Parduotuvė pagal Kategorijas

RP7S-125 Automatinis perjungiklis pokytis per jungiklis

Nauja

€23.26

RP7S-125 Automatinis perjungiklis pokytis per jungiklis

RP7S tipo produkto yra naujos kartos PC jungikliai ir jis tinka vardinė izoliacijos įtampa 690V, vardinis dažnis 50/60Hz, vardinė įtampa yra 400VAC ,Valdymo įtampa 220V ir vardinė srovė gali būti iki 125A.

Produktas, daugiausia naudojamas konversijos avarinio elektros energijos tiekimo sistemų tarp dviejų galių, kad galėtų užtikrinti svarbios apkrovos, gali nuolat ir patikimai veikti.Daugiausia naudojamas nacionaliniu nurodytos pirmos klasės dabartinis produktas yra taikoma atvejais reikalaujama, ištisinis normalus energijos tiekimas, pvz aukštų pastatas, pašto ir gaisrų gesinimo, coalmine ir laivybos, chemijos metalurgijos pramonės gamybos linijos, medicinos, sanitarijos, karinių priemonių ir kt.

Taikymo sąlygos

Aplinkos oro temperatūros:

Viršutinė riba turi būti ne daugiau kaip +50℃.

Apatinė riba turi būti ne mažesnė nei -10℃.

Didžiausias paros vidutinė temperatūra turi būti ne aukštesnė kaip +35℃, o santykinis oro drėgnumas turi būti ne didesnis kaip 90%.

Vartotojas turi derėtis su gamintojo jeigu aplinkos oro temperatūra yra daugiau kaip +50℃ arba mažiau nei -10℃.

Aukštis įrengimo vieta turi būti ne daugiau nei 2000 m

Taršos lygis įrengimo vieta turi būti III.

Diegimo klasifikacija turi būti III.

Naudoti klasifikacija pagrindinės linijos yra AC-33B (6le) ir elektros varikliu yra mišrios apkrovos; Montavimo sąlygos:

Jungiklis įstaiga gali būti vertikaliai arba horizontaliai išdėstytos ir diegimo nuolydis turi būti ne didesnis kaip ±22.5°.Duomenų valdytojas yra pultelio montavimas.

Pagrindiniai Techniniai Parametrai

Antrinės Elektros Instaliacijos Schema

Speciali pastaba: kainos čia yra RP7S-125A 4Poles pagrindinio tipo ,jei jums reikia priešgaisrinės saugos Tipą,tada jį galite rasti mūsų parduotuvėje.

Žymos: 4p ats automatiškai perduoti jungiklis, mopedas jungiklis, ats tomzn, aparatas perdavimo jungiklis, mygtukas rūko, 4p ats, automatinis perjungiklis, sony xperia 1 ii bamperis, 4p automatiškai perduoti jungiklis, bloetooth.

lenkų 4
Prekės Pavadinimas HiRP
Tipas Izoliuotas
Klasė PC Tipas
Modelio Numeris RP7S-125

Parašyti atsiliepimą

RP7S-125 Automatinis perjungiklis pokytis per jungiklis

RP7S-125 Automatinis perjungiklis pokytis per jungiklis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti