Parduotuvė pagal Kategorijas

Al Schneider - Al Schneider Technika tūrio.1-4-Magija gudrybės

Nauja

€6.78

magija internete Instrukcija, jokių gudrybių

zombie iš požeminės magija jums Al Schneider Technika Al patarimai, kaip jo viso gyvenimo darbas! $34.95 kiekvienas, $120 keturių tomų rinkinys (DVD) tik legendinis skaičių magija - išradėjas Matricos ir daug kitų vienaskaitos kūriniai - moko jus, ne tik kaip padaryti magic - bet kaip magas!Al Schneider praleido savo gyvenimą ne tik studijuojant magija, tačiau analizuojant, ką daro magic veiksminga auditorijai, ir pamatysite nuostabius rezultatus dėl šio nuostabaus DVD diskų serija.

1 tomas - Teorija ir Magija

Verta kainos visą seriją, tai pirmasis tomas Al Schneider ' s orientyrą vaizdo serijos yra svarbus indėlis kodėl ir kaip tai atlikti magija.Vertė čia pateikta informacija negali būti didesnis kaip Al Schneider pristato principus, kad ne melas šerdį magija apgaulės.Ir, vairuoti namo kiekvienas principas, poveikis yra atliekama siekiant aiškiai parodyti principų svarbą dalyvauja.Pirma, poveikis bus kvailas jus, ir tada galėsite žiūrėti dar kartą peržiūrėti garso magija teoriją, jie atstovauja.Al Schneider yra tikrai sukūrė pažangią studijų kursą teorija, praktika ir pristatymo galinga magija.

2 Tomas - Close-Up

Daugiau nei tiesiog rinkimo gudrybių, medžiaga parodė ir mokė antrasis tomas Al Schneider ' s orientyrą vaizdo serijos, galima lengvai stuburas visai arti veikti!Įvaldyti bet šių stebuklingų eksponatai ir jums greitai uždirbti reputaciją scenos profesionalus-kalibras magic kaip ir galima būtų tikėtis, kad pamatyti Las Vegase.Tai tikrai galingas medžiagos!

3 Tomas - Daugiau Close-Up: Greitai Gudrybės

Šioje trečio tomo, jo orientyrą vaizdo serijos, Al Schneider rodo ir moko įvairių profesinio lygio close-up medžiaga, kuri tikrai taps kuokštelinių savo aktas.Suteikti bet kurios iš šių honed veiklos gabalus dėmesio, kurio jie nusipelno, ir jums bus atlikti pasaulinio lygio close-up magic ne kartą.

4 Tomas - Stand-Up

Nors jis yra žinomas dėl savo legendinio close-up magic, Al Schneider, taip pat atlikti stand-up atlikėjas ir šį tomą, jis atlieka ir moko 15 minučių įstatymas, kad visi supakuoti ir pasiruošę daryti.Pridėti šiek tiek praktikos, ir jūs turite galingą rodyti bet kokiai progai.

Žymos: macrons dėžutę, v a42 dirželis, rankšluosčiai taškų, rankšluosčiai arya, raudona nct krepšys, ho dekoderius, , olaf šokėja, p2000 kaina, usb 30 pro.

Amžius Suaugusieji
Dydis One Size
Yra Instrukcija Taip
Medžiaga Popierius
Lytis Unisex
Savybės Magai
Veiklos Formos Close-up Magic

Parašyti atsiliepimą

Al Schneider - Al Schneider Technika tūrio.1-4-Magija gudrybės

Al Schneider - Al Schneider Technika tūrio.1-4-Magija gudrybės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti