Parduotuvė pagal Kategorijas

Grūdintas HB650 Raudoną Filtrą, Raudona Stiklo Priekiniai Cut-off Filtras 20*2mm

Nauja

€9.89

modname=ckeditor Produkto indekso Modelis HB650 raudona filtro Charakteristika yra Bangos 650-2500 NM dydžio Skersmuo 20*2mm (grūdinimo) storis 2mm Matmenų tolerancijos ir Teigiamas, ir neigiamas 0,1 mm Storio nuokrypis Teigiamų ir neigiamų 0.05 mm

Spektrai yra keičiamas taip:

Dalykai, kuriems reikia dėmesio:

1. Venkite laikyti filtrai, drėgnoje ir aukštos temperatūros aplinkoje.

2. Išvengti sunku įbrėžimų ant paviršiaus filtras ir gniuždymo sunkiųjų objektus.

3. Objektyvas turi būti imami pirštų atspaudai ar gumines pirštines.Jei ne, nuplaukite ir nusausinkite rankas prieš priimant jas.Objektyvas turi būti pateikiami truputį dėl objektyvo popieriaus, o ne ant nelygaus ar kietų paviršių, taip, negali būti pažeistas.Kai dulkių ir pirštų atspaudai palietė, nedidelis kiekis pramoninis alkoholis, arba etanolis turėtų būti panardinamas į vatos tamponą ar vatos gumulėlį ir švelniai nuvaloma.Nenaudokite didelės jėgos, lėtai juda viena kryptimi.Nuvalykite visą objektyvo vienu metu, išvengti trinties ir atgal, laukti, kol tirpiklis atvėsti ir tada įdėti jį į reikiamą vietą ir naudojimo.

4. Spalvos optiniai filtrai turi būti naudojami esant temperatūrai ne didesnis kaip 80 laipsnių.Jie turi būti naudojami esant aukštai temperatūrai.Ji turėtų būti paaiškinti pardavėjai, kad tik po to, kai grūdintas jie gali būti naudojami esant aukštai temperatūrai, tačiau tai yra geriau ne didesnė kaip 250 laipsnių siekiant išvengti filtrai.

5. Šiame procese, naudojant filtrą, mes turėtų vengti staigaus kilimo ir kritimo temperatūros.Jei temperatūrų skirtumas yra per didelis, jis bus sukelti suskirstymas filtras.Prašome veikti atsargiai.

6. Derinys filtruoti pagal prietaisus, ar prietaisas: Jei yra siūlų prietaisą ar įrenginį, filtras gali būti įdiegta atitinkama žiedas ir tada prisukamas ant prietaiso; jei nėra temas tik struktūrinės dalys, filtras gali būti klijuojamos su AB " arba ultravioletinių klijai.Jei ne, galite susisiekti su klientų aptarnavimo ir teikti atitinkamas rekomendacijas.

Žymos: cheyenne sol tatuiruotė, šaltojo akmens apyrankė, cowbpy drabužius gyvenimo, padengti "iphone" x kete, cowbpy saldainiai, saldumynai, šaltas kojinės mergina, cowbpy saldainiai arkliai, padengti "iphone" x kojų, "chrome" ht50 baterija.

Prekės Pavadinimas TailKuKe
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Parašyti atsiliepimą

Grūdintas HB650 Raudoną Filtrą, Raudona Stiklo Priekiniai Cut-off Filtras 20*2mm

Grūdintas HB650 Raudoną Filtrą, Raudona Stiklo Priekiniai Cut-off Filtras 20*2mm

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti