Parduotuvė pagal Kategorijas

ES Plug Buitinių Elektros momentinio šildymo maišytuvas 3000W Karšto šalto dvejopo naudojimo Tankless vandens greitai šildymo bakstelėkite LED ekranas virtuvė

Nauja

€21.46

Produkto Informacija:

Savybės:

- Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos su kelių sluoksnių danga, labai stabilus ir patikimas, nėra lengva senėjimo ir patvarus naudoti.

- Momentinio šildymo elektrinis maišytuvas, 3000W didelio elektros, šildymo, vandens tiesiog turi 3 sekundžių arba tiek, patogu naudoti ir mažo energijos vartojimo.

- Nustatykite jungiklio rankena iki dugno ploto, karšto vandens, ir reguliuoti žemiau plotas šalto vandens.

- Turi virtuvės aksesuaras namų šeimininkės: Jūsų rankos nebus šalta, kai plauti indus.

- Lengvas ir patogus įdiegti.

Specifikacija:

Medžiaga: 304 nerūdijantis plienas + ABS + Žalvaris

Spalva: sidabro, balta

Dydis: kaip paveikslėlyje

Vardinė Įtampa: 220V / 50Hz

Nominali Galia: 3000W

Darbinis Slėgis: 0.04-0.5 MPa

Ritės: Keraminiai ritės

Atsparus vandeniui: IPX4

Pastaba:

1. Turi būti montuojami vertikaliai, kitaip vanduo yra ne visiškai, ji bus lengva perdegti produkto.

2. Pirmą naudojant, prašome atidaryti vandens ir tada galia.

Pakuotė:

1 x Elektrinis Momentinis Šildymo Maišytuvas

Produkto Rodyti:

Vežimą:

1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas. 2.Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės ir pasirašyti prieš pristatymas žmogus lapų. 3.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Prašome atkreipti foto ir tegul pristatymo vyrai ją patvirtinti.Tada mes padėsime jums padaryti jūsų prarasti. 4.Jei norite, kad produktai siųsti jums greitai, ar jums reikia skubiai, Prašome pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS, TNT, AVS.jei manote, kad mokestis yra didelis, jūs galite susisiekti su mumis, mes patikrinti jūsų adresą ir jums pigiausias krovinių.

Garantija: 1. Visi produktai bus atidžiai bandymas prieš pristatymas.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 3. Jei nesate patenkinti produkto, Prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Atsiliepimų: 1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

2. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

3. Mes vertiname jūsų atsiliepimus labai daug.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Žymos: maišytuvas šilumos, galia vandens šildytuvas, elektrinė viryklė, virtuvės, maišytuvas, švarus įtaisą, lempa led, žalia vandens čiaupas, skydelis elektrinis sieninis šildytuvas, oro drėkintuvas warmtoo, ariston boileris.

Medžiaga 304 nerūdijantis plienas + ABS + Žalvaris
Įtampa (V) 220V
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas warmtoo
Darbinis Slėgis 0.04-0.5 MPa
Sandėliavimo / Tankless Momentiniai / Tankless
Sertifikavimo ce
Galia (W) 3000W
Atsparus vandeniui IPX4
spalva Juoda, Balta
Talpa Kita
Vardinė Įtampa 220V / 50Hz
Ritės Keramikos ritės
Dydis as the picture

Parašyti atsiliepimą

ES Plug Buitinių Elektros momentinio šildymo maišytuvas 3000W Karšto šalto dvejopo naudojimo Tankless vandens greitai šildymo bakstelėkite LED ekranas virtuvė

ES Plug Buitinių Elektros momentinio šildymo maišytuvas 3000W Karšto šalto dvejopo naudojimo Tankless vandens greitai šildymo bakstelėkite LED ekranas virtuvė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti