Parduotuvė pagal Kategorijas

24V 36V Elektros Riedlentė Kontrolės Valdybos Dual Varikliai Motorolerių Skate Board Belaidis Valdiklis su Nuotolinio valdymo pultelis

Nauja

€47.11

Valdiklio Aprašymas:

Tik 70 83 90 Hub Varikliai

Greitis 2 failai: mažo ir didelio greičio pasirinkimas.

Stabdymo savybės: elektromagnetinis stabdys

Teigiamas ir Atbulinės eigos funkcija: vienas mygtukas pirmyn / atgal perjungimo

Wreless nuotolinio valdymo pultas: 2.4 G nuotolinio perdavimo kontrolė, efektyvus atstumas yra 8 metrų

Įtampa: 24/36V (atitinkamai: 6S 7S 10S baterija)

Nominali srovė: 18A

Nominali galia:630W

Modelis:WX-T3

Pikinė srovė: 50A

Valdiklio charakteristikos: žemų ruožtu aukšto sukimo momentas

Atitikimo variklio tipas: Ji gali kontroliuoti 97% brushless hub variklis ir elektrinis motoroleris, variklis per 500W rinkoje.

Dvigubos kontrolės režimas: Holas / ne-Salė Brushless motorinių gali būti adatped, programa automatiškai įjungia pripažinimo, lengva naudoti.

Apsaugos funkcija: gardas apsauga / didžiausioji impulsinė srovė apsaugos / per srovės apsaugos / per įtampos apsauga / perkrovos riba esama apsauga

Galia ekranas: nuotolinio valdymo pulto baterijos, ekrano / valdymo skydas galia ekranas

Belaidis Valdiklis Instrukcijos

Kodas Poros

Kontrolės valdyba ir nuotolinio valdymo buvo suporuotas su kodu iš anksto, nereikia pridėti papildomą porą, jūs galite naudoti ją po paleidimo.

Perjungimo Galia

Po valdiklis yra įjungtas, spustelėkite ant raudono maitinimo jungiklis prijungtas prie valdiklio, ir raudonos šviesos reguliatorius pradės mirksėti.

Įjunkite maitinimo jungiklį galinėje nešiojamą nuotolinio valdymo pultas, nuotolinio valdymo indikatorius šviečia, ir tada jis gali dirbti ir prijungus su varikliu .

Spustelėkite raudoną maitinimo jungiklis prijungtas prie valdiklio vėl uždaryti.

Variklis linija

Trijų storio laidus variklis yra atsitiktinai susijęs su trijų laidų valdytojo.Kai vienoje ryšio tipo variklis į priekį pasukimo, variklis tampa atstatomi, kai keisti kito conenction būdu.

Galia ekranas

Jei valdymo skydas neįjungtas, o nuotolinio valdymo pultas įjungiamas atskirai, maitinimo indikatorius nuotolinio valdymo rodomas kaip vairo nuotolinio valdymo pulto.

Jei valdymo skydas yra įjungtas ir nuotolinis valdiklis yra prijungtas prie kontrolės valdyba, maitinimo indikatorius nuotolinio valdymo rodomas kaip baterijos įkrovimo lygį.

Nuotolinio valdymo sistema yra įkraunama baterija, kurią galima įkrauti naudojant 5V įkroviklį reguliariai mobilųjį telefoną.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Kontrolės valdyba turėtų vengti liesti skysčių ar metalo, kitaip jis bus trumpas jungimas.

Pakuotė:

1x kontrolės valdyba

1x nuotolinio valdymo pultelis

1x saugojimo dėžutė

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: longboard, brushless variklio riedlentė, electr motoroleris, variklio laikiklis riedlentė, citycoco elektrinis motoroleris, kugoo, vesc, valdybos skate, e riedlentė, e longboard.

Tipas Elektrinė Riedlentė
Valdybos Kategorija Plokščiasis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris riedlentė kontrolės valdyba
Taikoma Žmonių Kita

Parašyti atsiliepimą

24V 36V Elektros Riedlentė Kontrolės Valdybos Dual Varikliai Motorolerių Skate Board Belaidis Valdiklis su Nuotolinio valdymo pultelis

24V 36V Elektros Riedlentė Kontrolės Valdybos Dual Varikliai Motorolerių Skate Board Belaidis Valdiklis su Nuotolinio valdymo pultelis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti