Parduotuvė pagal Kategorijas

G7th Naudingumo 3 MENO Capo - 6 Eilutę

Nauja

€45.65

A Capo Įveikti Buzz!A Capo Įveikti Buzz!

Pasaulyje capos, kad G7th Naudingumo 3 MENO Capo išsiskiria iš minios.Tai puikiai suprojektuota, novatoriškas capo atstovauja metų tyrimų ir dizaino strategiją.Su G7th patentuota Adaptyvi Spindulio Technologija, veikimo 3 MENO capo iš tikrųjų prisitaiko prie unikalus spindulio savo gitara, panaikinti dviejų labiausiai paplitusių problemų, kurios atsiranda su capos: fret buzz nuo pernelyg mažai įtampos ir styginiams, kad išlenktas aštrus nuo per daug įtampos.Šis gražus rankomis poliruoto plieno capo yra lengva išspausti iki spaudai mechanizmas, kuris leidžia jums stumkite jį aukštyn ir žemyn kaklo greitai.

Pažangios technologijos

Adaptyvinės Spindulio Technologija (A. R. T.), Veiklos rezultatų 3 yra tikrai gana paprasta ir išradinga.Įsikūręs viršutinėje juostoje už styginių trinkelėmis, ši technologija leidžia string mygtukai reguliuoti į kiekvieną eilutę atskirai, kai jūs įdėti jį į vietą.Storesnės, mažesnės stygos prireikti šiek tiek daugiau įtampos, o plonesnis, didesnis sekas reikia mažiau.Su A. R. T., styginių pad "jausmus" šis skirtumas ir taiko spaudimą, todėl daugiau net, individualų nerimauja.Sudie buzz.Taip ilgai, išsijos!Gitaristų čia ne Sweetwater patinka G7th Veiklos capo!

G7th Naudingumo 3 MENO Capo Savybės:

Puikiai novatoriškų squueze-ir-atleiskite, capo skaidrių aukštyn ir žemyn kaklo vargo A. R. T. technologija pašalina šurmuliuos ir " out-of-melodija stygos Silicio kaklo pagalvėlę ir silicio šoninių apsaugų apsaugoti apdaila ant jūsų kaklo Parduotuvių lengvai peghead ir riešutų

Žymos: capo elektrinė gitara, capo klasikinis už gitara, gitara plektras, plexi, kūno impulso, DUCATI, capo gitara, guitarra capo, capo klasikinė gitara, džiazo tailpiece.

Modelio Numeris P3
Tipas CAPO
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Parašyti atsiliepimą

G7th Naudingumo 3 MENO Capo - 6 Eilutę

G7th Naudingumo 3 MENO Capo - 6 Eilutę

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti