Parduotuvė pagal Kategorijas

AYT-1 1-1000MHz 1 ghz RF SWR Atspindys Bridge RD Krypties Bridge RD Tinklo Matavimo

Nauja

€81.52

AYT-1 1-1000MHz 1 ghz RF SWR Atspindys Bridge RD Krypties Bridge RD Tinklo Matavimo

Produkto Aprašymas

Aprašymas:

Elektros tiltas yra jutiklio matavimo atspindžio koeficientas, kuris yra naudojamas radijo dažnių tinklo matavimas.Išėjimo signalas atsispindi turi amplitudžių ir fazių informaciją ir funkcijas, plataus dažnio ir aukšto kryptingumas.Paprastas taikymo šis tiltas gali būti derinamas su radijo dažnių spektro analizatoriaus ar dažnio šluojamoji mašina su sekimo šaltinis, kuris gali išmatuoti grįžti nuostolių prietaiso ir atspindys visoje dažnių juostoje.Pavyzdžiui, vektorius voltmeter arba vektorius įtampos matavimo prietaisas, plius signalo šaltinis gali būti tiksliai išmatuotas Grandinės vektorių varža, atlikti bandymo ir derinimo RF atitikimo grandinės.Plačiai naudojama antena matavimo ir derinimo, radijo dažnio grandinės ir radijo, televizijos ir ryšių įranga, matavimo ir derinimo.

Kryptiškumas šio tilto yra ≥35dB visą skyrių, ≥40dB vidutinio ir žemo dažnio.

Techniniai duomenys:

- Modelis: AYT-1

- Dažnių diapazonas: 1MHz-1GHz (1-1000MHz)

- Būdingoji pilnutinė varža: 50Ω

- Directionality: ≥35dB

- Maksimali įvesties galia: ≤0.2 W

- Įterpties nuostoliai: 6.5 dB±0,5 dB (iš įvesties pabaigos matavimo pabaigos)

Jungties tipas: įvesties terminalą, išvesties terminalą ir matavimo terminalas yra visus N metų Moteris

- Produkto Dydis: 95 x 65 x 32 mm (ilgis x plotis x aukštis)

Pakuotė:

- 1 x Rinkinys Atspindys Tiltas

Pastaba:

- Trys N-galvos tiltai yra siunčiami.Jei versija su SMA bandymo uostuose reikia, prašome susisiekti su mumis.Ačiū!

- Kitus daiktus nuotraukoje nėra įtrauktas į paketą.

Bendro Naudojimo Atspindys Tiltas:

1. Apžvalginis Tiltas Krypties Savarankiškai kalibravimas:

1.1 Išėjimo stebėjimo signalo šaltinio atspindys elektros tiltas į spektro analizatorius.Dažnių diapazono spektro analizatorius yra nustatytas 1~1000MHz, lygis yra 100MHz per įpjovą, ir išėjimo amplitudė stebėjimo signalo šaltinis yra 0dBm (kiti yra taip pat įmanoma, taip yra matuojamas 0dBm produkcija).

1.2 DUT pabaigos apžvalginis tiltas (prietaiso gale pagal bandymas) yra atviras. (Nieko prijungtas dažnis yra žemas, o reikalavimai nėra dideli.Tai gali būti tuo atveju; dažnis yra didelis, reikalavimai yra aukšti, ir peilis turi būti prijungtas, nes yra bandymo pabaigos veido (pareigos nuoroda), išorinio laidininko elektrinė talpa, kai šerdis yra atidaryta...ir t. t., negali N Paprasta, atvira grandinė), 1 ghz signalas nėra didelis, mes tiesiog atidarykite N blokuoti.Pastaba spektro analizatorius amplitudės.Kaip parodyta paveiksle -14dBm.

1.3 Savarankiškai kalibravimo Svarstymo Tiltas:

DUT nutraukiama su 50 omų tikslumo apkrova, kad pamatyti, kiek amplitudė vertinama pagal spektro analizatorius sumažėjo.Kuo didesnis, tuo geriau.Žemiau 1GHz, sumažėjo 35dB yra laikoma priimtina, ir 40dB yra laikomas puikus. 30dB yra gedimas.Kai dažnis yra keletas GHz, ji taip pat gali būti naudojamas visame 30dB.Kai dažnis yra keletas GHz, tai nėra lengva pasiekti 30dB.Amplitudės lašas gali būti suprantamas būtent taip.Jei 50 omų tikslumo apkrovos ir atitinkamas 50 omų (ir kt.) į atspindintis tiltas yra visiškai idealus, tada apžvalginis tiltas yra visiškai subalansuota ir nėra išėjimo, tai yra, amplitudė lašas yra begalinis, žinoma, tai yra neįmanoma.Kaip parodyta paveikslėlyje, du tikslumo apkrovos yra prijungtas prie radijo spektro analizatorius, ir tiek amplitudės yra žemiau -50dBm, kuris yra didesnis, nei 36dB, (-14-(-50)=36), tai yra, kryptingumą, apžvalginis tiltas yra geriau nei 36dB.Krypties savarankiškai kalibravimo rezultatas yra kvalifikuotas.

Dar 50 omų Tikslumo Krovinys Pakrautas Savarankiškai kalibravimo Rezultatas:

Jei nėra 50 omų tikslumo krovinį arba krovinį tikslumas yra ne pakankamai, šis žingsnis savęs kalibravimas gali būti visiškai praleisti.

2. Priemonė grąžinimo nuostolių pagal bandymo įrenginio (return loss, atspindžio koeficientas, stovinčios bangos koeficientas gali būti apskaičiuotas tarpusavyje, vienas gali tikėtis kitų dviejų), Jei per grįžti nuostoliai yra 20dB, tada atspindžio koeficientas yra 0.1, nuolatinio bangų santykis yra 1.22, naudokite formulę , Programinės įrangos, diagramos gali būti patogiau tarpusavio apskaičiavimas.

2.1 Priemonė faktiškai antenos parametrus.Kaip parodyta paveikslėlyje, antena pagal bandymas yra 432MHz mažas antenos.

1~1000MHz

20MHz Per Tinklelį

Galima pastebėti, kad centre dažnio antenos grįžti nuostolis yra apie 20dB (apie du skyriai, kiekvienas vertikalus 10dB), tai yra, atspindžio koeficientas yra 0.1, nuolatinio bangų santykis yra 1.22; antenos grįžti nuostolis-10dB (atspindžio koeficientas 0.32, stovinčios bangos koeficientas 1.92) dažnių juostos plotis yra apie 20MHz (dviejų pusė tinklų), tai yra, dažnių juostos plotis, kurio metu, 10% energijos atsispindi yra 20MHz.

2.2 Matavimo Prietaisas:

Prijunkite blue label prietaisą taip, kaip parodyta paveikslėlyje, amplitudė yra apie 34dBm, kad yra, grąžinti nuostolis yra apie 20dB.

Žymos: dainavo boso tiltas, sonoff th10 su jutiklis, hf swr matuoklis, antenos swr, radijo siųstuvas uhf vhf, antenos swr analyz, fr gitara tiltas, BAOFENG P5 Plius, swr matuoklis, SWR.

Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Sertifikavimo CE

Parašyti atsiliepimą

AYT-1 1-1000MHz 1 ghz RF SWR Atspindys Bridge RD Krypties Bridge RD Tinklo Matavimo

AYT-1 1-1000MHz 1 ghz RF SWR Atspindys Bridge RD Krypties Bridge RD Tinklo Matavimo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti