dydis: 15*15CM Gaminių skaičius: 1 set = 1 gabalas Produkto svoris: 60g/1pc

Pastaba: Dėl produkto, kurį gautų gali būti palaidi, ir jums reikia PASIDARYK pats save užbaigti bendras poveikis parodyta produkto nuotrauka.Produktas tinka tik sklandžiai žiniasklaidos, pavyzdžiui, stiklo, metalo, dulkių sienų ir t. t., ne dėl audinių Paviršiaus, nelygios sienos, arba per daug dulkėtas sienos.

Pirkinių krepšelis operacija:

Kaip užsakyti kelis produktus už vieną užsakymą? Tiesiog įpilkite produktą į savo pirkinių krepšelį, atlikite šiuos veiksmus: 1 Žingsnis. Atidaryti gaminio puslapį .2 žingsnis. Pasirinkite produktą ir laivybos informacijos, spustelėkite "Pridėti į Krepšelį' .

3 žingsnis. Po to, jūs galite eiti į Krepšelį patikrinti šių produktų, bet kuriuo metu.

4 žingsnis. Jei norite tęsti pasirinkti kitos spalvos tos pačios prekės arba kiti produktai.Mūsų parduotuvės, atidarykite gaminio puslapį ir pakartokite veiksmus 1, 2, ir 3. 5 žingsnis. Jūsų pirkinių krepšelį, pasirinkite elementą, jūs tiesiog pridėti į pirkinių krepšelį ir mokėti.

Draugiškas Priminimas:

Prašome susisiekti su mumis problemą, jūs patenkinti, prieš atidarydami ginčų pirkėjo apsaugos laikas bėga, bet aš vis dar negavau sklypas, Prašome susisiekti su mumis tuo metu , mes' ll pratęsti terminą užsakymą , tada padėti jums patikrinti vėlavimo priežastis .Aš gavau siuntinį, bet jis kitoks, / aš nuvilti kokybė, Prašome siųsti nuotrauką prekes į jav , Po to, kai mes įvertinti problemas , mes padaryti atitinkamus pinigus .

Atsiliepimai

1, palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų satisfication yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

Žymos: vroom sienų apdaila, mi namų reikmenys, dekoras vaikų darželis, star klasėje dekoras, sienos lipdukas, lipdukas plytelių, kubeliai raidžių apdaila, grafiti meno siena lipdukas, klijai plytelių savarankiškai, dekoro vaikas kambarys.

"PASIDARYK pats" 3d sienų lipduko
Svoris 60g
Tinka Vaiko Kambarys , Gyvenamasis Kambarys ,Studijų Kambaryje ,ir tt
Temos Animacinių filmų
spalva Spalvinga
Dydis 15*15CM
Modelio Numeris ZM06
Klasifikacija Langų Lipdukai
Medžiaga PVC
modelis 3D Lipdukas
Stilius Kartoninėje dėžutėje
Specifikacija Single-piece Package
Kilmės KN(Kilmės)
Scenarijus SIENOS
Butas siena lipdukas

Parašyti atsiliepimą

Didžiosiomis Raidėmis, Vaikų Kambario Sienos Lipdukas Animacinių filmų Gyvūnų Sienų Apdailai Darželio Švietimo Namų Dekoro Lipduko PVC

Didžiosiomis Raidėmis, Vaikų Kambario Sienos Lipdukas Animacinių filmų Gyvūnų Sienų Apdailai Darželio Švietimo Namų Dekoro Lipduko PVC

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti