Parduotuvė pagal Kategorijas

SMARTDEVIL USB Stalas, Ventiliatorius Mažų Asmeninių Darbastalio Stalo Ventiliatorius su Stiprus Vėjas Tyliai Nešiojamas Mini Ventiliatorius, Biuro, Miegamojo

Nauja

€9.32

Produkto savybės

【Mažas, Bet Galingas】: dydis ventiliatorius:5.23 colių.Nors ji yra mažas, bet vėjas yra galingas.Jis turi 5 supaprastintas ventiliatorių mentes, siekiant sumažinti triukšmo lygį, sumažinti vėjo pasipriešinimą ir padidinti oro tiekimo srityje.Idealiai tinka namų, automobilių, biuro, darbastalio, kempingas ar kelionės. 【Reguliuojamas ir Lengvai Valyti】:Mažas, lengvas ir patogus asmens ventiliatorius su 20 laipsnių reguliuojamas sklendės korpusas, vėjo kryptis gali būti keičiama taip, kaip reikalaujama.Gali judėti patalpų oro ir balanso kambario temperatūros.Besisukančio ventiliatoriaus dangtelį tęsiasi atstumas projekto skydas.Nuimamas dizainas, pasukti prieš laikrodžio rodyklę, išimkite akių dangtis, lengva valyti. 【Be galo-kintamo Greičio Kontrolės Rankenėlę】: Skirtingai nei tradicinės vėjo greičio reguliavimo mygtuką, tai ventiliatorius reguliuoja vėjo greitis per 180 laipsnių reguliuojamas rankenos.Vėjo greitis keičiasi sklandžiai su sukimosi) mygtuką.Galite pasirinkti labiausiai patogus greitį pagal savo poreikius. 【Aukštas Suderinamumas USB Power】: SmartDevil USB ventiliatorius yra powered by USB jungtį ir yra suderinamas su PC / laptop, mobiliojo power, AC adapteris, automobilinis įkroviklis ir kitus USB palaikomi galia.USB gerbėjai taupyti energiją ir saugoti aplinką. (Pastaba: Šis ventiliatorius turi ne baterija)

SmartDevil Mini USB Ciklonas Stalas, Ventiliatorius

SmartDevil Ciklonas Stalas, Ventiliatorius turi mažą kūną, bet yra galingos.Tai ne tik ramioje,bet jis taip pat reguliuoja vėjo greitis per 180 laipsnių reguliuojamas rankenos.Vėjo greitis keičiasi sklandžiai su sukimosi) mygtuką.Galite pasirinkti labiausiai patogus greitį pagal savo poreikius.Su 20 laipsnių reguliuojamas sklendės korpusas, jūs galite pakeisti vėjo krypties, kaip reikalaujama.Paleisties per USB jungtį, ne baterija.Su šio cute ventiliatorius, jums bus mėgautis vėsioje vasarą bet kada, bet kur.

Patogi, Reguliuojamas Sklendės Korpusas

20 laipsnis reguliuojamas kampas,tinka kelis scenarijus ir jis gali judėti patalpų oro ir balanso kambario temperatūros.Aukštas Suderinamumas USB Power Šis Mini USB ventiliatorius yra powered by USB ir suderinamas su PC/laptop, centrinis bankas, AC adapteris, automobilinis įkroviklis ir kitų USB-įjungtas maitinimas.USB ventiliatorius yra energijos taupymas ir Energijos taupymo. (Pastaba:Šis ventiliatorius nėra atlikti baterija)

Be galo-kintamo Greičio Kontrolės Rankenėlę

Vėjas, padidėja arba sumažėja su sukimosi) mygtuką.

Nuimamas Grotelės

Jis gali būti lengvai nuimti, sukant jį prieš laikrodžio rodyklę.Groteles galima plauti tiesiogiai su vandeniu, o likusi dalis turi būti nuvalyti su skuduru.

Turima Keturių Spalvų

Balta, Juoda, Rožinė, Mėlyna keturias spalvas pasirinkti, kad atitiktų jūsų siekti spalvos.

Žymos: stalas kartus, dyson v6, virtuvės laikmatis, Ventiliatorius, rinkinys pc ventiliatorius, 4 šilumos energija varomas ventiliatorius, viryklė, asus ventiliatorius, ventiliatorius, mini, usb stick, 120mm aušintuvas.

Naudojimas Namuose
Tipas Ventiliatorius
Įtampa (V) 5V
Kontroliuoti Režimas Mechaninis Laikmatis Kontrolės
Rotacijos Būdu Pasukite Puslapį
Dydis 1050-1199MM
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas <10㎡
Nuotolinio Valdymo Funkcija No
Atvirkštinio Sukasi Funkcija Taip
Ventiliatoriaus Greitis Trečia Pavara
Galia (W) 2W
Prekės Pavadinimas SmartDevil
Medžiaga Plastikiniai
Sertifikavimo CE
Technologijos Kita
Modelio Numeris 2.02.02.0035
Laiko Funkcija Ne Laikas
Maks. Laiko Limitas >8 valandų
Suspender Ilgis Ne Suspender
Rotacinis Mentiniai Kiekis 5
Maks. Galia >100W
Oro tiekimo režimas Rotacinis Mentiniai
Vandens trūkumas Power-off Apsauga No
Vėjo Tipas Gamtos Vėjas, Miego Vėjas, Vyraujanti Vėjo
Įrengimas Lentelė
Maitinimo Šaltinis USB

Parašyti atsiliepimą

SMARTDEVIL USB Stalas, Ventiliatorius Mažų Asmeninių Darbastalio Stalo Ventiliatorius su Stiprus Vėjas Tyliai Nešiojamas Mini Ventiliatorius, Biuro, Miegamojo

SMARTDEVIL USB Stalas, Ventiliatorius Mažų Asmeninių Darbastalio Stalo Ventiliatorius su Stiprus Vėjas Tyliai Nešiojamas Mini Ventiliatorius, Biuro, Miegamojo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti