Parduotuvė pagal Kategorijas

3600mAh Mielas USB Įkraunamas LED Elektros Vertus Šilčiau Šildytuvas Kelionės Patogu, "Long-Life" Mini Pocket Šilčiau Namuose Atšilimo Produktas

Nauja

€12.10

Kulka Taškų:

1、Plačiai naudojamas kaip: mini vertus šiltesnis ir USB mobiliojo galia 2 in 1, yra ne tik mažų vertus šildytuvus, bet taip pat tarnauja kaip pagalbos atsarginės energijos šaltinis.Atlikti jokių kišenės ar rankinės, kai esate naudojasi, žvejyba, žygiai, stovyklavimas ar slidinėjimas.Mūsų rankų šildytuvai yra geriausias jūsų pasirinkimas.

2、Saugos Ir Sveikatos: Mūsų rankos šildytuvus padėti sumažinti menstruacijų spazmai, nuovargis, šiltas rankas, šiltas skrandžiai, šiltą petį, skausmas ir diskomfortas artritu sergantiems pacientams.Esant šaltam orui, tai yra gera dovana, mergaitėms, vaikams, paaugliams, berniukų, moterų ir vyresnio amžiaus žmonių.Myliu ją ir siųsti savo ranką šilčiau.

3、Didelės Talpos: Tai patogus vertus, yra ličio baterijos talpa 3600mAh ir tinka mobiliųjų telefonų, MP3 grotuvų, skaitmeninių fotoaparatų ir kitų elektroninių prietaisų, kad būtų įkrauti per USB kabelį.Kai baterija yra tuščia, tiesiog prijunkite jį ir įkraukite jį.

4、6S Pažangi Apsauga: Temperatūrą, apsauga nuo trumpojo jungimo, perkrovos ir per biudžeto įvykdymo užtikrinimo, per power apsaugos (siekiant išvengti baterijas per elektros iškrovos), per įtampos apsauga (siekiant išvengti akumuliatoriaus įkrovimo ir iškrovimo įtampa nuo pernelyg didelio) ir per srovės apsaugos (siekiant išvengti akumuliatoriaus išsikrovimo, šiuo metu yra per didelis).Tikrai saugų, patikimą ir patogią vartotojo patirtį.

5、Aukštos Kokybės: Pagaminti iš aukštos kokybės aliuminio, ABS palankios aplinkos polimero baterijos.Įmontuota pažangi apsaugos sistema suteikia veiksmingą apsaugą.Mūsų įkrovimo vertus šildytuvai yra atsparus smūgiams, anti-karčios, non-slip, sprogimų ir ne radiaciniam, todėl galite saugiau.

Aprašymai:

Naudojimo instrukcijos:

Jungiklis: Trumpas paspauskite 1 kartą įjunkite, lemputė balta lemputė.Savo ruožtu, šiltas rankų funkcija vieno lygio (50 laipsnių), tada trumpą spaudos, lemputė mėlyna šviesa įjungta.Įjungimas ranka šilčiau funkcija antrojo lygio (60 laipsnių), tada paspauskite trumpas, šviesos indikatorius off ir ranka šilčiau funkcija išjungta.

Didelių U galia: Įdėkite USB male, automatiškai pradėti output 5V/2A.Baltos šviesos "flash" be išėjimo į 10S ar imti produkcija yra baigtas, balta šviesa yra išjungtas.Kai didelės U produkcija, šiltas rankų funkcija negali būti įjungtas.

TIPAS-c įkrovimo įėjimas: MAX 5V/2A, kai mokesčių, mėlyna lemputė.Jei visiškai įkrauta, apšvietimas išjungtas.

Žemas baterijos indikatorius: jei operacija, senkančios baterijos indikatorius mirksi pakaitomis balta ir mėlyna.

Maksimali akumuliatoriaus talpa: 3600mAh

Techniniai duomenys:

Įėjimas / Išėjimas: 5V/2A

Produkto galia: 15W

USB sąsaja: Tipas-C

Gaminio dydis: apie 6.8*2.3*10.8 cm/2.68*0.91*4.25 į

Pakuotės dydis: apie 12.7*8.3*3.8 cm/5*3.27*1.50 į

Svoris: apie 290g

Spalva: rožinė, balta, žalia

Pakavimo sąrašas:

Rankų Šildytuvai*1

Įkrovimo Kabelis*1

Instrukcija*1

Žymos: vaikai šilčiau, ranka šilčiau xiaomi, vielos šildytuvas 50w, ranka šilčiau usb, baterija vertus šilčiau, stalas šilčiau, elektriniai plaukų volelis, liepsnos šildytuvas, rankų šildytuvas, saulės šiluminė.

Galia 50W & Pagal
Šilumos Išsaugojimas Trukmė 6 Valandų & Pagal

Parašyti atsiliepimą

3600mAh Mielas USB Įkraunamas LED Elektros Vertus Šilčiau Šildytuvas Kelionės Patogu,

3600mAh Mielas USB Įkraunamas LED Elektros Vertus Šilčiau Šildytuvas Kelionės Patogu, "Long-Life" Mini Pocket Šilčiau Namuose Atšilimo Produktas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti