Parduotuvė pagal Kategorijas

Neewer 14 x 63 cm/35 x 160 cm Korio Tinklo Softbox su Bowens Mount Speedring už Speedlite Studija "Flash" Monolig

Nauja

€30.47

Nemokamas Pristatymas Neewer 14 x 63 cm/35 x 160 cm Korio Tinklo Softbox su Bowens Mount Speedring už Speedlite Studija "Flash" Monolight,Portretas ir Produkto Fotografija

Aprašymas

NEEWER Softboxes yra fotografijos įranga.Jis negali būti naudojamas atskirai, priklauso priedas studija žiburiai.Minkšta šviesa bako studija žiburiai, šviesos, kurią skleidžia minkštesnė, šaudymo pašalinti dėmes ir šešėliai paveikslėlyje.Minkšta šviesa lange yra pagamintas iš šviesą atspindinčios audinys, minkštas audinys, vielos rėmelis, sudarytas iš vartų.

Minkšta šviesa lange struktūra yra labai įvairi, bendrosios minkštos šviesos dėžės kvadratų, pavyzdžiui, ruonių nesandarus, kaušo formos pabaigoje.Kitą aštuoniakampis, skėtis, stulpelyje tipas, barų ir kitų statinių.

Funkcijos

Naudingumas modelis atskleidžia minkštu, šviesos, fotografijos, šviesos minkšta šviesa lange avilio lauke, kaukė, sienų, įskaitant avilio įdiegti lenkai.

Jo savybė yra ta, kad minkštas, atsižvelgiant į avilį dėžės apibūdinti kaip turintys avilio - kaip minkštas blizgus versija spraga, Skydai sieną aplink avilį, minkštas sklandžiai versija avilio aprašyta, kaip įdiegti Lenkai, atokiausių nustatytas švelnios šviesos langeliai ; nurodyti avilio - kaip teisės spraga, kvadratinės skylės ; visų paviršių korio plokštė yra aprašyta, kaip juoda.

Kadangi Šis įrankis naudoja minkšta šviesa su avilys formos Skaidrus Skylės dangtelį, ir fiksuoto įrengimo sluoksnis minkštos šviesos lange, jūs galite padaryti, kad šviesos spinduliai per sluoksniu, baltos spalvos minkšta šviesa nuo dulkių dangtelį, dar kartą avilio - patinka, kai spraga leidžia fotografija apšvietimo sukurti lygiagrečiai šviesos šaltinis, nuotrauka, foto Express yra struktūrinis darbo.

Nuotraukos:

Pakuotės Turinys:

1 x 35cm x 160cm Avilys Softbox Su Tinkleliu

1 x Vidinį difuzorius

1 x Išorinis difuzoriaus

1 x Mount Speedring

1 x Nešiojimo krepšys

Žymos: neewer, parabollic skėtis softbox, "flash" godox studija, žaidimas nešiojamas kompiuteris, godox softbox, octabox, bowens metalo mount, neewer žiedas led, "flash" neewer, hp nešiojamas kompiuteris.

Pakuotė Taip
Modelio Numeris 10069689
Prekės Pavadinimas neewer

Parašyti atsiliepimą

Neewer 14 x 63 cm/35 x 160 cm Korio Tinklo Softbox su Bowens Mount Speedring už Speedlite Studija

Neewer 14 x 63 cm/35 x 160 cm Korio Tinklo Softbox su Bowens Mount Speedring už Speedlite Studija "Flash" Monolig

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti