Parduotuvė pagal Kategorijas

Karšto Lova Šildymo Aliuminio plokštės 220x220x2mm už heatbed MK2B/MK2A 3D spausdintuvu Reprap, Mendelio Nemokamas Pristatymas

Nauja

€8.92

Aprašymas:

Dydis: 220 x 220 x 2 mm

Pakuotė:

1 x 3D spausdintuvas Aliuminio plokštės

Leiskite būti aiškiai.Visa tai yra, yra paprastas aliuminio plokštės supjaustyti dydžio ir skyles gręžti į jį.Tačiau, jei esate pastate ar atnaujinimą Prusa i2, i3, ar kitą RepRap pagrįstas spausdintuvu, tai tikrai verta kainos.

Aš nusipirkau šį, kaip atnaujinti jau pastatytas Prusa i2 dizainas.Aš naudojamas dviejų Y-Vežimo plokštės prieš tai - MDF ir Faneros, o pigūs ir lengva dirbti su, abu turėjo tam tikrų trūkumų.Aliuminio plokštės čia įveikė tiek svorio ir inercinės masės MDF plokštės, taip pat pašalinti bet kokią riziką, tikėjimo kaip ir fanera, gali būti linkę.

Tinka-ir-apdailos plokštės yra geras.Abi plokštės buvo padengtas apsauginiu plastiko, ir skyles ir nukirpti kraštai buvo švarus ir be atplaišų, nubrozdinimų ir kt.

Varžtas modelis yra 3 punkte dizainas, tiesiog kaip originalas Prusa I2, ir skyles išdėstyti tolygiai, ir viskas sustatyta puikus.Priklausomai nuo ilgio savo Y ašies diržas, gali tekti gręžti papildomas skyles judėti diržo spaustuvai į jūsų pageidaujamą vietą.

Kaip ir poveikį, kad mano spausdintuvas..YRA žymus pagerėjimas mano spausdina po šio atnaujinimo.Manau, kad griežtesnė, laižytis plokštė iš mano apskritai statyti plokštė netgi daugiau, lengviau dial.Lengvesni plokštė reiškia, mažesnė masė apskritai, ir, taigi, mažiau inercijos, kad stepper turi įveikti plokštelė pokyčių kryptys.Mano Y ašis žingsnis-stick veikia daug geriau nei jis tai padarė su sunkiųjų MDF platforma jis stūmė prieš.

Didžiausias dalykas, dėl manęs nors yra tik kaip PLOKŠTI ji yra.Aš esu nuosekliai gebėti surinkti lygio, lovos, ir kai jis yra nustatytas, tai retai kada iš trasos.Nesvarbu, jei ji drėgna, karšta, šalta, arba sausoje patalpoje, kad lova yra gražus ir lygį.Kad teisė yra tai, ką daro visa tai verta, mano nuomone.

Žymos: makerbase mks robin nano, heatbed mk2b, heatbed mk2a, mk3 i3 heatbed, 24v lova, mk2b heatbed, karšto lova sijonai, oro šilumos siurblys vandens, karšto lova namų, mk2b.

Modelio Numeris MK2/MK2A
Elemento Tipas Heatbed
Prekės Pavadinimas ATVIRO KODO

Parašyti atsiliepimą

Karšto Lova Šildymo Aliuminio plokštės 220x220x2mm už heatbed MK2B/MK2A 3D spausdintuvu Reprap, Mendelio Nemokamas Pristatymas

Karšto Lova Šildymo Aliuminio plokštės 220x220x2mm už heatbed MK2B/MK2A 3D spausdintuvu Reprap, Mendelio Nemokamas Pristatymas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti