Parduotuvė pagal Kategorijas

Indeksas 1.61 MR-8 Laisvos Formos Progresiniai Lęšiai Sakų Lęšiai Platesnio Dėmesio Kampas Multi-Dėmesio, Be Linija Trumparegystė Ar Presbyopia

Nauja

€48.60

1. 1.61 MR-8 indeksas palaipsniui laisvos formos reversas ne-linija bifocals su anit-reflektuoti ir anti-scratch

2. Plonas ir platesnio regėjimo lauko

3 .Siūlome atstumas vizija, artimųjų vizija ir netoli regėjimas vienas objektyvas

Pastaba: galime parduoti optinių rėmelių ir lęšių kartu.Prašome susisiekti su mumis, jei jūs tik norite pirkti optinius lęšius.

Objektyvas turėtų pagaminti pagal užsakymą, jei jūsų recepto turi CIL.Tai užtruks apie 5-7 dienas.

Objektyvo kaina sąrašas

prašome spausti kiekvienos galimybės kiekvieno nuorodą.

, Kaip skaityti savo receptą:

Paprastą receptą, pamatysite dvi eilutes.Dauguma laiko, viršuje dalis yra jūsų OD arba dešinė akis, o apatinėje dalyje yra jūsų OS arba į kairę akį.

Dėl Atstumo korekcija, visada turi būti reikšmė pagal Sfera ir daugeliu atvejų jis yra neigiamas.Jo santrumpa yra "D. V.", kuris stovi už Atstumas Vizija.

Skaityti-tik korekcija, visada turi būti reikšmė pagal sfera ir daugeliu atvejų jis yra teigiamas.Jei yra reikšmė pagal Šalia Vizija (N. V., N. V., O.), tada įveskite galia APATINĖJE formą ir palikti PRIDĖTI galios tuščias arba ("0.00").

Dėl astigmatizmo korekcijos, atkreipkite dėmesį, kad Cilindras (CIL) ir Ašis yra visada numatyta kartu.Bet vertė Cilindrų visada turi būti vertė, už Ašis.Kai kurie gydytojai naudoja teigiamas (+) cilindro ir kai kuriais atvejais neigiamas (-), yra didelis skirtumas tarp dviejų taigi, prašome atkreipti dėmesį į teigiamų ir neigiamų požymių.Jei neturite astigmatizmo korekcijos, gydytojai galėtų tiesiog palikite jį tuščią arba tiesiog SPH arba DS, o tai reiškia, Sritį ar Dioptrijų Srityje.Ašis turėtų būti iš 1-180 laipsnių, jei matote, vertę, pavyzdžiui, " 5 " pagal ašį, tai pat kaip '005" arba "5 laipsnius'.Jis visada turi būti sveikas skaičius ir neturi būti kablelio ant ašies.

Už Bifocals ir Progresiniai lęšiai, kreipkitės į savo akių gydytoją, ar To, yra Bifocals arba Palaipsniui.Dauguma laiko, palyginti su Bifocal Be to, Be to, Palaipsniui vis didesni 0.25, todėl prašome patikrinti.Nuoroda žinoti, jei jūsų recepto, Palaipsniui yra, PAL pastaba raštu dėl senaties; tik vienas ADD-tai, be Kairę ir Dešinę akis, yra tas pats.Prašome pranešė, kad mes procesą mažiausiai +1.00, maksimali - +3.00 dėl To įgaliojimus.

Akių Gydytojai kartais palikti kablelio ant Rutulio, Cilindro ir Be to.Pavyzdžiui, -25 ar +175, tai suprantama -0.25 ir +1.75.

Svarbiausia, atkreipkite dėmesį į pliuso ir minuso ženklas, kaip tai bus labai paveikti objektyvo.Jei nėra nieko ant recepto nežinote, skambinkite mūsų Klientų Aptarnavimo ir mes mielai jums padėti.

Kas yra jūsų pupillary atstumas(PD) ir kaip ją įsigyti:

PD, ar pupillary atstumas, atstumas nuo centro mokinių (juoda dėmė akių) vienos akies į kitą.Šis matavimas pateikiamas padėties objektyvai prie rėmo, jūs pasirinkote.Ji gali būti suteikta minučių savo optikos specialisto arba gydytojo, ir todėl mes rekomenduojame, kad jūs paprašykite už jį tada, kai jūs turite savo viziją, patikrinta.Kita vertus, galima paprašyti, kad kas nors priemonės, tai už jus, bet ir konsultuoti juos apie rankos ilgio atstumu nuo jūsų.Taip pat galite įvertinti patys susiduria veidrodis.Už vieną viziją, objektyvai, jūs galite pasirinkti naudoti vidutiniškai PD 63mm, bet Bifocal ar Progresiniai lęšiai, mes vis dar primygtinai rekomenduoju šią informaciją gauti iš savo optikas.Dėl jūsų informacijos, dauguma suaugusiųjų " PD yra tarp 55-65mm.Kartais gydytojai bus numatytos dvi skirtingas reikšmes, PD, žemiau yra kai kurie scenarijai:

a.Vertės yra didesnės kaip 65/60, pirmą PD paprastai Atstumas PD ir antra Skaityti PD

b.Vertė yra mažesnė kaip 33.5/31.5, pirmą PD yra paprastai dešinioji Akis, ir antras yra į Kairę Akį.

c.Vertybės yra tos pačios, kaip 30.5/30.5; jūs galite pridėti šias dvi reikšmes, drauge kaip tik turime vieną lauką PD.Mes tiesiog dalinti tai mūsų pabaiga.

Žymos: sulenkite recepto akiniai, recepto akiniai, jungtiniai arabų emyratai, roka recepto akiniai, vyrų recepto akiniai, toketorism recepto akiniai, persol recepto akiniai, recepto klasės akiniai, recepto akinius dioptria, Recepto akiniai, recepto akinius opeco.

Akiniai Priedai Objektyvai
Danga HMC
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Prekės Pavadinimas Canmy
Lęšių Medžiaga CR-39
Lytis VYRAI

Parašyti atsiliepimą

Indeksas 1.61 MR-8 Laisvos Formos Progresiniai Lęšiai Sakų Lęšiai Platesnio Dėmesio Kampas Multi-Dėmesio, Be Linija Trumparegystė Ar Presbyopia

Indeksas 1.61 MR-8 Laisvos Formos Progresiniai Lęšiai Sakų Lęšiai Platesnio Dėmesio Kampas Multi-Dėmesio, Be Linija Trumparegystė Ar Presbyopia

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti