Parduotuvė pagal Kategorijas

Žiemos Vilnos Balaclava Moto Neck Gaiter Šiltas Veidą Padengti Motociklo Klounas Vamzdis Šalikas Dviratininkas Slidinėjimo Snowboard Hip-Hop Bandana Vyrai

Nauja

€7.02

Informacija :

Produkto : Motociklo Veido Vyrai Moterų

Lytis : Vyrai, Moterys

Medžiaga : Poliesteris

Dėl : Motociklas, Kalnų Dviratį, Kelių Dviratį,Pavarų dėžės ir tt

Savybės :

★ Pagrindinės funkcijos - Tai neck gaiter yra pagamintas iš super kvėpuojanti funkcinio poliesterio audinio.Tai minkštas, colorfast, raukšlių, dilimui, tampus ir ne-dirgina odą kaklo getrai yra skirtos atkreipti toli prakaitas greitai.Jus vėsu ir sausa, karšta saulė, ir taip pat teikia vėjo ir apsaugos šaltas oras.

★ Multiuse - Mūsų multi-naudoti neck gaiter yra skirtos visada būti misijai pasirengę.Šių neck gaiter suteikia puikią apsaugą, kai žvejyba, medžioklė,išvykos pėsčiomis, dviračių sportas, ATV jojimo, kalnų dviračiais, purvo bike, motociklų, motociklai, slidės, rogutės ar Snieglenčių sportas.

★ Daugiafunkcinis - Tai lengvas ir patogus ilgiau neck gaiter yra taip pat labai universalus, Su skirtingais nešiojami funkcijos, jūs galite naudoti ją kaip kaklo šilčiau, kepuraitė, kaukolė dangtelis, juodos spalvos juosta ant galvos, galvos apdangalai, lankelis, vamzdis šalikas, šalmo apvalkalas arba pirate hat, jis gali gerai atvėsti jūsų veido ir kaklo, kai jūs atlikti veiklos lauke, vasarą karštas oras.

★ "Vienas Dydis Tinka labiausiai suaugusieji"

Ekologiška rašalas yra spausdinamas ant audinio terminio perdavimo technologija, struktūra yra aiškesnė, neišblunka, ir negadina odos.

92% polyester 8% spandex medžiaga, minkšta, elastinga, kvėpuojanti, šiltas, drėgmės wicking.

Keturių virbalų ir šešių vielos siuvimo technologija daro produktą patvaresni ir daugiau gražus.

Yra unikalus lenktas dizainas priešais bandana.

【Dėvėti aplinkos】-Tinka lauko veikla, kaip, pavyzdžiui, motociklai, žygiai, slidinėjimas, važiavimas dviračiu, bėgimas, smogikas oras, vaikščiojimas, tenisas, spardymas, , dviračių, alpinizmas, ar kasdien apdaila.Tai yra geriausia dovana verslo skatinimą ir renginį.Šių neck gaiter apsaugo jus nuo kenksmingų elementų, pavyzdžiui, dulkių, purvo, smėlio, UV, Kai dirbate arba važiuoti lauko, šie kaklo getrai yra būtina nešioti ir jie gali padėti išlaikyti jūsų nosį ir burną, švarus.

Žymos: slidinėjimo kaukė vlone, airsoft balaclava, bandana vyrai, kalno snieglenčių, nėrimo galvos apdangalai, balaclava snieglenčių, moto šalikas, dviratininkas kaukė, milano logotipas kaukė, rankų darbo popierius foto rėmelis.

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Quick Dry,Anti-UV,Kvėpuojantis,Vėjo
Modelio Numeris AX-G
Lytis Unisex, Vyrus, Moteris, Vyras, Moteris
Sezonas Rudenį, Žiemą
Taikoma Motociklai, Motociklas, Touring, Racing
Prekės Pavadinimas mvptoo
Dydis 24cm*28cm

Parašyti atsiliepimą

Žiemos Vilnos Balaclava Moto Neck Gaiter Šiltas Veidą Padengti Motociklo Klounas Vamzdis Šalikas Dviratininkas Slidinėjimo Snowboard Hip-Hop Bandana Vyrai

Žiemos Vilnos Balaclava Moto Neck Gaiter Šiltas Veidą Padengti Motociklo Klounas Vamzdis Šalikas Dviratininkas Slidinėjimo Snowboard Hip-Hop Bandana Vyrai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti