Parduotuvė pagal Kategorijas

Minkšto Silikono Blackhead Valiklis Stipraus Vakuumo, Deguonies Srove Šveitimas Gera Mašina, Mikro Burbulas Blackhead Šalinimo Porų Valymas

Nauja

€6.54

Specifikacija

Elemento Tipas:Blackhead Dulkių Burbulas

Spalva:Rožinė/Balta

Medžiaga:ABS

Įėjimas:100-240V

Išėjimas:5V 1A

Galia:60W

Svoris:175g

Dydis:4.8*20.5 cm/1.89*8.07 į

Produktas Apima

1*Pagrindinis Aparatas

1*Įkrovimo Kabelis

1*Instrukcija

1*Dėžutė

Funkcija Priima vakuumo ir neigiamo slėgio vandens ciklo technologijas, purškalas, tirpalas nuo centro darbo vadovas, tiesiogiai giliai poras, tirpinti riebalų, minkština įjungimo, papildyti odos drėgmę, čiulpia iš inkštirų, negyvas odos ir priemaišų poras, nuotekų išleidimo iš išorės darbo vadovas, skatinti kraujotaką, pagreitinti medžiagų apykaitą.Padaryti jūsų odą įmonė, švelni, elastinga ir atjaunėjusi.

3 pavarų siurbimo stiprumas reguliuojamas

Ji yra raudona lemputė (high-grade pozicija) mėlyna šviesa (mid-range) ir žalia šviesos (mažas žvejybos įrankius)

4 keičiamais skirtingų darbo vadovai 1. Spiralės kristalų vadovas(big): vidutinio sunkumo siurbimo, pašalinti blackhead, negyvas odos, įjungimo, švarios poras, tinkamas dideliems plotams veido(pvz. skruosto, kaktos).

2. Spiralės kristalų vadovas(mažas): vidutinio sunkumo siurbimo, pašalinti negyvų odos, įjungimo, švarios poras, tinka mažose srityse veido(pvz., T-zona, nosies).

3. Odos šlifavimo kristalų vadovas(big): su stipri siurbimo, pašalinti negyvų odos, įjungimo, švarios poras, tinkamas dideliems plotams veido(pvz. skruosto, kaktos)(Blackhead ir whitehead pageidautina).

4. Odos šlifavimo kristalų vadovas(mažas): su stipri siurbimo, pašalinti negyvų odos, įjungimo, švarios poras, tinka mažose srityse veido(pvz., T-zona, nosies)(Blackhead ir whitehead pageidautina).

4.2 skaidrūs puodeliai viršuje ir apačioje, gali būti naudojamas laikyti odos priežiūros esmę ir blackhead eksporto losjonas.

Pastaba sprendimas pridėta prie puodelio yra kontroliuojama per 30ML, Kai veiklos, darbo vadovas negali likti toje pačioje vietoje ilgą laiką.Po naudojimo, veido paraudimas, atrodo, tai yra normali reakcija, paprastai 5-10 minučių išnyks natūraliai.Jei jaučiate skausmą arba įsiurbimo yra per stiprus, prašome sumažinti siurbimo įrankių ar pakeisti darbo vadovas.

Specifikacija

Elemento Tipas:Blackhead Valiklis

Spalva:Balta

Medžiaga:ABS

Įėjimo Galia:2.5 W

Įtampa:3.7 V

Siurbimo:Iki 53kpa

Įkrovimo Laikas:90mins

Svoris:110g

Dydis:17.6*4cm/6.93*1.57 į

Produktas Apima

1*Pagrindinis Aparatas

1*USB

6*Vadovai

1*Instrukcija

1*Dėžutė

Funkcija Ergonomiško racionalizuoti kūno ir aukštos kokybės ABS medžiagos leidžia patogiai valdos rankenos, patvarios, ilgai naudoti.Lengvas ir nešiojamų dizainas, tinka namų ir kelionės naudoti su nešiojimo vėjas.Priimti inovatyvius patobulinta dulkių absorbcijos technologija super stipri siurbimo be vargo čiulpia blackhead, whitehead, negyvas odos, makiažo likučių, spuogai ir spuogas be kenkia jūsų odai, ne-dirgina ir neskausmingai, kad būtų išvengta šalutinio poveikio. 3 reguliuojamas įsiurbimo lygis, ir 6 keičiamais siurbimo galvutės nemokamai padarinių, plačiai tiktų skirtingų odos tipų ir dirbti dėl įvairių odos srityse, visiškai patenkinti savo užsakymą poras valymo poreikius.Vieno mygtuko paspaudimu kontrolės, galite patogiai power on/off ir pereiti siurbimo etapais, patogi veikti greitai malonumą.Built-in 380mAh polimerų įkraunamą bateriją galima įkrauti USB jungtį, galėsite praktiškai susipažinti maitinimo per KOMPIUTERĮ, planšetinį kompiuterį, adapteris, maitinimo banko ir kitų USB įrenginiai.

Specifikacija

Elemento Tipas:Hydra Dermabrasion Aqua Žievelės

Spalva:Balta

Medžiaga:ABS

Įėjimas:100-220V, 50-60Hz

Galia:

Vieną galvą 12V 24W

Dvivietis vadovas 36W 12V

Svoris:

Vieną galvą 1110g

Dvivietis vadovas 1435g

Dydis:34*21cm/13.39*8.27 į

Produktas Apima

1*Pagrindinis Aparatas

1*Pakuotės Siurbimo Galvutė

1*Purškimo Pistoletas(Priklauso nuo jūsų pasirinkti)

1*Anglų Vadovas

1*Maitinimo Adapteris

1*Dėžutė

Funkcija Mažas burbulas odos valdymo priemonė, naudojama vakuuminė neigiamo slėgio technologija derinama su konkrečių sprendimų, mažai stimuliacijos ir odos šlifavimo.Tuo atveju, saugi ir neskausminga, gilus valymas kruopščiai pašalina įvairius nešvarumus.Jis naudoja švelniai, gilaus valymo siurbimas, pašalinti odos nešvarumus, o išleisti oro slėgio ir apsaugoti jūsų odą nuo blogio,Pagerinti naftos sekrecijos Poveikį, ilgalaikis gydymas ir įtempia odą ir sumažina smulkias raukšleles.Skatinti kolageno ląstelių ir padidinti odos lankstumą.Pašalinti odos įjungimo, defektų, dėmių, raukšlių ir nepageidaujamos pigmentacijos ant odos, Kietas galvos masažas padeda sutraukti poras,šviesina odos spalvą.Balinimas, giliai valanti odą, pašalinti irm odos, sutraukti poras, pagerinti dvigubo smakro.Mėgaukitės profesionalios spa kosmetikos namuose ar kelyje.Puiki dovana šeimai ir draugams.

Privalumai Hydra dermabrasion,taikoma nuolat arba jautriai odai arba odai su sraigės,comedo,spuogai ir pan.Valymas ir plovimas:Gilus valymas,išvalyti odą statum rheum,minimaliai invazinės randas,ir blackhead clearing, Pašalinti gilus odos nešvarumus.

Žymos: oro brush, šalinimas, plaukų šalinimas lazeriu, kūdikio nosies gyvis, švaresnis dulkių akučių, paraudimas ir lupimasis, veido spuogai valikliu, ultragarsinis valymas mašina, pramonė, dropship centras, žalia ausų valymas, acn.

3 funkcija Micro Burbulas Blackhead Gera Mašina
Tipas Blackhead Valiklis
Prekės Pavadinimas foreverlily
kilmės vieta CN
spalva Balta
Gamybos procesas Mašina Padarė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS
Elemento tipas 1 Hydra Dermabrasion Aqua Žievelės
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
2 funkcija Porų valymas,spuogų, inkštirų įsiurbimo
Standartinė Įtampa 110V
Funkcija 5 odos priežiūros rinkiniai
Funkcija 1 Aqua Veido Prietaisas
4 funkcija Pašalinti juodi taškeliai
Funkcija Odos Mouisture
Elemento Tipas Blackhead Valiklis
Funkcija 6 inkštirų ir spuogų valiklis
Maitinimo Šaltinis US

Parašyti atsiliepimą

Minkšto Silikono Blackhead Valiklis Stipraus Vakuumo, Deguonies Srove Šveitimas Gera Mašina, Mikro Burbulas Blackhead Šalinimo Porų Valymas

Minkšto Silikono Blackhead Valiklis Stipraus Vakuumo, Deguonies Srove Šveitimas Gera Mašina, Mikro Burbulas Blackhead Šalinimo Porų Valymas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti