Parduotuvė pagal Kategorijas

UBALUN Sonic Elektrinis Įkraunamas dantų Šepetėlis Suaugusiems Dantų Šepetėliu Elektriniai 3 5 8 Keičiamas dantų Šepetėlis Priedai Akustinių Bangų

Nauja

€10.53

UBALUN Sonic Elektrinis Įkraunamas dantų Šepetėlis Suaugusiems Dantų Šepetėliu Elektriniai 3 5 8 Keičiamas dantų Šepetėlis Priedai Akustinių Bangų Šis elektrinis dantų šepetėlis yra Kokybės Dovana, kuri lydės tave / jį / ją kiekvieną rytą ir vakarą sveikiau burnos priežiūros.Mes esame įsipareigoję teikti daugiau žemų kainų bet aukštos kokybės produktai už jus.Tikimės, kad kiekvienas draugas ir kiekviena šeima gali sau leisti elektriniai dantų šepetėliai ir sveikiau, baltesni ir daugiau šviežių dantų susidurti gyvenime su pasitikėjimu ir šypsena.Kaip ilgai, kaip taupyti pinigus iš vienos vėlai naktį užkąsti, jūs galite įsigyti aukštos kokybės elektriniai dantų šepetėlis, kad jūsų dantys sveikesni ir baltesni.Taigi, kodėl gi ne?KAIP GERA, KAIP JŪSŲ ŠYPSENA!

* Patikrinkite pakuotės ir prekės atidžiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

* Jei turite kokių nors problemų ar nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

* Jei jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų. 1. Jūsų daiktai bus paskelbtas antroje darbo dieną po apmokėjimo gavimo. (Mes informuosime jūs el. paštu, jei vėlavimas įvyko dėl atostogų įvykius.)

2. Prašome užpildyti savo pristatymo adresą ir kontaktinį telefono numerį, ypač Rusija pirkėjas, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3. Atkreipkite dėmesį, mes ne, atsakingų už muitų, gali būti, muitų, dėl kai kurių šalies muitų politika .Kai tai atsitiko, prašome muitinio įforminimo sau.

4. Jokių problemų, jūs turite, nereikia būti delsė kreiptis į mus, mes stengiamės patenkinti jus.Prašome patikrinti pakuotės ir elementus, kruopščiai, gavusi.

Vadovas, sprendžiant problemas, kaip žemiau .Prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos pranešimu, el. paštu arba prekybos vadovas.

. Patikrinkite pakuotės ir prekės atidžiai.Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie 17track svetainę, naudodami savo sekimo numerį

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: mp elektrinis dantų šepetėlis, angelų angelas cosplay, elektriniai dantų šepetėlis, oral-b sonic complete, galvos, dantų šepetėlis elektrinis, 2 elektroninis dantų šepetėliai, Dantys, ežys sonic, mažas dantų šepetėlis, liūtas dantys.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Akustinių Bangų
Elemento Tipas Elektrinis Dantų Šepetėlis
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Prekės Pavadinimas UBALUN

Parašyti atsiliepimą

UBALUN Sonic Elektrinis Įkraunamas dantų Šepetėlis Suaugusiems Dantų Šepetėliu Elektriniai 3 5 8 Keičiamas dantų Šepetėlis Priedai Akustinių Bangų

UBALUN Sonic Elektrinis Įkraunamas dantų Šepetėlis Suaugusiems Dantų Šepetėliu Elektriniai 3 5 8 Keičiamas dantų Šepetėlis Priedai Akustinių Bangų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti