Parduotuvė pagal Kategorijas

Miboxer WiFi Lauke LED Valdiklis 2.4 G Bevielio WiFi rgb Valdiklis RGBW LED Lemputės, Juostelės Downlight Žibintai

Nauja

€11.37

Atnaujinta Mi šviesos WIFI Valdytojas 2.4 G RGB RGBW RGB BMT Nuotolinio valdymo pultelis LED Juostos,LED Downlight, LED Lemputės

Savybės: Miboxer yra patobulinta WiFi ibox Mi-Light serijos,kuris yra išskirtinį šviesos pati.naujų funkcijų.Su lengvai nuorodą wifi maršrutizatorius,jūs galėsite kontroliuoti šviesos, bet kur.Parametrai: Punktas: 2.4 G WIFI valdytojas Diodų tipas: Didelės Galios Led Spalva: Balta įtampa: DC5/500mA Protokolas: 2.4 GHz, Wifi 802.11 b/g/n ryšio režimas: wifi neto svoris: 80g Valdymo atstumas: 20m Funkcijos: 1. App tolimojo Kontrolė, wifi& smart phone App, jūs galite kontroliuoti šviesos, bet kur, suderinama su "IOS", "Android" 4.3 arba aukščiau. 2. Compatiaility, 2.4 GHz radijo DAŽNIŲ Lustą, suderinama su visais Milight serija. 3. Laikmačio funkcija.Automatinis 0N/OFF", su laikmačio funkcija 4. Spalva keičiasi & Pritemdomi, 16 Milijonų spalvų pasirinkti, Pritemdomi, Sočiųjų kontrolės 5. Paieškos Milight iš Apple store, arba nuskaityti kodą, rodomas kairėje, paieškos Milight iš "Google Play" parduotuvėje, arba nuskaityti kodą, rodomas kairėje( Android 4.3 arba aukščiau) Programavimo Procedūra: 1. Vielos visi valdytojas prietaisų į vieną elektros energijos tiekimo ar ilgintuvų, tačiau nereikia sukti jį dar. 2. Su power off, patraukti į išmanųjį įrenginį, ir kad programos atidaryta jūsų konkretaus valdiklio tipas 3. Galios reguliatorius. 4. Per 3 sekundes teikti maitinimo paspauskite viršutinį mygtuką vieną kartą programą į išmanųjį įrenginį.Jei programavimas buvo sėkmingas bet kurios prijungtas šviesos ruože turėtų mirksėti du kartus lėtai ir nuotolinio nedelsiant bus funkcionalus.Tips1: Šios kontrolės centru veikia su RF control unit.Tips2: Vieno Įrenginio, Porą leidžia vienu valdymo centru ir vienu nuotolinio valdymo bendrauti kaip unikalus poros.Įvairių Prietaisų Poravimas leidžia vienu nuotolinio valdymo pultelis bendrauti su keliais valdymo mazgus be reikiamo ransmitting asortimentą.Nuotraukos:

Žymos: mjjc led valdiklis, dali dimeris, xbox valdytojas, wl box1, rgb "wi fi", kontrolės garliava, ender wifi dėžutę, šviesos gu10, mibox c8, milight wl5.

Virpesių dažnis 2.4 G
kontrolės PROGRAMĄ tuya
Medžiaga ABS Plastiko
Darbas su "Google " Asistentas", " Amazon Alexa
Prekės Pavadinimas NUBILY
Maitinimo Šaltinis DC
Galia 1W
Modelio Numeris WIFI Miboxer Valdytojas
Kontrolės Sistema "IOS", "Android" Išmaniųjų Telefonų Kontrolės, Ipad kontrolės
Savybės Mini LED WIFI RF Valdytojas
Ryšio Režimas, USB mokestis
Maks. Keliamoji Galia Max 4A produkcija
Įtampa 5-24V
Elemento Tipas RGB Controler
Taikoma Žibintai RGBW LED Juostelė,LED Lemputės, LED Vietoje Šviesos, LED Downlight
Nuotolinio Valdymo Atstumas 20M Maks.
Sertifikavimo ROHS
Garantija 2 Metai
Kontroliuotas Metodas 2.4 G wifi

Parašyti atsiliepimą

Miboxer WiFi Lauke LED Valdiklis 2.4 G Bevielio WiFi rgb Valdiklis RGBW LED Lemputės, Juostelės Downlight Žibintai

Miboxer WiFi Lauke LED Valdiklis 2.4 G Bevielio WiFi rgb Valdiklis RGBW LED Lemputės, Juostelės Downlight Žibintai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti