Parduotuvė pagal Kategorijas

"Europa 2020" WI-fi", "Bluetooth" CarPlay Androidauto A U D I A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5 Q7 S4 S5 MMI Sistema

Nauja

€181.36

"Europa 2020" WI-fi", "Bluetooth" CarPlay Decorder A U D I A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5 Q7 S4 S5 MMI Sistema

Funkcija

1. Paramos belaidžio CarPlay. 2. Parama laidinio CarPlay ir laidinio Android Auto. 3. Darbas su originaliu automobilio rankenėlę kontrolę. 4. Darbas su originaliu automobilio "Bluetooth". 5. Automatiškai prisijungti prie CarPlay sistema. 6. Built-in garso apdorojimo lustas pagerinti garso kokybę. 7.Supportoriginal/antrinėje rinkoje/Atgal/Front/ 360 fotoaparatas 8. Ateina su HDMI įvestis išorines laikmenas. 9. Lizdas jack kabeliu be pjovimo cable, plug and play lengva parametrai.

Suderinami Modeliai

Šis belaidis carplay dekoderį, yra suderinama withAudi mmi3g+, mmi3g mažas, mmi2g didelis, mmi2g mažai, ne mmi labiausiai ofAUDI modeliai Jūs galite užduoti mums jei jūs cann ' t rasti savo modelį į mūsų sąrašą.

Kaip žinoti, ar jūsų automobilio sistemą?

Funkcijos

* Ar paramos belaidžio CarPlay "iPhone" ir belaidžio Android Auto, skirta "Android" telefono. * Ar parama laidinio CarPlay ir laidinio Android Auto. * Ar paramos telefonu veidrodžio funkciją."iPhone" veikia "Airplay"; "Android" telefonas darbų programą Auto Nuorodą per prijungti USB kabelį. * Ar dirbti su "Google" Žemėlapis, Waze, ir "Apple" Žemėlapių su live eismo informaciją. * Ar dirbti su Spotify", "Apple" Muzikos, "Amazon" ir kt. * Ar balso kontrolė veikia, sakydamas: "Ei, "Siri"..." * Ar dirbti su pradinio ir antrinėje rinkoje galinio vaizdo kamera / priekinė kamera / 360 laipsnių kamera (Dinaminis orientavimo linijos palaikoma). * Kurie ateina su USB įėjimas prijungti išorės saugojimo klausytis muzikos ir vaizdo (iki 1080P). * Kurie yra USB kabelis paramos 5V/1A krovimo. * Kurie ateina su HDMI įvestis, kurį galite prijungti įrenginį, kuris turi HDMI išvestis.EQ reguliuojamas.Aukštos garso kokybės, su kelis juostą (Pop, Rock, Soft, Standartą ir pan.).Paramos originalios OEM valdymo mygtukai

Informacija Vaizdai

Po Įdiegimo

Kaip naudoti

Visi laidai yra naudojami plaukti su originaliu automobilio laidai,todėl jums nereikės prarasti garantija.

Paketas Apima

Elektros instaliacijos schema

Žymos: q3, a6 c5, audi a6 c5, raštas audi q5 8r, skoda yeti, q7, audi q7, audi a5, sandėlyje, appl carplay.

Prekės Pavadinimas carsara
Din Vienas Din
Sąsaja HDMI, LVDS
Prekės Svoris 1.5kg
Įtampa 12V
Elemento Dydis 148*94*23 mm
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Audi
Kilmės KN(Kilmės)
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų

Parašyti atsiliepimą

"Europa 2020" WI-fi", "Bluetooth" CarPlay Androidauto A U D I A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q3 Q5 Q7 S4 S5 MMI Sistema

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti