Parduotuvė pagal Kategorijas

5L 169oz Mini Alaus Statinaitė 304SS Nerūdijančio Burczymucha

Nauja

€22.64

5L 169oz Mini Alaus Statinės

Šis mini alaus statinės yra pagaminti iš 304 nerūdijančio plieno.Ji yra konkrečiai skirtas namų alaus/burczymucha išdavimo.Ir tai tinka žmonėms, kurie nori, kad ji tilptų į standartinį domestid šaldytuvai.

Galite natūraliai karbonatas gruntavimas naudojant cukrų arba pageidautina jėga karbonato ir tarnauti savo alaus su kamuoliu užfiksuokite dangtelį.

Dėl to, kad šios statinės naudoti lanksti silikoninė cinkavimas tube", statinės, taip pat gali būti išduodami jų pusėje arba vertikaliai taip, nepriklausomai nuo to, kokios yra labiausiai patogus orrientation jūsų šaldytuvas, galite stovėti barelis aukštyn arba guli barelis žemyn ir kritimo vamzdis bus visada kriaukle ir atkreipti skystis iš apačios.

Mini Statinės, yra taip pat turime įvairių kitų aksesuarų, tokių kaip neopreno striukė , kompaktiškas bakstelėję sistemų ir kitų dalykų, kad jūs galite rasti naudinga.

Tūris: 169 oz (5L) Skersmuo: 6.75" (175mm) Aukštis: 11" (28mm) Sveria: 53oz (1500g) Max Darbo Slėgis: 3Bar(45psi)

Žymos: vamzdis fermentacijos, alaus burczymucha, kornelijus, statinė, kornelijus barelis 10l, nerūdijančio plieno bakas, nerūdijantis bakas, kegland, kamuolys užraktas, apsauginės fermenter nerūdijančio plieno, keg.

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Tipas Fermentacijos įrenginiai
Prekės Pavadinimas BrewApex

Parašyti atsiliepimą

5L 169oz Mini Alaus Statinaitė 304SS Nerūdijančio Burczymucha

5L 169oz Mini Alaus Statinaitė 304SS Nerūdijančio Burczymucha

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti