Parduotuvė pagal Kategorijas

Atsparus vandeniui 9W "Bluetooth" Garsiakalbis Nešiojamų Lauko Bosinė Kolonėlė žemų dažnių Garsiakalbis su NFC Atsparus Vandeniui BOSAS Jūrų MRBT200

Nauja

€15.70

Hightlight Vandens Įrodymas iPX4 Vardinis, 7" x 3" Nešiojamųjų Garsiakalbių. 3.5 mm Aux Įvestis, On/Off Jungiklis, Track/Tomas/Play/Pause/Telefono Kontrolę.Ličio Jonų Baterija iki 8 Valandų žaidimo Atgal Su " Micro USB Įkrovimo lizdas.Apima 3,5 mm Audio Cable, Micro USB Įkrovimo Kabelis, Carabineer Įrašą."Bluetooth" laisvų rankų & "Bluetooth" Garso Srautinio perdavimo - leisti muziką ir programas kaip Spotify/Pandora belaidžiu ryšiu.BENDROSIOS FUNKCIJOS Kelio Kontrolės persukimas į priekį ir atgal arba iš mobiliojo prietaiso arba iš MRBT200. Ši funkcija leidžia jums pakeisti takelių, net jei šaltinio įrenginio (telefono) nėra šalia.Garso Valdymo Kontrolės apimties iš MRBT200 arba savo mobiliojo prietaiso, net jei šaltinio įrenginio (telefono) nėra šalia.

Laisvų Rankų Skambinimas

Integruotas mikrofonas leidžia laisvų rankų skambinimas.Galite imtis MRBT200 su jumis ir kaip ilgai, kaip jūs patenka į diapazoną, abi rankos bus laisvos, kad galėtumėte atlikti užduotis pagal savo pasirinkimą, arba nieko ne visi, o kalbėti telefonu.Bet kur, kur jūs norite padaryti rankas, nemokamu skambučiu, galite, su MRBT200 Nešiojamų Jūrų Garsiakalbių Sistema.

Visiškai Marinized

Visų pagrindinių komponentų MRBT200 pavyzdžiui, voras ir aplink buvo specialiai padengtas turėti apsaugos, kad jie turi nuo korozijos, kad yra drėgnas ir sūrus aplinka.Ar valties arba žemėje, MRBT200 yra pastatytas ištverti įvairias aplinkosaugos problemas.

"Bluetooth" Garso Srautinio

"Bluetooth" technologija yra mažojo nuotolio radijo ryšio technologija, kuri buvo sukurta siekiant suteikti belaidžio ryšio garso ir duomenų perdavimo.Kai du Bluetooth įrenginiai (pavyzdžiui, mobilųjį telefoną ir automobilį) gali būti sujungta taip, kad jie sukurti ryšį, kai jie ateina per įvairias vienas kitą.Priklausomai nuo įrenginio, diapazonas gali būti bet kurioje iš 3 300 metrų.Į MRBT200 palaiko A2DP (Advanced Audio Distribution Profile).A2DP bluetooth yra "Bluetooth" profiliu, kuri leidžia bevielio perdavimo stereo garso iš A2DP šaltinis (paprastai telefono ar kompiuterio) į A2DP imtuvas (rinkinys, "Bluetooth" ausines arba stereo sistemą).

USB Įkrovimas

Mokesčiai per USB 2.0 laidas iš jūsų kompiuterio, pavyzdžiui, "Micro USB" kabelio įsikūręs MRBT200. Tiesiog prijunkite komplekte laidas prie kompiuterio, ar bet kurią USB įkroviklio (arba net gali būti imamas automobilyje naudojant USB) ir vieneto lengvai mokesčius.

Ličio Jonų Baterija

Naujos įkraunamosios baterijos būna optimizuotas ilgą gyvenimą ir pratęstas klausytis.Naudojant Li-ion baterijos apdraudžia, kad MRBT200 bus galima įkrauti ir iškrauti keletą kartų, nesumenkinant baterijos tarnavimo laikas.Jūs turite iki 8 val. grojimo laikas apie vieną mokestį.

Lengvas Sujungimas Su Auto Iš Naujo Prisijungti

Kai pradinis nustatymas yra baigtas, "Bluetooth" įjungta prietaiso, MRBT200 automatiškai prisijungs, kai vienetai yra šiame diapazone.Taigi, dabar, kai tu grįžti ten, kur jums paskutinį paliko savo MRBT200, visi jūs turite padaryti, tai paspauskite play, ir jūsų muzika bus pradėti transliuoti.

SPECIFIKACIJOS

1. Vandeniui atspari konstrukcija

2. USB kabelis

3. 3.5 mm Aux-in (Kabelis komplekte)

4. Diapazonas: Iki 33 pėdų / 10 metrų

Žymos: bloothoth garsiakalbis, jl jūrų žemų dažnių garsiakalbis, didelis vandeniui "bluetooth" garsiakalbis, belaidis garsiakalbis, soundbar su subwoof, marin garsiakalbis, "clarion" bluetooth " jūrų stereo, "bluetooth" bose garsiakalbis, boss audio jūros, portabl garsiakalbis.

Nuotolinio Valdymo Pultas No
Paramos PROGRAMĄ Taip
Įmontuotas Mikrofonas Taip
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA
Funkcija Telefono Funkcija
Garsiakalbio Tipas Nešiojamieji
Atsparus vandeniui Taip
Medžiaga Plastikiniai
Maitinimo Šaltinis Baterija
"Wi-Fi" Muzika Spotify
Prekės Pavadinimas GEMNES
Modelio Numeris MRBT200
Komunikacijos USB
Balso kontrolė No
Atkūrimo Funkcija Kita
Garantija 90 Dienų
Ekranas No
Kanalai 2 (2.0)
Baterija Taip
Išėjimo Galia Kita
Paramos Apt-x No
PMPO 9W
Condiction Naujas
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Garso Crossover Dvipusis
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 1
Dažnio Diapazonas 20Hz-20KHz
Parama Atminties Kortelės No

Parašyti atsiliepimą

Atsparus vandeniui 9W

Atsparus vandeniui 9W "Bluetooth" Garsiakalbis Nešiojamų Lauko Bosinė Kolonėlė žemų dažnių Garsiakalbis su NFC Atsparus Vandeniui BOSAS Jūrų MRBT200

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti