Parduotuvė pagal Kategorijas

5d "pasidaryk pats" diamond tapybos loup komitetas Mozaikos Nuotraukas Strazdų"indijos moterų ir vilkas" Namų Dekoravimo, DOVANŲ

Nauja

€4.89

Mes naudojame EMS /Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas/Kinija Paštu, Oro Paštu/CPAM/Fedex pagal jūsų buvimo vietą,ir bus jums sekimo numerį, per 1-5 dienas po prekių pristatymo.Mes tai darome, bendradarbiaujant su big logistikos paslaugų teikėjai, tokie kaip Singapūro Paštu, Correos, Posti Suomija, SPSR, DHL ir kt.Jei jums reikia, prašome susisiekti su mumis pasirinkti.

Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.Ačiū už ateina ir have a nice day.

Yra cirkonio apvalus ar kvadratinis?Visi mūsų diamond paveikslai yra apvalus deimantas.Mes neparduodame aikštėje diamond.Aikštėje deimantas yra ne graži ir lengva nukristi.Yra deimantų tapyba visiškai arba iš dalies?Tai priklauso nuo to, kokio tipo jums pasirinkti.Jūs galite perskaityti Gaminio Aprašymą dar kartą.Yra forma, pasakykite tai.Yra cirkonio pakankamai?Su cirkonio yra pakankamai.Mes įdėti 30% extra diamonds kas maišai deimantų.Ir mes pateikiame Diamond Papildyti Paslauga. (Mes išsiųsti jums jokių deimantų, kad jūs galite prarasti.Pirmoji siunta yra apie mus.Bet kokia siunta, po to, jums teks mokėti už laivybos.Kokio dydžio yra tapyba?Tai priklauso nuo to, kokio tipo jums pasirinkti.Jūs galite perskaityti Gaminio Aprašymą dar kartą.Yra forma, pasakykite tai.Ir yra skirtumas tarp drobė dydis ir nuotraukos dydį.

Žymos: indijos sari, av diamond paveikslai, eevee diamond dažymo rinkinys, 5d diamon tapyba, diamond siuvinėjimo pardavimas, diamond dažai, 5d diamond dažai, nagų perdavimas, diamond dažų šuo, deimantai paiting.

Spalvų skaičius 30-45
Rombo Formos ROUND
Prekės Pavadinimas Tapyba Era
Forma Vieną
Įrankiai Pincetai, Pick-Up Įrankiams
Rėmas No
Diamond tipas Rubiko Apvalus Deimantas
Modelio Tipas Gyvūnų
Rinkinys Tipas Taip
Įklijavimo Srityje Pilnas
Medžiaga Derva
Rinkiniai rinkinį įrankiai,dervos ,deimantai, atspausdinta drobė
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Naudoti Paveikslai
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Kilmės KN(Kilmės)
Audinio Tipas Drobė
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Taikomas Vietos Miegamasis ir Gyvenamasis kambarys ir namų
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė

Parašyti atsiliepimą

5d

5d "pasidaryk pats" diamond tapybos loup komitetas Mozaikos Nuotraukas Strazdų"indijos moterų ir vilkas" Namų Dekoravimo, DOVANŲ

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti