Parduotuvė pagal Kategorijas

Telefono Signalo Blokatorius, Signalo Blokavimo Maišelį Ekranas Dėklas Piniginė Byloje Dėl Privatumo Apsaugos Automobilio raktas Maišelį Automobilių Fob

Nauja

€4.11

Produkto aprašymas

Funkcija

【Anti-theft】Signalo Blokavimo maišą ateina su aukštos ekranas audinio, išlaikyti jūsų automobilio apsaugos sistema iš vis nulaužė.Jis gali neleidžia vagims, kad galėtų sustiprinti savo automobilio raktas signalas įlaipinami ir apsivalymo signalus, į keyless uždegimo vagystės jūsų transporto priemonės.

【Twin Sluoksnis Dizaino】išorinis sluoksnis gali anti-radiacija, kelią demagnetization ir informacijos nutekėjimo, banko kortelės, asmens TAPATYBĖS kortelė ir kiti sertifikatai.O vidinis sluoksnis yra signalo blokavimas, geriausia saugoti automobilio raktų žiedai.

【Patogus ir atsparus Vandeniui】Prasidėjusios Dydis: 18*8cm/ 7.09*3.15"; Sulankstyto Dydis: 12.5*8 cm/ 4.92*3.15", mažų ir nešiojamų, kad mūsų Automobilių Klavišą Krepšys yra atsparus vandeniui, todėl jums nereikės nerimauti apie tai, kaip šlapias maišas ant lietingą dieną.

【Suderinama】pagrindinių Mūsų blokavimo atveju Tinka visų tipų fob įskaitant Range Rover", "Volkswagen", "Toyota", Lamborghini, Ferrari, BMW, "Maserati", Seat, "Lotus", McLaren, Toyota, Nissan, Honda, Ford, Mercedes, Alfa Romeo, Škoda", "Bentley", "Volvo" ir daugiau.

【Saugi ir funkcionali】Automobilių fob signalo blokatorius dėklas taiko naujausias anti-theft Nano Technologija, kuri užtikrina blokai EMP, SKAMBUČIAI, SMS, WiFi, 4G, NFC, RF, RFID ir automobilio raktas fob/Nuotolinio paleidimo signalą.

Aprašymas Dydžio Pavadinimas: 1 Pakelis

Apsaugos Gauti:

Skydas nuo relės atakų ir keyless uždegimo vagystės

Apsaugoti kredito kortelių ir kitų elektroninių elementų

Apsaugo nuo RDA, NFC, EKYS, MOBILIOJO ryšio, "BLUETOOTH", "WiFi" ryšiu

Mes nuoširdžiai vertiname jūsų verslą!

Mes siekiame suteikti jums geriausią kokybės produktus už didelę vertę

Žymos: byloje nėra signalo, asmens nuotrauka "iphone" atveju-7, 4g jammer, jammer gps blokatorius, blokatorius, signalo, antenos ts9, stabdžių jammer, pagrindiniai piniginės, fob guard, telefono dėklas iphone 7 crocmou.

Didelio dydžio, naudoti Visi ( telefoną ,kortelę , automobilių raktų ir pan.)
Didmeninė Parama
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Dydis POCKET SIZE/Phone Size
Mažas dydis, Naudoti Automobilio raktas, Banko Kortelės , RFID Kortelę
2 funkcija Twin Sluoksnis Dizainas
Funkcija Antidetonaciniai
Savybės 3G, 4G signalo blokavimo krepšys
Medžiaga Tvarios Medžiagos
4 funkcija Saugi ir funkcionali
Vidutinės naudoti Telefono mažiau nei 4.7 colių. ar automobilio raktą , banko kortelės
Prekės Pavadinimas TANGJO TECO
Dizainas Paprastas
Suderinamo "iPhone" Modelis "IPHONE" 8 PLIUS
Tipas Maišelis
Funkcija 1 anti-theft
Retail Pakuotė No
3 funkcija Patogus ir atsparus Vandeniui

Parašyti atsiliepimą

Telefono Signalo Blokatorius, Signalo Blokavimo Maišelį Ekranas Dėklas Piniginė Byloje Dėl Privatumo Apsaugos Automobilio raktas Maišelį Automobilių Fob

Telefono Signalo Blokatorius, Signalo Blokavimo Maišelį Ekranas Dėklas Piniginė Byloje Dėl Privatumo Apsaugos Automobilio raktas Maišelį Automobilių Fob

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti