Parduotuvė pagal Kategorijas

CISS priedai 1M Vamzdžių vamzdynų 4 spalvų Dažų, rašalo Būdas HP Canon

Nauja

€3.44

Specifikacija:

Vamzdelis dydis ( skersmuo):1.25 mm(viduje skylę)/2,5 mm(ne)

Komplektą sudaro:1Meter PVC Rašalo vamzdis.

Privalumai: 1. Jos yra skirtos CANON /HP/EPSON/Brolis/Ricoh CISS (Nepertraukiamo Rašalo Tiekimo Sistemos) . 2. 1 Metro PVC Rašalo vamzdis Pagamintas Ciss Sistemas. 3. Galite naudoti 4color ciss 4. Gerai veikia visus dažų Rašalinėmis CISS

Jei pasirenkate pristatymo būdą per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , pristatymo informacija nebūtų galima stebėti internetu, prašome apie tai. ( pardavėjas pasiūlyti pirkėjui, kad šis įsakymas su kito produkto kartu), jei pasirinkote pardavėjo pristatymas būdu, jūs galite stebėjimo pristatymo internete.Dėmesio:

*Įsitikinkite, kad tai yra teisinga įveskite savo spausdintuvai ir žino, kaip naudotis šia patys.Perskaityti gaminio aprašymą atidžiai prieš jus, kad išvengti nereikalingų problemų.Jei pirkėjas yra ne tikri ,prašome susisiekti su pardavėju tiesiogiai.

*Šis produktas yra suderinamas reikmenys (ne originalus produktai), naudojant aukštos kokybės medžiagas, Seiko gamybos, originalių eksploatacinių medžiagų puikus pakaitalas; ir spausdintuvo ar originalių eksploatacinių medžiagų gamintojai turėti jokių santykių.

*Gaminio nuotraukas, parametrai ir kitos informacijos nuoroda tik.Tai yra įmanoma, atnaujinti arba pakeisti produkto pakuotės, kilmės ar kai kurie priedai, be išankstinio įspėjimo.Jei nuotraukos parametrų ir produktų, gautų neatitinka realių objektų, prašome imtis fizinių objektų, kaip kriterijų.Mes garantuojame, kad parduodami produktai yra kvalifikuoti produktais ir kad jie atitinka dabartines bendrojo lavinimo naujus produktus į rinką.Prašau, atleisk man už neatsinaujina laiku.

Pristatymas

1. Pristatymas būdas: Paprastai,mes išsiųsti paketą, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu /epacket/ Pardavėjo Pristatymas Metodas

šios pristatymo informacija galima stebėti internetu.

2. Laivą iš: 1-5 dienas, gavęs jūsų mokėjimą.Mums reikia laiko paketą ir kovoti su siuntėjo pagal užsakymus ir kartais yra švenčių ar savaitgalio,pls suprasti.

3. Tranzito Laikas: 10-39 darbo dienų skirtis iš skirtingų sričių, įvairiais būdais (paprastai Brazilijos ir Čilės ir kai kurių kitų nuotolinio šalyje trunka apie 60-90 dienų)

Kartais tai gali vėluoti dėl kai kurių atsitiktinių problemų.Pls susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Jei jūs ne gauti elementus, tvarkaraštį ir mes jums išspręsti problemą, kol jūs esate patenkintas, kaip ilgai, kaip jūs nuolat, susisiekite su mumis.

Atsiliepimai

-Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, ačiū palikti mums 5 žvaigždžių postive atsiliepimų.

-Jei esate nepatenkinti mūsų produktą ar paslaugą, AR susisiekti su mumis PRIEŠ paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Jei u turėti jokių problemų dėl atsiliepimų, pls kreiptis į pirkėjo centras Baltijosvm.lt:

Žymos: ciss rašalo vamzdis, ciss už hp, ciss priedai silikono, žarna rašalo, canon rašalo mg450, ciss ink tank, rašalo vamzdis, ciss, hp rašalo, hp 953 xl.

Suderinamo Spausdintuvo Tipas rašalinis spausdintuvas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
spalva Kita
Comaptible Canon Hp CISS
Modelio Numeris ForCanon Pixma MG2100 MG2150 MG2200 MG2250
Tipas Nepertraukiamo Rašalo Tiekimo Sistema
Suderinamos Prekės Canon
Pakuotė Bulk Taip

Parašyti atsiliepimą

CISS priedai 1M Vamzdžių vamzdynų 4 spalvų Dažų, rašalo Būdas HP Canon

CISS priedai 1M Vamzdžių vamzdynų 4 spalvų Dažų, rašalo Būdas HP Canon

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti