Parduotuvė pagal Kategorijas

LCD Ekranas Profesinės Alkoholio Testeris, Skaitmeninis Breathalyzer Analizatorius 5 Kandikliai Alkoholio Aptikimo Įrenginys Vairuotojams

Nauja

€15.90

Aprašymas:

Puslaidininkių Jutiklis: Šis breathalyzer su slapta puslaidininkių oksidas jutiklis , gali tiksliai parodyti savo lygį alkoholio kiekį jūsų organizme per kelias sekundes ir suteikti jums bandymo rezultatas.

Vieno Mygtuko Operacija: Kad Breathalyzer yra labai paprasta naudoti.Tiesiog įdėkite du 1,5 V AAA baterijos(neįtraukta), įjunkite breathalyzer ir pradėti bandymus.

LCD Ekranas: 1.5 colio LCD ekraną, kuris sukurtas su raudona ir žalia dviejų spalvų apšvietimą, lengva skaityti.Be to, jame yra akumuliatoriaus lygio indikatorius.

Nešiojamieji: alkoholio analizatorius su mini dydžio, jis mažas ir lengvai telpa rankinėje ar kišenėje, ar tiekiama į automobilį, puikiai tinka jums ir jūsų šeimai, kad alkoholio bandymai.

5 Kandikliai: Ateina su 5 papildomų kandikliai.Į kandikliai gali būti valomi ir perdirbamos.Jis bus daug lengviau dėl savo šeimos ar draugų bandymo.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Dydis(ilgis x plotis x aukštis): Apie 110x61x24mm/4.33x2.4x0.94inch

Jutiklis: Puslaidininkių oksidas jutiklis

Ekranas: 1.5 colio LCD ekranas, raudonas ir žalias dviejų spalvų apšvietimas

Maitinimas: 2vnt x 1,5 V AAA baterijos(neįtraukta)

Įšilimo laikas:<30s

Reakcijos laikas: 3-5s

Trumpiausias ėmimo laikas: 3s

Matavimo diapazonas: 00-200mg/100mL 0.000-0.909 mg/L 0.00-2.00‰AKK

Tikslumas: Alkoholio koncentracija ne didesnė kaip 50 mg/100mL, didžiausia paklaida ±10 mg/100mL); Alkoholio koncentracija>50mg/100mL, didžiausia paklaida yra ±20%

Jautrumas: 1 mg/100 ml

Aliarmo režime: Raudona ir žalia apšvietimo ir garso indikacija

Darbo temperatūra: -5-50℃

Komplektą sudaro:

1pc x Alkoholio Testeris

5vnt x Kandikliai

1pc x Vartotojo Vadovas

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl vadovo matavimo drabužius, ačiū Visiems matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: tv160, alkohol testeris, breathalyzer skaitmeninis, alcool testeris, maisto keto, bandymų laboratorijoje, kvėpavimas alkoholio testeriai skaitmeninis, Alkoholio Testeris, breathalyzer profesinės, churrera churro.

Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris Alkoholio Testeris
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Woopower

Parašyti atsiliepimą

LCD Ekranas Profesinės Alkoholio Testeris, Skaitmeninis Breathalyzer Analizatorius 5 Kandikliai Alkoholio Aptikimo Įrenginys Vairuotojams

LCD Ekranas Profesinės Alkoholio Testeris, Skaitmeninis Breathalyzer Analizatorius 5 Kandikliai Alkoholio Aptikimo Įrenginys Vairuotojams

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti